Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin ablam benimm
O zman yeni ay yeni sene diyerekten basliyoruz ve umitlerimize devam ediyorum. Hakkimizda ne hayrli ise onu versin rabbim insallah

Günaydın güzel bir hafta olsun canım inşallah
İstediğin zaman gelsin bebişin inşallah.Adet olabiliyoruz ya buda ayrı şükür sebebi gerçekten.Benimde yarın yumurtlama tarihi gösteriyor ama bugün ovu testi yaptım henüz ikinci çizgi belirgin değil.Malum yumurtalarım çatlamıyor öyle bir sorunum var.Ben de bu ay düzenli test yapıp takip edeyim diyorum.Akıntım falan da yok henüz.Ama gün aşırı değerlendirmeye devam ediyoruz bakalım.

Basladgm gun akıntı basldi bnm o kadar etki yaoar mi ya ya da inofolige fr basladm ondan mi ki
Hemen etkisini gösterir mi bilmiyorum canım .Her bünyede etkisi farklı.Burda bazı arkadaşlarda bol akıntı yaptı ama mesela bende hiç akıntı olmadı,sadece adetimi güzel söktürdü.

Gunaydin ablam benimm
O zman yeni ay yeni sene diyerekten basliyoruz ve umitlerimize devam ediyorum. Hakkimizda ne hayrli ise onu versin rabbim insallah

Amin canım benim hep beraber yeni seneyle çok güzel bir başlangıç yapalım inşallah.
Şöyle sırayla bebiş haberleri mutluluklar sevinçler gülücükler havada uçuşsun

Bende bu sabah başladım çörek otu bal tarçın kürüne hadi hayırlısı bakalım.

Amin canım hepimizin bebişleri hayırlı zamanda sağlıcakla gelsin inşallah.

Senin bu ay aşılama olacaktı dimi canım bu yumurtaların çatlamıyorsa çatlatma iğnesi falan yapıldı mı hiç sana

Amin canım hepimizin bebişleri hayırlı zamanda sağlıcakla gelsin inşallah.

Senin bu ay aşılama olacaktı dimi canım bu yumurtaların çatlamıyorsa çatlatma iğnesi falan yapıldı mı hiç sana
Yok canım çatlamayan yumurtalar kist olduğu için, önce onların gitmesi gerekiyormuş.kisti ok etmek için yarın 10 gün kullanmak üzere ilaca başlıycam Adetin 3.günü kontrolüm var kist gittiyse aşılama için tedavi başlayacak.Valla her ay kan ver ultrason çektir yoruldum yani gerçekten.Napiim Allahım sonunu güzel eylesin de.

Amin amin ablam
Hadi bakalim hayrlisi guzel gelismeler olsun insallah
Benimde bugun sogan kurunde 2.günüm bi lista yaptim 15 gunluk tariihli sabah aksam felan mutfaga ocagin oraya yapistirdim. Her ictigimde tik atiyorum unutmuyorum boyle iyi oldu

Oh şifa olsun kuzum benim.

O zaman sen bu ay bebek çalışmaları yapmıyorsun sadece tedavi olacaksın anladığım kadarıyla dimi canım.

Afiyet şifa olsun kuzum yap bakalım iltihap enfeksiyon ne varsa temizlesin inşallah.

O zaman sen bu ay bebek çalışmaları yapmıyorsun sadece tedavi olacaksın anladığım kadarıyla dimi canım.
Yapıyorum canım benim yapmaz olur muyum :)Bu ilaç gebeliğe engel değilmiş.Aksine bebek olsa bile tutunmasına yardımcı olurmuş.Ha bebek olur mu dersen bence olmaz çatlama için hala belirti yok.O yüzden ovu testleriyle sıkı takip yapcam.Zaten gün aşırı ilişki oluyor ama ben,kendimi takip etmeyi görev yaptım bu ay

Ooo çok güzelmiş canım hem tedavi hem çalışmalara devam. İnşallah olur kuzum bak ne güzel tutunmasına da yardımcıymış olursa çok güzel olur. Hani derler ya bazıları tam tedaviye başlıcaktık normal yoldan hamile kaldım diye inşallah senin de aşılamaya gerek kalmadan normal yoldan oluverir.

Aminn canım benim inşallah.Anneminde içinde öyle bir his varmış.tedaviye gerek kalmadan olacak inşallah senin bebişin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…