- 12 Eylül 2018
- 996
- 894
Canım hisler çok önemli sen anneni daha iyi bilirsin. Ama bence hissedilen oluyor Allah'ın izniyle.İnşallah seninki de olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hisler çok önemli sen anneni daha iyi bilirsin. Ama bence hissedilen oluyor Allah'ın izniyle.İnşallah seninki de olacak
BilgeUfuk cennetkokulumm begonya_ slm kızlar aynı vallahi beklemedeyim çarşamba günü bir sonraki randevum inşallah bebişim büyümüştür heycanla bekliyorum badenzi sen ne yaptın bu gündü randevun sanırım inşallah herşey yolundadır
Kızçelerim hepinize merhabalar, size güzel bir haberle geldim, ben Pazartesi'ye çok güzel başladım inşallah sizlerin de öyledir. Bugün doktor randevum vardı :) daha önceden bilirsiniz aslında bugünkü randevuyu 2 ay öncesinden tüp bebek için almıştım :) Ama çok şükür ki onu iptal edip kendi doktoruma gittim, Biz bugün 5+3 günlük olmuşuz ve kese göründü tabii ki dünyalar benim oldu. Asistanlar ve doktorlar sürekli tek başına mı geldin deyip durdular :) Evet dedim tek başımayım çünkü şuan sadece ben biliyorum :) ve sağlıklıysa gerçekten o zaman sürpriz yapıcam eşime ve annemlere dedim:)
İşten izin aldığım için, iş arkadaşlarım beni tüp bebek görüşmesine gittim sanıyorlar ve kıyamam nasıl geçti diye umut dolu gözlerle soruyorlar :) İnşallah bu beyaz yalanımı affederler :)
Bugün iş çıkışında minik bir kutu hazırlayıp kayınvalidemlere göndereceğim, görümceme dedim ki, anneme bir hediye almak istiyorum yılbaşı için ama nolursun haberi olmasın ve biz sizi görüntülü aradığımızda açsın hediyesini dedim ve ne kadar incesin canım benim diyor :) tabii onun da haberi yok :)
Bende bu kadar canlarım,
Sizlere gelince bir tek @cennetkokulumm 'un adet olduğu ilişti gözüme, kuzum çok şükür ki düzenli adet görüyorsun o kadar büyük bir nimet ki bu, yeni yıl yeni umutlar, yeni bebişlerle gelecek inan ki gece yatarken hepinize canı gönülden dua ediyorum, hepinize tek tek. Rabbim kimseyi boynu bükük koymasın diyorum ve inanıyorum hepiniz sırayla kavuşacaksınız ve hepbirlikte mutluluklarımızı yaşamaya devam edeceğiz
Canım inan gözlerim dolu dolu okudum.Şu an ezan okunuyor duaların karşı gelir inşallah.hayırlı olsun ,sağlıkla gelsin bebeğinKızçelerim hepinize merhabalar, size güzel bir haberle geldim, ben Pazartesi'ye çok güzel başladım inşallah sizlerin de öyledir. Bugün doktor randevum vardı :) daha önceden bilirsiniz aslında bugünkü randevuyu 2 ay öncesinden tüp bebek için almıştım :) Ama çok şükür ki onu iptal edip kendi doktoruma gittim, Biz bugün 5+3 günlük olmuşuz ve kese göründü tabii ki dünyalar benim oldu. Asistanlar ve doktorlar sürekli tek başına mı geldin deyip durdular :) Evet dedim tek başımayım çünkü şuan sadece ben biliyorum :) ve sağlıklıysa gerçekten o zaman sürpriz yapıcam eşime ve annemlere dedim:)
İşten izin aldığım için, iş arkadaşlarım beni tüp bebek görüşmesine gittim sanıyorlar ve kıyamam nasıl geçti diye umut dolu gözlerle soruyorlar :) İnşallah bu beyaz yalanımı affederler :)
Bugün iş çıkışında minik bir kutu hazırlayıp kayınvalidemlere göndereceğim, görümceme dedim ki, anneme bir hediye almak istiyorum yılbaşı için ama nolursun haberi olmasın ve biz sizi görüntülü aradığımızda açsın hediyesini dedim ve ne kadar incesin canım benim diyor :) tabii onun da haberi yok :)
Bende bu kadar canlarım,
Sizlere gelince bir tek @cennetkokulumm 'un adet olduğu ilişti gözüme, kuzum çok şükür ki düzenli adet görüyorsun o kadar büyük bir nimet ki bu, yeni yıl yeni umutlar, yeni bebişlerle gelecek inan ki gece yatarken hepinize canı gönülden dua ediyorum, hepinize tek tek. Rabbim kimseyi boynu bükük koymasın diyorum ve inanıyorum hepiniz sırayla kavuşacaksınız ve hepbirlikte mutluluklarımızı yaşamaya devam edeceğiz
Rabbim veriyor işte zamanı gelince.Çok sevindim ablanın adına.Ben sadece bir ay yaptım ve bu ay bıraktım ya ilaç kullancam diye,öbür ay tekrar başlayıp 10 günlük uygulasam olur mu acaba?Kızlar sizlere güzel bir şey anlatayım da hepimize moral ve umut olsun. ablam yeni doğu yaptı onun yanında kalmıştım hastanede biriyle tanıştım orda. Bir kadın vardı 1 seneyi geciktir çocuk istiyorlarmış ama olmuyormuş bir sorunları da yokmuş. Tek sorunu iltihap sıkıntısı varmış sık sık tekrarlayan ve soğan kürünü yapmış o ay baya iltihapı sökmüş vücudu ve daha o ay hamile kalmış. Yani bunlar harika örnekler. Yani evet hepimizin bünyesi farklı farklı. Ama bence bu soğan kürü bir çok şeye çok faydalı bir kür. Hele de bu iltihap ve enfeksiyonu olanlara. Ben hep diyorum iltihap ve enfeksiyon gerçekten de bebek olmasını engelliyor. Benim kendi ablamda da aynı sıkıntı vardı. O soğan kürüne başlamıştı ama devam ettiremedi midesinde ki problemden ötürü. Ama kaplıcaya gitmişti ve iltihap müthiş bir şekilde sökülmüştü ve ardından hamile kaldı. Daha önce de bahsetmiştim belki hatırlayanlarınız olur. Ablama da normal yollardan hamile kalman mümkün değil dediler rahim filmi çekildi tüplerin tıkalı dediler. (Halbuki aile dostu bir doktorumuz vardı ona gösterdiğimizde filmi tüpler tıkalı değil sadece enfeksiyonu var demişti). Amh (yumurta rezervi) düşük dediler. Daha neler neler . Ve arkasından 2 defa aşılama yapıldı tutmamıştı taki kaplıcaya gidip iltihapı sökülene kadar.
Demem o ki soğan kürünü yapabiliyorsanız lütfen yapın o ay bebiş olur olmaz buna bişey diyemem Rabbimin takdiri. Ama ilk ayda olmasa bile 2.ayda mutlaka etkisini gösteriyor bi şekilde vücuda fayda sağlıyor. Tabi ki başka bir probleminizde yoksa. Mesela benim göğsümde fibrokist var ve o kist bile küçüldü. Ben bunu da soğan kürüne bağlıyorum çünkü başka hiç bir şey yapmadım. Öyle sıkıntılı birşeydi ki benim için adetten 10 gün önce başlayan şiddetli ağrılar şişlikler geçti. Dilerim hepinize bir şekilde şifa verir bu kür.
Herkese merhabalar,
Çoğumuz çok kolay hamile kalabilirken, ben de dahil bazılarımızın da bu konuda uğraş vermesi gerekebiliyor.
Ben daha önce 1 düşük yaşadım malesef turner sendromu dendi ve 9. haftada kalbi durmuştu meleğimin.
Daha sonrasında 9 ay kadar korunduk ve tekrar denemeye başladık, gelin görün ki 1,5 seneden fazla zamandır hala denemekteyiz. Bu süreçte eşime 2 defa spermiogram testi yapıldı, sonuçlar mükemmel olmasa da kötü değil dedi doktor, Benim hormonlarım normal, en son Eylül ayında HSG çekildim ,tüplerim açık çıktı. sonrasında 1 ay korunduk ve diğer ay tekrar denedik ama regl oldum, Regl olunca, burada da daha önce okuduğum soğan kürü geldi aklıma, baya araştırdım ve neredeyse yapan bayanların hepsi yaptıkları ay hamile kalmışlar. Beni de bir heyecan sardı tabii, denemekten ne kaybederim ki dedim, hem birçok faydası da varmış.
Bu süreci sizlerle birlikte takip edip, güzel haberlerimizi birbirimize verelim , şu soğan kürünün faydasını bizler de kanıtlayalım istiyorum :)
Ben 29 Ekimde soğan kürüne başladım arkadaşlar ve bugün 3. günüm, normalde adet ve yumurtlama günlerim hiç şaşmaz, ama bugün yumurta akı kıvamında ,yumurtlama akıntısı gibi yoğun bir akıntım oldu, ben bu durumun kürden kaynaklandığını düşünüyorum ve bu beni mutlu etti. Bu arada gün aşırı değerlendiriyoruz, kür boyunca yaşadıklarımı sizinle de paylaşmak istiyorum.
Kürün nasıl yapılışını bizzat İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden alıp sizlerle paylaşıyorum;
,Benimle birlikte başlayanlar haydi buyrun bekliyorum deneyimlerinizi :)
Hepimize şifa olsun
https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi
Soğan kürünü uygulayıp şafak sayan güzel anne adaylarımız
@ISTANBULLUGELINN --> Hamile
@kartanesi64 --> Bat 15 Aralık
badenzi --> Hamile
cennetkokulumm --> Bat 25 Aralık
@Kedilikadinn --> Bat 27 Aralık
@Umutluhayaller --> Bat 30 Aralık
begonya_ --> Bat 8 Ocak
BilgeUfuk --> Bat 10 Ocak
Merhaba;Merhaba ben de incir kürünü uyguluyorum bir hafta oldu, eğer problem yumurtalık kalite ve rezervi ise o zaman da bu kür öneriliyor.
Bitince soğan kürünü de uygulayacağım sanırım
Yaa iyi ablam sevindim. Iyi bende degisik birsey yokİyiyim kuzum bir sıkıntı yok şükür.O işi de aradan çıkarmış oldum.Sen nasılsın?
Insallah saglikli güzel haberler alirsin canimBilgeUfuk cennetkokulumm begonya_ slm kızlar aynı vallahi beklemedeyim çarşamba günü bir sonraki randevum inşallah bebişim büyümüştür heycanla bekliyorum badenzi sen ne yaptın bu gündü randevun sanırım inşallah herşey yolundadır
Ivitttt bencedeBugün çok sessiz burası kızlar
Yaaa kurban olurum yerim o minnoşu ben. Allahim cok saglikli guzel rahat harika bir gebelik olur insallah ablam. Vee sen ne guzel seyler düşünmüşsün. Cok guzel surprizler. Ayy bayildim valla. Kocaman opuyorum seni seker anneKızçelerim hepinize merhabalar, size güzel bir haberle geldim, ben Pazartesi'ye çok güzel başladım inşallah sizlerin de öyledir. Bugün doktor randevum vardı :) daha önceden bilirsiniz aslında bugünkü randevuyu 2 ay öncesinden tüp bebek için almıştım :) Ama çok şükür ki onu iptal edip kendi doktoruma gittim, Biz bugün 5+3 günlük olmuşuz ve kese göründü tabii ki dünyalar benim oldu. Asistanlar ve doktorlar sürekli tek başına mı geldin deyip durdular :) Evet dedim tek başımayım çünkü şuan sadece ben biliyorum :) ve sağlıklıysa gerçekten o zaman sürpriz yapıcam eşime ve annemlere dedim:)
Bende bu kadar canlarım,
Amin bitanem sağol varol çok teşekkürler Canım benim aynen bak Allah'ım en güzel en hayırlı zamanda nasip edecek inanıyorum buna yeni yıl yeni umutlarla çok güzel gelsin inşalalh güzel kalplimOyyy kuzum ne güzel haberlerle geldin öyle Rabbim dualarını kabul etsin güzel annişim benim Senide yavrunu da her zaman korusun sağlıcakla birbirinize kavuştursun inşallah.
Evet kuzum ben adet oldum dediğin gibi bu bile bizim için nimet. Zaten bu ay çalışmayı yarıda kesmiştim ya olmamasına üzülmedim o yüzden. Rabbim hepimize en hayırlısını en güzelini en sağlıklısını versin. Dediğin gibi kucaklarımızı boş bırakmasın ve annelik babalık görevimizi de en iyi şekilde yerine getirmeyi nasip etsin.
Bende vucudumuza cok faydasi olduguna inaniyorum abla. Cok açıklayıcı olmuş anlattıkların bu konuda. Vee bende kesinlikle vucuttaki iltihabın gebelige engel olduguna inaniyorumKızlar sizlere güzel bir şey anlatayım da hepimize moral ve umut olsun. ablam yeni doğu yaptı onun yanında kalmıştım hastanede biriyle tanıştım orda. Bir kadın vardı 1 seneyi geciktir çocuk istiyorlarmış ama olmuyormuş bir sorunları da yokmuş. Tek sorunu iltihap sıkıntısı varmış sık sık tekrarlayan ve soğan kürünü yapmış o ay baya iltihapı sökmüş vücudu ve daha o ay hamile kalmış. Yani bunlar harika örnekler. Yani evet hepimizin bünyesi farklı farklı. Ama bence bu soğan kürü bir çok şeye çok faydalı bir kür. Hele de bu iltihap ve enfeksiyonu olanlara. Ben hep diyorum iltihap ve enfeksiyon gerçekten de bebek olmasını engelliyor. Benim kendi ablamda da aynı sıkıntı vardı. O soğan kürüne başlamıştı ama devam ettiremedi midesinde ki problemden ötürü. Ama kaplıcaya gitmişti ve iltihap müthiş bir şekilde sökülmüştü ve ardından hamile kaldı. Daha önce de bahsetmiştim belki hatırlayanlarınız olur. Ablama da normal yollardan hamile kalman mümkün değil dediler rahim filmi çekildi tüplerin tıkalı dediler. (Halbuki aile dostu bir doktorumuz vardı ona gösterdiğimizde filmi tüpler tıkalı değil sadece enfeksiyonu var demişti). Amh (yumurta rezervi) düşük dediler. Daha neler neler . Ve arkasından 2 defa aşılama yapıldı tutmamıştı taki kaplıcaya gidip iltihapı sökülene kadar.
Demem o ki soğan kürünü yapabiliyorsanız lütfen yapın o ay bebiş olur olmaz buna bişey diyemem Rabbimin takdiri. Ama ilk ayda olmasa bile 2.ayda mutlaka etkisini gösteriyor bi şekilde vücuda fayda sağlıyor. Tabi ki başka bir probleminizde yoksa. Mesela benim göğsümde fibrokist var ve o kist bile küçüldü. Ben bunu da soğan kürüne bağlıyorum çünkü başka hiç bir şey yapmadım. Öyle sıkıntılı birşeydi ki benim için adetten 10 gün önce başlayan şiddetli ağrılar şişlikler geçti. Dilerim hepinize bir şekilde şifa verir bu kür.
Canım benim çok çok teşekkür ederim, daha iyisi daha güzelini sizlere yaşatsın Rabbim İnşallah dualarım sizlere de karşı gelsin, kucaklarınızı tatlış yavrularla doldursun yarabbimCanım inan gözlerim dolu dolu okudum.Şu an ezan okunuyor duaların karşı gelir inşallah.hayırlı olsun ,sağlıkla gelsin bebeğin
Ben bile çok heyecanlandım sürprizine bakalım kayınvaliden napacak.Yılın en en güzel hediyesini verdi Allahım sana.Daularını bizden eksik etme canım.Her şey gönlünce olsun.yazdıklarını okurken düşündüm o kadar naif bir insan ki çok belli. Rabbim her şeyin en güzelini versin.
Oyy minnoşum benim :) Yerim ben seni :) Çünkü gerçekten onlar da bu sevinci en az benim kadar yaşamayı hakediyorlar kuzum, benim gibi onlar da içten içer sabırla beklediler aslında, biliyorum bunu..Yaaa kurban olurum yerim o minnoşu ben. Allahim cok saglikli guzel rahat harika bir gebelik olur insallah ablam. Vee sen ne guzel seyler düşünmüşsün. Cok guzel surprizler. Ayy bayildim valla. Kocaman opuyorum seni seker anne
Merhaba ben de incir kürünü uyguluyorum bir hafta oldu, eğer problem yumurtalık kalite ve rezervi ise o zaman da bu kür öneriliyor.
Bitince soğan kürünü de uygulayacağım sanırım