Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani abla turkiyeye gore daha iyi hava. Ama aksamlari üşütüyor tabi. Ahh bee senelerdir kar goremiyorum ne cok ozledim. En son 2016 Ocakta gordum onda da oyle cok fazla yagmamisti zaten Antep'e gerci evlendigimden beridr ne kar ne soguk goruyorum şöyle botlari montlari giyemedim :KK48::KK48:
Sen de hep sıcak memlekettesin kuzum :KK48:İnsan işte her şeye hasret oluyor dimi?Ağız tadı olsun da sıcak soğuk önemli değil.:rapci:

Aynen canım heyecanla umutla bekliyoruz.

Canım kar çok mu Ankara'da hafta sonu gelmek istiyoruz ama hem yolların yoğunluğu hem de kar korkutuyor beni. Tabi daha pazartesi salı tatil mi o durumda belli değil.
Canım benim şu an karla karışık yağmur var.Saat 4 civarı kar başlayacakmış ve bir gün devam edecekmiş.Hava gündüz bile eksilerde olacağı için buz olur diyorlar.Ana yollar illaki açık olur.Ben hafta sonuna kadar sana yol ve hava durumunu canlı canlı veririm:KK48:
Yılbaşı için mi geleceksiniz?

Nasılsınız şekerler :KK68:
Ben anca girebiliyorum bu ara baya sessiz burası yıl sonu yoğunluğu sarmış hepimizi. :KK48:
İyiyiz kuzum valla ay sonu yılsonu derken herkesin işler yoğun sanırım :S Ben de dün annemlere gitmiştim, bana diyor ki, senin bugün tüp bebek randevun yok muydu, kız dedim nasıl hatırladın sen taa bir ay önce almıştım ben onu :) Noldu peki gttin mi dedi, ben de yok yaa boşver zamana bırakıcaz dedim, yüzüne bir hüzün çöktü :KK70: görmen lazım :) Kıyamm ya sallamıyorum sandı ve üzüldü kurban olduğum, halbuki bir bilse ben ona en güzel sürprizi saklıyorum :) Sonra hayırlısı olsun tabi Allah bilir falan dedi ama palavradan :KK70: :KK70:

İyiyiz kuzum valla ay sonu yılsonu derken herkesin işler yoğun sanırım :S Ben de dün annemlere gitmiştim, bana diyor ki, senin bugün tüp bebek randevun yok muydu, kız dedim nasıl hatırladın sen taa bir ay önce almıştım ben onu :) Noldu peki gttin mi dedi, ben de yok yaa boşver zamana bırakıcaz dedim, yüzüne bir hüzün çöktü :KK70: görmen lazım :) Kıyamm ya sallamıyorum sandı ve üzüldü kurban olduğum, halbuki bir bilse ben ona en güzel sürprizi saklıyorum :) Sonra hayırlısı olsun tabi Allah bilir falan dedi ama palavradan :KK70: :KK70:

ayyy nasıl dayandın ne zaman söyliceksin :emir_bebek:

Ay kıyamam annişine yaa:KK200:Toruncuğu geliyor ah bir bilse.:emir_bebek:
Analarımız Allahım ayaklarını taşa değdirmesin bak unutmamış tarihi:KK37:

ayyy nasıl dayandın ne zaman söyliceksin :emir_bebek:
Sorma valla kuzucum her an birine patlamamak için o kadar ama o kadar zor tutuyorum ki kendimi anlatamam size. Yılbaşında, kendi doğumgünümde söylücem canım :) Eşimde bilmiyor, hepbirlikte aynı anda öğrenecekler nasipe. Kayınvalidemlere de bir sürpriz gönderdim bugün kargoyla, birazdan atıcam size resmini :)

Ay kıyamam annişine yaa:KK200:Toruncuğu geliyor ah bir bilse.:emir_bebek:
Analarımız Allahım ayaklarını taşa değdirmesin bak unutmamış tarihi:KK37:
Sorma kuzum valla unutmadığını görünce bir duygulandım ki sorma.. Haftasonu da birşeyden bahsetmiştik, ayy çok camım çekti dedim, yazık yapmışlar hemen kardeşimle , bana diyor ki sen haftasonu canım çekti demiştin ya diyor, valla kız dedim bravo sana ben bile unutmuştum canımın çektiğini :)

Sorma kuzum valla unutmadığını görünce bir duygulandım ki sorma.. Haftasonu da birşeyden bahsetmiştik, ayy çok camım çekti dedim, yazık yapmışlar hemen kardeşimle , bana diyor ki sen haftasonu canım çekti demiştin ya diyor, valla kız dedim bravo sana ben bile unutmuştum canımın çektiğini :)
:KK48: kıymetliler valla.Bize de hayırlı evlatlar versin Rabbim:dua:

AB3B0F02-2241-413B-8D75-C9FA501A2BCD.jpeg
AB3B0F02-2241-413B-8D75-C9FA501A2BCD.jpeg

Son düzenleme:
Beğendin mi, ekilenir miydin gerçekten :KK200::KK37::KK37::KK37: çok çok sevindim kuzucum, siz de hamiş olun hayırlısıyla bende daha çok fikir var hpebirlikte yaparız :)
Etkilenmez olur mu hiç.O babaanne kelimesi bile içinin yağlarını eritir insanın.:KK36:

O günler gelsin yeter ki birlikte yaparız her şeyi:emir_bebek:

X