Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese günaydın kızlar .Hayırlı cumalar. Rabbim hepinizi tez zamanda muratlarına erdirsin inşallah. Herşeyin en hayırlısını en sağlıklısını ve en güzelini nasip etsin.
Günaydın dicem ama öglen oldu ben ancak uyanabildim. Ee izin günüm
Hayırlı cumalar olsun dualarımız kabul olsun inşallah

Aynen sitres olmamam geerek aslında haklısınız aminnn inşallah çok teşekkür ederim
rica ederim kuzum, sende bizden dualarını esirgeme
hamilelerin duaları geri çevrilmez
Çok doğrusun bu konuda kuzum, en yakınıma bile bu denli detaylı anlatamıyorum ki, bi de karşı tarafın bizi anlaması için bizim gibi olması gerek zaten, yani bu gebelik yolunca emek veren, olmasını isteyen, dileyen olmalı ki aynı içtenliği gösterebilsin diye, iyi ki varsınız hepiniz
Rab’bim hepinizden razı olsun inşallah, Cuma’nın yüzü suyu hürmetine Allah’ım hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hamilelikler, su gibi kolaycacık doğumlar, eli, ayağı, yüzü düzgün sağlıklı sıhhatli, O’nun salih kullarından olacak evlatlar bahşetsin inşallah. Amin

Ben de ayı şeyi düşündüm valla 6gün gecikince.Çok tuhaf kadın bünyesi cidden.Rabbim bizi çok donanımlı ,bol hormonlu yaratmış
Çok şükür ki canım İçimde bu ay çok huzur var
Rab’bim hayırlara çıkarsın inşallah, belki son adetim olur hayırlısıysa inşallah
Yaa sni yerim ne seker yaa. Beraber beklemeye devam o zman ablam
Aynen kuzum, yeni bir yılda inşallah, aileye yeni bir üye gelir belki, ülkenin nüfusunu katlayalım inşallah

Bakalım bende nasıl olacak :) dün gece başladı

Canım olmazsam gidecektim. Olduğumda da 3.gün gideyim dedim ama malesef cumartesiye geliyor 6 düşüğüm var 1 boş kese kürtaj oldum 5 i de kimyasal oldu genetik test pıhtılaşma kan testleri birsürü şey yapıldı canım bu süreçte

Bencede nüfus katlama sırası bizlerde

Günaydın bagyanlar bugun adet bitiminin 3.vu gunu yani adet baslagicindan sayarsak 8.ci gun baslayim mi sogan kurune

Hepinize güzel bir hafta diliyorum canlarım. Bu haftayı hatta bu seneyi sizlerden gelen güzel haberlerle bitirelim inşallah. badenzi ve ISTANBULLUGELINN in doktor muayeneleri çok güzel geçsin bize güzel haberlerler gelsinler inşallah

Yılın son haftasına gelmişiz. Ben de bu seneyi kapattım artık. Benim adet kürtajdan sonra 28 gün 27 gün 26 gün derken bu ay 25 günde geldi ve eski rutin döngüsüne döndü. Hiç bir belirti vermeden dün erkenden geldiği için sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Aslında bu ay daha önce bahsettiğim sebeplerden ötürü hamile olmadığıma sevindim. Ama artık adet öncesi belirtilerimde kayboldu bu da iyi mi kötü mü bilemedim. Göğüslerim bütün ay aynı bomboş. Bel ağrısı oluyor ama o zaten geçen ay adet sonrası da devam etti. Hani şu ara ara kasıklarda ağrı falan oluyordu biz bunu daha çok hamilelik belirtisine yoruyorduk ama bende tam tersi oldu. Ben de durumlar böyle. Sizler nasılsınız bakalım canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…