Yaa sni yerim ne seker yaa. Beraber beklemeye devam o zman ablamkızçeler günaydın, bugün bat günümdü ve sabah uyandığımda kırmızlar bana ce eee yapmıştı bile
hiiiiç moralim bozulmadı ama
adetim ne kadar düzenli maşallah saat gibi bir metabolizmam var
Iyi aman çok şükür ablam. Çok geçmiş olsunGünaydın kuzum,
Bir dikişle atlattım. Cok şükür agrım falan olmadı .Kökü çok egriydi zor cıktı ama doktorum güzeldi .haftaya da dikiş alınacak.
Günaydın dicem ama öglen oldu ben ancak uyanabildim. Ee izin günümHerkese günaydın kızlar .Hayırlı cumalar. Rabbim hepinizi tez zamanda muratlarına erdirsin inşallah. Herşeyin en hayırlısını en sağlıklısını ve en güzelini nasip etsin.
Kızçeler hepinize günaydınlar, Ben Cuma günümüze Mevlana'nın şu sözüyle başlamak istiyorum ;
“Kapı açılır, sen yeter ki vurmayı bil! Ne zaman, bilmem! Yeter ki o kapıda durmayı bil!”
Ayy inşallah gerçek olması ümidi ile ablamAy eveet bekliyorum kuzumu heyecanla.Rüyamda bebek gördüm bu gece, güzel bir rüyaydı .Eşime anlatırken gözlerim doldu
Ederim kuzum etmez olurmuyum. Inşallah sağlıklı bir şekilde alcaksın yavrunu kucağınainşallah haftaya iyi olur zaten gelişme devam ettiyse geç döllenme demektir insan sitres oluyo işte acabalar kurcalıyo dua et kuzum benim
Sağol tatlım benimIyi aman çok şükür ablam. Çok geçmiş olsun
Off inşallah kuzum hepimizin.Kalbim pır pır valla niye bilmiyorum Çok umutluyum Ocakta olmazsa sonrasında çok bekletmeden gelecek meleğimAyy inşallah gerçek olması ümidi ile ablam
rica ederim kuzum, sende bizden dualarını esirgemeAynen sitres olmamam geerek aslında haklısınız aminnn inşallah çok teşekkür ederim
Çok doğrusun bu konuda kuzum, en yakınıma bile bu denli detaylı anlatamıyorum ki, bi de karşı tarafın bizi anlaması için bizim gibi olması gerek zaten, yani bu gebelik yolunca emek veren, olmasını isteyen, dileyen olmalı ki aynı içtenliği gösterebilsin diye, iyi ki varsınız hepinizAyyy sana değen sihirli değnekle sağ olsun o zaman kuzum. Gerçekten de buranın enerjisi hepimize çok çok iyi geliyor. Birbirimiz o kadar iyi anlıyoruz ve en güzeli de çok güzel dostluklar kuruyoruz yalansız çekişmesiz sade samimi gerçek duygularımızla birbirimize hem neşe hem morel hem omuz oluyoruz. Gerçekten iyi ki varsınız hepiniz. Maalesef yakın çevremizde böylesi güzelini yaşamak çok zor.
Çok şükür ki canımBen de ayı şeyi düşündüm valla 6gün gecikince.Çok tuhaf kadın bünyesi cidden.Rabbim bizi çok donanımlı ,bol hormonlu yaratmış
Aynen kuzum, yeni bir yılda inşallah, aileye yeni bir üye gelir belki, ülkenin nüfusunu katlayalım inşallahYaa sni yerim ne seker yaa. Beraber beklemeye devam o zman ablam
Bakalım bende nasıl olacak :) dün gece başladıcanım umarım iyi geçer bu dönemin, bende bu sabah oldum hayırlısıyla, aşırı kan geliyor benden
çantamı pedle doldurdumbak soğan kürünün etkileri nasılda güzel; normalde ilk gün benden nçbu kadar çok asla gelmezdi, asıl 2. gün çok yoğun olurdu ama şimdi bu sabah pijamama kadar her yer kırmızılara boyanmıştı resmen, normalde yine asla kıyafetime geçmezdi hemen olunca
Canım olmazsam gidecektim. Olduğumda da 3.gün gideyim dedim ama malesef cumartesiye geliyorCanım hayırlısı olsun 3 gün gecikme yada erken gelmesi çok normal. Ama soğan kürünü düzenli yapmanı tavsiye ederim. Burda bir çoğumuz bu kürü yaptı hepimizde çalışıyoruz. Evet dediğin gibi zor oluyor. Ama şifa için katlanmaya değer. Sen doktora gidecektin hormon vs yaptırcan mı
Inşallah ablam inşallahOff inşallah kuzum hepimizin.Kalbim pır pır valla niye bilmiyorum Çok umutluyum Ocakta olmazsa sonrasında çok bekletmeden gelecek meleğim
Bencede nüfus katlama sırası bizlerderica ederim kuzum, sende bizden dualarını esirgeme
hamilelerin duaları geri çevrilmez
Çok doğrusun bu konuda kuzum, en yakınıma bile bu denli detaylı anlatamıyorum ki, bi de karşı tarafın bizi anlaması için bizim gibi olması gerek zaten, yani bu gebelik yolunca emek veren, olmasını isteyen, dileyen olmalı ki aynı içtenliği gösterebilsin diye, iyi ki varsınız hepiniz
Rab’bim hepinizden razı olsun inşallah, Cuma’nın yüzü suyu hürmetine Allah’ım hepimize en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli hamilelikler, su gibi kolaycacık doğumlar, eli, ayağı, yüzü düzgün sağlıklı sıhhatli, O’nun salih kullarından olacak evlatlar bahşetsin inşallah. Amin
Çok şükür ki canımİçimde bu ay çok huzur var
Rab’bim hayırlara çıkarsın inşallah, belki son adetim olur hayırlısıysa inşallah
Aynen kuzum, yeni bir yılda inşallah, aileye yeni bir üye gelir belki, ülkenin nüfusunu katlayalım inşallah
Kan testi yaptırdın mi canım?Kızlar adetim 7 gün geçti testler negatif soğn kürü yapsammı kararsızım
Günaydın;Günaydın bagyanlar bugun adet bitiminin 3.vu gunu yani adet baslagicindan sayarsak 8.ci gun baslayim mi sogan kurune
Basladgm gun akıntı basldi bnm o kadar etki yaoar mi ya ya da inofolige fr basladm ondan mi kiGünaydın;
Evet canım adet bitiminden 2 veya 3.gunu baslamak gerekiyor.
Hayır yaptırmadımKan testi yaptırdın mi canım?