Günaydınlar canım, o zaman sen de benim gibi 2. ayda göreceksin demek ki kürün faydasınıgünaydın canım, hamile olmadığımdan emindim zaten
bence sık idrar ve o gördüklerim tortular vs hepsi soğan kürünün etkisiydi, idrarla attım bence..
bugünde regl oldum ama daha ilk gün hatta olalı ilk saatler ama nasıl bir kan geliyor anlatamammm, sanki 2. günüm gibi
bu da bence yine soğan kürünün etkisi
Canım hayırlı cumalar.Amin ne güzel dualar.Herkese günaydın kızlar .Hayırlı cumalar. Rabbim hepinizi tez zamanda muratlarına erdirsin inşallah. Herşeyin en hayırlısını en sağlıklısını ve en güzelini nasip etsin.
hadi çok şükür geldi geçti bakGünaydın kuzum,
Bir dikişle atlattım. Cok şükür agrım falan olmadı .Kökü çok egriydi zor cıktı ama doktorum güzeldi .haftaya da dikiş alınacak.
Günaydınnnlaaaaarr, Amin, Rab’bim hızır gibi imdadımıza yetiştirsin inşallah.!Herkese günaydın kızlar .Hayırlı cumalar. Rabbim hepinizi tez zamanda muratlarına erdirsin inşallah. Herşeyin en hayırlısını en sağlıklısını ve en güzelini nasip etsin.
kuzum günaydın, bu benim zaten 2. ayımdıGünaydınlar canım, o zaman sen de benim gibi 2. ayda göreceksin demek ki kürün faydasınıbenim de öyle olmuştu :) Sonra ikinci ay bir güzel ,bir verimli geçti ki (yumurtlama açısından ) anlatamam :)
günaydın tekrar canım, evet ben çok emindim hamile olmadığımdanGunaydin kuzum hadi hayirlisi olsun morelin bozulmamasina cok sevindim. Sen zaten ihtimal vermemistin de biz umutlanmistik yaşadıklarından. Demekki kuzumuzun borazcik daha vakti varmış. Senin bu sogan kürü insallah cok guzel temizleyecek canim iltihap kist ne varsa. Sonra gelsin bebisimiz hadi bakalim bi guzel adet ol temizlen sonra yeni umutlarla yolumuza devam.
Ay eveet bekliyorum kuzumu heyecanla.Rüyamda bebek gördüm bu gece, güzel bir rüyaydı .Eşime anlatırken gözlerim dolduÇok şükür atlatmışsın canım. Haftaya da dikişin alınır mis gibi rahatlarsın. Sonra gelsin bebişler.
Günaydın canım benim çok sağol.hadi çok şükür geldi geçti bak
Günaydınnnlaaaaarr, Amin, Rab’bim hızır gibi imdadımıza yetiştirsin inşallah.!
kuzum günaydın, bu benim zaten 2. ayımdı
Kasım’da ilk kez yapmıştım 15 gün, Aralık’ta da 10 gün yaptım 2. kür uygulayışımdı, şimdi Ocak’ta da eğer yine regl olursam adetin bitiminden sonra yine 3. kür olarak yapacam, sonra 1 kere daha yapacam Şubat’ta da gebelik kısmet olmazsa; çikolata kisti için 4 ay düzenli yapmak lazımmış
günaydın tekrar canım, evet ben çok emindim hamile olmadığımdanateş takibi yaptım ya bu ay ordan emindim bi de ovulasyon testinde de negatif olduğunu 5 gün önceden görmüştüm zaten ama içimde tarif edemediğim bir huzur var ki anlatamam 3 ay ağlayan junes gitti sanki
kendimi tebrik ediyorum, çok moralliyim nedense
sana da günaydın kuzum, gerçekten bomba gibi adet oluyorum öyle böyle değilGünaydın canım ,
Ohh şifa olsun bana da öyle oldu ya. Icimiz dışımız temizlensin öyle gelecek bebisler:)
Kızçeler hepinize günaydınlar, Ben Cuma günümüze Mevlana'nın şu sözüyle başlamak istiyorum ;
“Kapı açılır, sen yeter ki vurmayı bil! Ne zaman, bilmem! Yeter ki o kapıda durmayı bil!”
hadi çok şükür geldi geçti bak
Günaydınnnlaaaaarr, Amin, Rab’bim hızır gibi imdadımıza yetiştirsin inşallah.!
kuzum günaydın, bu benim zaten 2. ayımdı
Kasım’da ilk kez yapmıştım 15 gün, Aralık’ta da 10 gün yaptım 2. kür uygulayışımdı, şimdi Ocak’ta da eğer yine regl olursam adetin bitiminden sonra yine 3. kür olarak yapacam, sonra 1 kere daha yapacam Şubat’ta da gebelik kısmet olmazsa; çikolata kisti için 4 ay düzenli yapmak lazımmış
günaydın tekrar canım, evet ben çok emindim hamile olmadığımdanateş takibi yaptım ya bu ay ordan emindim bi de ovulasyon testinde de negatif olduğunu 5 gün önceden görmüştüm zaten ama içimde tarif edemediğim bir huzur var ki anlatamam 3 ay ağlayan junes gitti sanki
kendimi tebrik ediyorum, çok moralliyim nedense
Ay eveet bekliyorum kuzumu heyecanla.Rüyamda bebek gördüm bu gece, güzel bir rüyaydı .Eşime anlatırken gözlerim doldu
O geldikçe insan rahatlıyo amasana da günaydın kuzum, gerçekten bomba gibi adet oluyorum öyle böyle değilaşırı geliyooo kırmızlar
Günaydın canım ah ne de güzel söylemiş.AminnKızçeler hepinize günaydınlar, Ben Cuma günümüze Mevlana'nın şu sözüyle başlamak istiyorum ;
“Kapı açılır, sen yeter ki vurmayı bil! Ne zaman, bilmem! Yeter ki o kapıda durmayı bil!”
Amin canım az kaldı çok azOyy ne güzel rüyaymış o az kaldı kuzum rüyalarının gerçek olmasına sabırla umutla bekliyoruz minişlerimizi ve Allah'ın izniyle kavuşucaz.
yaaaaaa bebişimsin, öperimAsıl ben seni tebrik ediyorum kuzum. O kadar toparladın ki kendini üzülmeyi bırakıp umutla devam ediyorsun çabalıyorsun ya Rabbim bunları görüyor elbet sana bunun mükafatını verecek tez zamanda inşallah.Ben bu junes i çok sevdim hep böyle kal bitanem pozitif olumlu umut dolu yenilenmiş güpgüçlü bir şekilde yolunda ilerleyen. Biz hep beraberiz kuzum bugünleri nasıl güzel mutluluklarla hatırlıcaz .
evet, mesela ben aşırı rahatım; iyi ki adet oldum bugünO geldikçe insan rahatlıyo ama
Ben de ayı şeyi düşündüm valla 6gün gecikince.Çok tuhaf kadın bünyesi cidden.Rabbim bizi çok donanımlı ,bol hormonlu yaratmışyaaaaaa bebişimsin, öperim
Aslında bende anlamadım, sanki sihirli değnek değdi bana şimdi ben zır zırrr ağlıyor olmam lazımdı canım, aşırı moralim bozuluyordu anlatamam yani o derece, ama bu ay nedense kendimi çok iyi hissediyorum
Kesinlikle buranın havası, enerjisi, iklimi yaradı bana, sana, bize, hepimize; birbirimize çok iyi geliyoruz cidden..
birlikte sevinip, birlikte üzülüyoruz, birlikte umutlanıyoruz, beraber neşeleniyoruz; hepimizin derdi ortak, hepimiz birimiz aslında, o yüzden karşımızdakini çok iyi anlıyoruz
bende kendi adıma hepinizden çok memnunum iyi ki varsınız
evet, mesela ben aşırı rahatım; iyi ki adet oldum bugünbu bile aslında vücudumda herşeyin yolunda gittiğinin bi göstergesi; bir kadın olarak en büyük, en güzel hediyesi benim için; iyi ki iyi ki kendiliğinden ve tam vaktinde adet olup temizleyebiliyoruz
bunlar gayet normal canım, emin ol ordan çıkınca başka bir doktora veya hastaneye gitseydin yine başka ölçülerde çıkabilirdi, çünkü her hastanenin usg farklı
Allah su gibi geçirmeni nasip etsin sağlık ve sıhhatle
Yaa bak çok şükür doktor da aksi birşey söylememiş. Sen içini ferah tut ve hep pozitif düşün canımsınGüzel anne
Canım içini ferah tur.Şimdi meleğin senden etkilenir, ona pozitif enerji yolla annesi.Aynen sitres olmamam geerek aslında haklısınız aminnn inşallah çok teşekkür ederim
Canım içini ferah tur.Şimdi meleğin senden etkilenir, ona pozitif enerji yolla annesi.Zaten aksi bir durum yok ki sen rahat ol.Oh mis gibi bir gebelik geçireceksin buna inan
yaaaaaa bebişimsin, öperim
Aslında bende anlamadım, sanki sihirli değnek değdi bana şimdi ben zır zırrr ağlıyor olmam lazımdı canım, aşırı moralim bozuluyordu anlatamam yani o derece, ama bu ay nedense kendimi çok iyi hissediyorum
Kesinlikle buranın havası, enerjisi, iklimi yaradı bana, sana, bize, hepimize; birbirimize çok iyi geliyoruz cidden..
birlikte sevinip, birlikte üzülüyoruz, birlikte umutlanıyoruz, beraber neşeleniyoruz; hepimizin derdi ortak, hepimiz birimiz aslında, o yüzden karşımızdakini çok iyi anlıyoruz
bende kendi adıma hepinizden çok memnunum iyi ki varsınız
evet, mesela ben aşırı rahatım; iyi ki adet oldum bugünbu bile aslında vücudumda herşeyin yolunda gittiğinin bi göstergesi; bir kadın olarak en büyük, en güzel hediyesi benim için; iyi ki iyi ki kendiliğinden ve tam vaktinde adet olup temizleyebiliyoruz