Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın canım, hamile olmadığımdan emindim zaten
bence sık idrar ve o gördüklerim tortular vs hepsi soğan kürünün etkisiydi, idrarla attım bence..
bugünde regl oldum ama daha ilk gün hatta olalı ilk saatler ama nasıl bir kan geliyor anlatamammm, sanki 2. günüm gibi:skandal:
bu da bence yine soğan kürünün etkisi:rapci:
Günaydınlar canım, o zaman sen de benim gibi 2. ayda göreceksin demek ki kürün faydasını :KK200::anneadayı: benim de öyle olmuştu :) Sonra ikinci ay bir güzel ,bir verimli geçti ki (yumurtlama açısından ) anlatamam :)

Günaydın kuzum,
Bir dikişle atlattım. Cok şükür agrım falan olmadı .Kökü çok egriydi zor cıktı ama doktorum güzeldi .haftaya da dikiş alınacak.
hadi çok şükür geldi geçti bak:KK66:
Herkese günaydın kızlar .Hayırlı cumalar. Rabbim hepinizi tez zamanda muratlarına erdirsin inşallah. Herşeyin en hayırlısını en sağlıklısını ve en güzelini nasip etsin. :dua::dua::dua::KK200:
Günaydınnnlaaaaarr, Amin, Rab’bim hızır gibi imdadımıza yetiştirsin inşallah.! :dua::nazar:En Büyük KK
Günaydınlar canım, o zaman sen de benim gibi 2. ayda göreceksin demek ki kürün faydasını :KK200::anneadayı: benim de öyle olmuştu :) Sonra ikinci ay bir güzel ,bir verimli geçti ki (yumurtlama açısından ) anlatamam :)
kuzum günaydın, bu benim zaten 2. ayımdıo_O:KK35:
Kasım’da ilk kez yapmıştım 15 gün, Aralık’ta da 10 gün yaptım 2. kür uygulayışımdı, şimdi Ocak’ta da eğer yine regl olursam adetin bitiminden sonra yine 3. kür olarak yapacam, sonra 1 kere daha yapacam Şubat’ta da gebelik kısmet olmazsa; çikolata kisti için 4 ay düzenli yapmak lazımmış

Gunaydin kuzum hadi hayirlisi olsun morelin bozulmamasina cok sevindim. Sen zaten ihtimal vermemistin de biz umutlanmistik yaşadıklarından. Demekki kuzumuzun borazcik daha vakti varmış. Senin bu sogan kürü insallah cok guzel temizleyecek canim iltihap kist ne varsa. Sonra gelsin bebisimiz hadi bakalim bi guzel adet ol temizlen sonra yeni umutlarla yolumuza devam.
günaydın tekrar canım, evet ben çok emindim hamile olmadığımdan:KK8: ateş takibi yaptım ya bu ay ordan emindim bi de ovulasyon testinde de negatif olduğunu 5 gün önceden görmüştüm zaten:KK39: ama içimde tarif edemediğim bir huzur var ki anlatamam:-)3 ay ağlayan junes gitti sanki:KK8::KK8::KK8:
kendimi tebrik ediyorum, çok moralliyim nedense:KK9:

Günaydınnnlaaaaarr, Amin, Rab’bim hızır gibi imdadımıza yetiştirsin inşallah.! :dua::nazar:En Büyük KK

Kasım’da ilk kez yapmıştım 15 gün, Aralık’ta da 10 gün yaptım 2. kür uygulayışımdı, şimdi Ocak’ta da eğer yine regl olursam adetin bitiminden sonra yine 3. kür olarak yapacam, sonra 1 kere daha yapacam Şubat’ta da gebelik kısmet olmazsa; çikolata kisti için 4 ay düzenli yapmak lazımmış

günaydın tekrar canım, evet ben çok emindim hamile olmadığımdan:KK8: ateş takibi yaptım ya bu ay ordan emindim bi de ovulasyon testinde de negatif olduğunu 5 gün önceden görmüştüm zaten:KK39: ama içimde tarif edemediğim bir huzur var ki anlatamam:-)3 ay ağlayan junes gitti sanki:KK8::KK8::KK8:
Günaydın canım benim çok sağol.:KK200:

Kızçeler hepinize günaydınlar, Ben Cuma günümüze Mevlana'nın şu sözüyle başlamak istiyorum ;
“Kapı açılır, sen yeter ki vurmayı bil! Ne zaman, bilmem! Yeter ki o kapıda durmayı bil!”

Günaydın canım :KK60:

Ayyy ne güzel bir söz valla nereye koyarsan uyacak bir söz. Her durumda geçerli

İnşallah vurmayı da biliriz durmayı da :dua:

Asıl ben seni tebrik ediyorum kuzum. O kadar toparladın ki kendini üzülmeyi bırakıp umutla devam ediyorsun çabalıyorsun ya Rabbim bunları görüyor elbet sana bunun mükafatını verecek tez zamanda inşallah. :dua:Ben bu junes junes i çok sevdim :KK200: :KK50:hep böyle kal bitanem pozitif olumlu umut dolu yenilenmiş güpgüçlü bir şekilde yolunda ilerleyen. :KK49:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK:anneadayı::emir_bebek:Biz hep beraberiz kuzum bugünleri nasıl güzel mutluluklarla hatırlıcaz .

Ay eveet bekliyorum kuzumu heyecanla.Rüyamda bebek gördüm bu gece, güzel bir rüyaydı .Eşime anlatırken gözlerim doldu:anne:

Oyy ne güzel rüyaymış o az kaldı kuzum rüyalarının gerçek olmasına sabırla umutla bekliyoruz minişlerimizi ve Allah'ın izniyle kavuşucaz.:dua::KK200:

Asıl ben seni tebrik ediyorum kuzum. O kadar toparladın ki kendini üzülmeyi bırakıp umutla devam ediyorsun çabalıyorsun ya Rabbim bunları görüyor elbet sana bunun mükafatını verecek tez zamanda inşallah. :dua:Ben bu junes junes i çok sevdim :KK200: :KK50:hep böyle kal bitanem pozitif olumlu umut dolu yenilenmiş güpgüçlü bir şekilde yolunda ilerleyen. :KK49:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK:anneadayı::emir_bebek:Biz hep beraberiz kuzum bugünleri nasıl güzel mutluluklarla hatırlıcaz .
yaaaaaa bebişimsin, öperim:KK200::KK36:
Aslında bende anlamadım, sanki sihirli değnek değdi bana şimdi ben zır zırrr ağlıyor olmam lazımdı canım, aşırı moralim bozuluyordu anlatamam yani o derece, ama bu ay nedense kendimi çok iyi hissediyorum:cool:
Kesinlikle buranın havası, enerjisi, iklimi yaradı bana, sana, bize, hepimize; birbirimize çok iyi geliyoruz cidden..
birlikte sevinip, birlikte üzülüyoruz, birlikte umutlanıyoruz, beraber neşeleniyoruz; hepimizin derdi ortak, hepimiz birimiz aslında, o yüzden karşımızdakini çok iyi anlıyoruz
bende kendi adıma hepinizden çok memnunum iyi ki varsınız:KK200::nazar:En Büyük KK:KK15::ıslık::ıslık::ıslık:
O geldikçe insan rahatlıyo ama:KK76:
evet, mesela ben aşırı rahatım; iyi ki adet oldum bugün:21: bu bile aslında vücudumda herşeyin yolunda gittiğinin bi göstergesi; bir kadın olarak en büyük, en güzel hediyesi benim için; iyi ki iyi ki kendiliğinden ve tam vaktinde adet olup temizleyebiliyoruz:sampiyon::KK25:

Aslında bende anlamadım, sanki sihirli değnek değdi bana şimdi ben zır zırrr ağlıyor olmam lazımdı canım, aşırı moralim bozuluyordu anlatamam yani o derece, ama bu ay nedense kendimi çok iyi hissediyorum:cool:
Kesinlikle buranın havası, enerjisi, iklimi yaradı bana, sana, bize, hepimize; birbirimize çok iyi geliyoruz cidden..
birlikte sevinip, birlikte üzülüyoruz, birlikte umutlanıyoruz, beraber neşeleniyoruz; hepimizin derdi ortak, hepimiz birimiz aslında, o yüzden karşımızdakini çok iyi anlıyoruz
bende kendi adıma hepinizden çok memnunum iyi ki varsınız:KK200::nazar:En Büyük KK:KK15::ıslık::ıslık::ıslık:

evet, mesela ben aşırı rahatım; iyi ki adet oldum bugün:21: bu bile aslında vücudumda herşeyin yolunda gittiğinin bi göstergesi; bir kadın olarak en büyük, en güzel hediyesi benim için; iyi ki iyi ki kendiliğinden ve tam vaktinde adet olup temizleyebiliyoruz:sampiyon::KK25:
Ben de ayı şeyi düşündüm valla 6gün gecikince.Çok tuhaf kadın bünyesi cidden.Rabbim bizi çok donanımlı ,bol hormonlu yaratmış:KK49:

bunlar gayet normal canım, emin ol ordan çıkınca başka bir doktora veya hastaneye gitseydin yine başka ölçülerde çıkabilirdi, çünkü her hastanenin usg farklı
Allah su gibi geçirmeni nasip etsin sağlık ve sıhhatle

Aynen sitres olmamam geerek aslında haklısınız aminnn inşallah çok teşekkür ederim

Aynen sitres olmamam geerek aslında haklısınız aminnn inşallah çok teşekkür ederim
Canım içini ferah tur.Şimdi meleğin senden etkilenir, ona pozitif enerji yolla annesi.:emir_bebek:Zaten aksi bir durum yok ki sen rahat ol.Oh mis gibi bir gebelik geçireceksin buna inan:KK200:

Ayyy sana değen sihirli değnekle sağ olsun o zaman kuzum. Gerçekten de buranın enerjisi hepimize çok çok iyi geliyor. Birbirimiz o kadar iyi anlıyoruz ve en güzeli de çok güzel dostluklar kuruyoruz yalansız çekişmesiz sade samimi gerçek duygularımızla birbirimize hem neşe hem morel hem omuz oluyoruz. Gerçekten iyi ki varsınız hepiniz. Maalesef yakın çevremizde böylesi güzelini yaşamak çok zor. :KK200:

X