- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
Gunaydin ablam benimmHepinize güzel bir hafta diliyorum canlarım. Bu haftayı hatta bu seneyi sizlerden gelen güzel haberlerle bitirelim inşallah. badenzi ve ISTANBULLUGELINN in doktor muayeneleri çok güzel geçsin bize güzel haberlerler gelsinler inşallah
Yılın son haftasına gelmişiz. Ben de bu seneyi kapattım artık. Benim adet kürtajdan sonra 28 gün 27 gün 26 gün derken bu ay 25 günde geldi ve eski rutin döngüsüne döndü. Hiç bir belirti vermeden dün erkenden geldiği için sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Aslında bu ay daha önce bahsettiğim sebeplerden ötürü hamile olmadığıma sevindim. Ama artık adet öncesi belirtilerimde kayboldu bu da iyi mi kötü mü bilemedim. Göğüslerim bütün ay aynı bomboş. Bel ağrısı oluyor ama o zaten geçen ay adet sonrası da devam etti. Hani şu ara ara kasıklarda ağrı falan oluyordu biz bunu daha çok hamilelik belirtisine yoruyorduk ama bende tam tersi oldu. Ben de durumlar böyle. Sizler nasılsınız bakalım canlarım
O zman yeni ay yeni sene diyerekten basliyoruz ve umitlerimize devam ediyorum. Hakkimizda ne hayrli ise onu versin rabbim insallah