Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin insallah.. 5 aydır istiyoruz ama olmadı.. yeni denk geldim siteye düzenli kullanamadım soğan kurunu.. bu ay olmazsa ocak ayinda düzenli kullancam inşallah. Uzun süre bebeği olmayanlar bana kızmasın lütfen olmiycak diye çok korkup strese giriyorum.. o yüzden burdayım.

kızlar açık açık yazmam lazım kusura bakmayın lütfen
ben bu ara çok sık sık wc ye çıkıyorum, normalde de sıkça giderdim ama daha da sıklaştı
2-3 gündür de iç çamaşırıma çok minik damla damla açık çok açık kahve lekelenme gördüm ama dikkate almadım
dün akşamda yine wc’de idrardan sonra bi de ne göreyim idrarın içinde böyle kahverengi uzun uzun iplik gibi bişey vardı ve bir sürü tortu var idrarımda, ne olabilir?
ilk aklıma soğan kürünün etkisi mi diye geldi, hani idrarla mı atıyorum???
Ya insallah bebistir canım benim. Ne bereketliyiz bu ay maşallah. Heyecanla test yapmanı bekliyorum:)

Amin insallah.. 5 aydır istiyoruz ama olmadı.. yeni denk geldim siteye düzenli kullanamadım soğan kurunu.. bu ay olmazsa ocak ayinda düzenli kullancam inşallah. Uzun süre bebeği olmayanlar bana kızmasın lütfen olmiycak diye çok korkup strese giriyorum.. o yüzden burdayım.
Biz de 4 aydır istiyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallah

Neden yarım bıraktınız ki :KK43: Daha kürü tamamlamadan sonuç beklemişsiniz. Antibiyotik gibi düşünün ilacı tam zamanında ve dozunda kullanarak belirtilen süre içinde ilacı bitirmeniz gerekir aksi halde antibiyotik fayda yerine zarar sağlar. Saraçoğlu özellikle 15 gün düzenli kullanın diyor. Ve bence kür ilk kullandığın anda değil sonraki ay daha çok fayda sağlıyor. Bence etkisi 2.ay daha fazla oluyor. Adetin neden gecikmiş bilmiyorum ama bazılarından da duydum soğan kürü kullandım adetim gecikti yada erken geldi diye böyle bir etkisi var mı kesin mi bilmiyorum. Bunun dışında stresten veya kullandığınız ilaç vs hastalık falan olduysa grip gibi gecikebilir.
Çalışıyorum yapması çok zor oluyordu bende bıraktım artık. Bugün adet oldum hiçbir ilaç kullanmadım hastalik geçirmedim ama 3. Gün adet oldum hayırlısı bakalım herşey allahtan

kızçeler günaydın, bugün bat günümdü ve sabah uyandığımda kırmızlar bana ce eee yapmıştı bile:duduk:
:KK48::KK48::KK48: hiiiiç moralim bozulmadı ama:KK45::KK70:
adetim ne kadar düzenli maşallah saat gibi bir metabolizmam var:nazar::KK70:

Son düzenleme:
Ya insallah bebistir canım benim. Ne bereketliyiz bu ay maşallah. Heyecanla test yapmanı bekliyorum:)
günaydın canım, hamile olmadığımdan emindim zaten
bence sık idrar ve o gördüklerim tortular vs hepsi soğan kürünün etkisiydi, idrarla attım bence..
bugünde regl oldum ama daha ilk gün hatta olalı ilk saatler ama nasıl bir kan geliyor anlatamammm, sanki 2. günüm gibi:skandal:
bu da bence yine soğan kürünün etkisi:rapci:

Bugün adet oldum bakalım nasıl geçecek
canım umarım iyi geçer bu dönemin, bende bu sabah oldum hayırlısıyla, aşırı kan geliyor benden
çantamı pedle doldurdum:KK48::KK48: bak soğan kürünün etkileri nasılda güzel; normalde ilk gün benden nçbu kadar çok asla gelmezdi, asıl 2. gün çok yoğun olurdu ama şimdi bu sabah pijamama kadar her yer kırmızılara boyanmıştı resmen, normalde yine asla kıyafetime geçmezdi hemen olunca:oha::oha:

kızçeler günaydın, bugün bat günümdü ve sabah uyandığımda kırmızlar bana ce eee yapmıştı bile:duduk:
:KK48::KK48::KK48: hiiiiç moralim bozulmadı ama:KK45::KK70:
adetim ne kadar düzenli maşallah saat gibi bir metabolizmam var:nazar::KK70:
Gunaydin kuzum hadi hayirlisi olsun morelin bozulmamasina cok sevindim. Sen zaten ihtimal vermemistin de biz umutlanmistik yaşadıklarından. Demekki kuzumuzun borazcik daha vakti varmış. Senin bu sogan kürü insallah cok guzel temizleyecek canim iltihap kist ne varsa. Sonra gelsin bebisimiz hadi bakalim bi guzel adet ol temizlen sonra yeni umutlarla yolumuza devam.

günaydın canım, hamile olmadığımdan emindim zaten
bence sık idrar ve o gördüklerim tortular vs hepsi soğan kürünün etkisiydi, idrarla attım bence..
bugünde regl oldum ama daha ilk gün hatta olalı ilk saatler ama nasıl bir kan geliyor anlatamammm, sanki 2. günüm gibi:skandal:
bu da bence yine soğan kürünün etkisi:rapci:
Günaydın canım ,
Ohh şifa olsun bana da öyle oldu ya. Icimiz dışımız temizlensin öyle gelecek bebisler:)

Herkese günaydın kızlar .Hayırlı cumalar. Rabbim hepinizi tez zamanda muratlarına erdirsin inşallah. Herşeyin en hayırlısını en sağlıklısını ve en güzelini nasip etsin. :dua::dua::dua::KK200:

Düzenli kullansan iyi olurmuş canım. Dediğin gibi bu ay olmazsa ocakta düzenli kullanmaya çalış. 15 gün günde 2 defa ara vermeden. Uzun sürede olsa kısa sürede olsa olmayacak korkusu ve stres hepimizde oluyor. Uzun süredir bekleyenlerin farkı yıpranma ve umutsuzluk başlıyor. Allah'ım bekleyen herkesin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah. :dua:

Çalışıyorum yapması çok zor oluyordu bende bıraktım artık. Bugün adet oldum hiçbir ilaç kullanmadım hastalik geçirmedim ama 3. Gün adet oldum hayırlısı bakalım herşey allahtan

Canım hayırlısı olsun 3 gün gecikme yada erken gelmesi çok normal. Ama soğan kürünü düzenli yapmanı tavsiye ederim. Burda bir çoğumuz bu kürü yaptı hepimizde çalışıyoruz. Evet dediğin gibi zor oluyor. Ama şifa için katlanmaya değer. Sen doktora gidecektin hormon vs yaptırcan mı

Günaydın kuzum,
Bir dikişle atlattım. Cok şükür agrım falan olmadı .Kökü çok egriydi zor cıktı ama doktorum güzeldi .haftaya da dikiş alınacak.

Çok şükür atlatmışsın canım. Haftaya da dikişin alınır mis gibi rahatlarsın. Sonra gelsin bebişler. :KK49::emir_bebek::emir_bebek:

X