Ben başından beri sen hamilesin diye hissediyorum ama hayırlısı olsun inşallahKuzum hayırlısı olsun inşallah bebek geliyordur. Tortular falanbadenzi de farketmişti idrarında. Tuvalete sık çıkmanda güzel bir belirti. Lekelenme desen yerleşmeden kaynaklı falan oluyor. İnşallah belirtilerin bebiştendir.
İnşallah kuzucummAyy yazık kıyamam kadın üstten üsten soruyor. Rüyalarında bile görüyor baksana. Hadi kuzum Allah'ın izniyle herkese çok güzel sürpriz yapacaksın.
Yok canım telefonda alelade bir şekilde vermek istemedim :) Bir de Pazartesi ilk kontrolüm var hayırlısıyla bi ona gideyim bakalım, ondan sonra aklımda güzel süprizler var söylemek için :)Keşke söyleseydin yazık ya
Maydanoz ve süte oturtuyorlatmis birde onu deniyecem ama önce Dr gidim bir bakayım ne dio
Ben çok inanıyorum herşey yolunda gidecek inşallahİnşallah öyledir kuzum:) Sağol canım benim Bakalım pazartesi neler bekliyor beni :)
Bebiş olabilir mesela ?
kuzucum keşke olsa ama değilim hamile, eminim bende, inşallahBen başından beri sen hamilesin diye hissediyorum ama hayırlısı olsun inşallahjunes Çünkü o minik lekelenmeler yerleşme lekelenmesi oluyor genelde
canım senin sata göre kaç hafta şimdi tam olarak?kızlar merhaba dün kontrole gittim bebeği utrasonda göremedi ama rahimden bakınca gördü görünmesi gerekmezmiydi yaa ben erkekn yumurtladım sanıp 6 haftalık sanıyordum bebeğimi buarada 4 aralıkda kan tahlilim 70.,24 dü ve testte silik çıktı çizgim geç döllenme olsa 10 günde idrar çubugunda belli olmaz dimi acaba gelişmiyo mu bebeğim dünden beri moralim çok bozuk
bu arada bir önceki regli tarihim 9 kasımdı
kızlar merhaba dün kontrole gittim bebeği utrasonda göremedi ama rahimden bakınca gördü görünmesi gerekmezmiydi yaa ben erkekn yumurtladım sanıp 6 haftalık sanıyordum bebeğimi buarada 4 aralıkda kan tahlilim 70.,24 dü ve testte silik çıktı çizgim geç döllenme olsa 10 günde idrar çubugunda belli olmaz dimi acaba gelişmiyo mu bebeğim dünden beri moralim çok bozuk
Ben çok inanıyorum herşey yolunda gidecek inşallahSana ilk merhabasını diyecek minnak
kuzucum keşke olsa ama değilim hamile, eminim bende, inşallahcennetkokulumm ile hisleriniz Ocak ayına çıkar
lekelenmeleri adet günüm yarın belki ondan olmuştur birkaç ay öncede yine böyle adete birkaç gün kala geldiği olmuştu leke leke; bi de ovulasyon testi yaptım tekrar, negatif çıktı
bende normal test denemedim bi daha, ama ateşim düştü artık bugün 36.1’di yarında bat günüm zaten
canım senin sata göre kaç hafta şimdi tam olarak?
bazı annelerde göbek kısmında yağlanma varsa usg ile karından zor görülebiliyor; bir de öyle bile olsa sonra gelişimi haftasıyla uyumlu olur, yakalar haftasını merak etme, beslenme çok dikkat etmeye devam et, korkma hemen öyle daha neler göreceğiz bu başlangıç hemen moral bozmak yok!
Kuzucum gayet normal gittiğin haftada ilk kesesinin görünmesi beklenir, sonrasındaki haftalarda da kalp atışı için çağırır. Sen içini ferah tut canım bence herşey yolundakızlar merhaba dün kontrole gittim bebeği utrasonda göremedi ama rahimden bakınca gördü görünmesi gerekmezmiydi yaa ben erkekn yumurtladım sanıp 6 haftalık sanıyordum bebeğimi buarada 4 aralıkda kan tahlilim 70.,24 dü ve testte silik çıktı çizgim geç döllenme olsa 10 günde idrar çubugunda belli olmaz dimi acaba gelişmiyo mu bebeğim dünden beri moralim çok bozuk
Kız bırak şu ateş ölçmeyi Allasen :) Du bakalım ben senin gibi düşünmüyorum ateşin düşse de :)Ben çok inanıyorum herşey yolunda gidecek inşallahSana ilk merhabasını diyecek minnak
kuzucum keşke olsa ama değilim hamile, eminim bende, inşallahcennetkokulumm ile hisleriniz Ocak ayına çıkar
lekelenmeleri adet günüm yarın belki ondan olmuştur birkaç ay öncede yine böyle adete birkaç gün kala geldiği olmuştu leke leke; bi de ovulasyon testi yaptım tekrar, negatif çıktı
bende normal test denemedim bi daha, ama ateşim düştü artık bugün 36.1’di yarında bat günüm zaten
cennetkokulumm junes badenzi içimi ferahlattınız teşekkür ederim geride demedi 1 hafta sonra gelin bakalım gelişimine dedi tekrar kan tahlili yapıcam dedi bende 6 haftada utrasonda görememiz gerekmezmiydi dedim yani geç döllenme olabilir dedi bebeğin görünüyo ama küçük dedi haftaya daha net anlarız dedi
Aynen doktorunun dediği gibi işte kuzucum, bizim çok yakın akrabamız da kalp atışını çok geç almıştı mesela, ama hiçbir problem çıkmadı şuan maşallah sağlıkla doğdu maşallah, geç döllenme olmuş.. Biz yumurtlama akıntısından falan tahmin ediyoruz ama döllenmenin tam olarak hangi gün gerçekleştiğini bilemeyiz bence, belki de iki gün sonra gitsen görecektin tamamen, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ımcennetkokulumm junes badenzi içimi ferahlattınız teşekkür ederim geride demedi 1 hafta sonra gelin bakalım gelişimine dedi tekrar kan tahlili yapıcam dedi bende 6 haftada utrasonda görememiz gerekmezmiydi dedim yani geç döllenme olabilir dedi bebeğin görünüyo ama küçük dedi haftaya daha net anlarız dedi
veHakkında hayırlısı kuzum. Bu ay yada ocak ayı hiç farketmez gelsin bebişin sağlıkla ve hayırlısıyla da biz hepsine sevinirz.
SEn niye ovulasyon testlerini boşa harcıyon kuzum normal gebelik testi yapsana. Hem onlar daha pahalı galiba. Hem ben tam güvenemiyorum o teste
bunlar gayet normal canım, emin ol ordan çıkınca başka bir doktora veya hastaneye gitseydin yine başka ölçülerde çıkabilirdi, çünkü her hastanenin usg farklıcennetkokulumm junes badenzi içimi ferahlattınız teşekkür ederim geride demedi 1 hafta sonra gelin bakalım gelişimine dedi tekrar kan tahlili yapıcam dedi bende 6 haftada utrasonda görememiz gerekmezmiydi dedim yani geç döllenme olabilir dedi bebeğin görünüyo ama küçük dedi haftaya daha net anlarız dedi
Yaa bak çok şükür doktor da aksi birşey söylememiş. Sen içini ferah tut ve hep pozitif düşün canımsıncennetkokulumm junes badenzi içimi ferahlattınız teşekkür ederim geride demedi 1 hafta sonra gelin bakalım gelişimine dedi tekrar kan tahlili yapıcam dedi bende 6 haftada utrasonda görememiz gerekmezmiydi dedim yani geç döllenme olabilir dedi bebeğin görünüyo ama küçük dedi haftaya daha net anlarız dedi