- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Ben seviyorum temizliği,düzeni eşime rağmen evim derli toplu.Aniden biri gelse mis gibi olsun isterim.Önemli bunlar benim için.
ay valla yazsam roman olur ne anılarım var bu konularla ilgili.Sonra da düşünüyorum ağız tadı olsun da gerisi oluyor işte.
Bende temizlik yaptığım gün hemen birşey döker. Diyorum bize vallahi çocuk yapmaya gerek yok sen o çocuk görevini görüyorsunAhhh ahh bende acayip düzen hastasıyım deli gibi hijyen manyağı değilim hergün çamaşır suyu ile sileyim vs napayım ama ev düzenli olacak temiz olacak ama nerdeee benim evd e2 tane çocuk var o düzenli temiz evi hafta sonu temizlik yaptığımda görüyorum o da 24 saat bile dayanmıyor
Çocuk olunca benimde değişecek ama onada alışırım.Baya yol kat ettim çünkü :)Ahhh ahh bende acayip düzen hastasıyım deli gibi hijyen manyağı değilim hergün çamaşır suyu ile sileyim vs napayım ama ev düzenli olacak temiz olacak ama nerdeee benim evd e2 tane çocuk var o düzenli temiz evi hafta sonu temizlik yaptığımda görüyorum o da 24 saat bile dayanmıyor
Kesinlikle ya çok güldüm kızlar iyi oldu valla sağolunAynen kuzum ya en önemlisi o Allah mutluluğumuzu daim etsin bi ömür. Böyle şeyler tadı tuzu bak ne güzel güldürüyor bizi.
Şimdiden gözünüz aydın olsun o zaman sigara konusunda, umarım etkisini çabuk alır eşinde, seninde emeklerin boşa gitmezBen de hayatımda hiç içmedim ve tahammülüm yok ama tatlı dille bu aşamaya getirebildim yani ikna ettim terapi için inşallah bu hafta sonu halletmiş olcamDedim zaten ben bebek için bu kadar kendime özen gösteriyorum tek taraflı olmuyor hayatım senin de çabalaman lazım ,yoksa böyle uğraşır dururuz dedim.İkna oldu
haha haha haaaaaay çok güldüm, azme bak yawAbur cubur büyük tehdit valla ama neyse ki hallediyormuş kolayca.Ay anlamadım ki ne var bu sigarada ya amaan off.Bi ara evde balkonda içmesini bile yasakladım adam pes etmedi ya 11 kat aşağı inip içip geliyordu
Benim adamın ağzına zorla soksam beni napar acabaValla ben zorla ağzına tıkıyorum ben iciriyorum bizzat yoksa içmiyor adam. Diyor bi de ver bunu şantiyeye gotureyim ben orda içerim. Dedim ben sana güvenmiyorum bu konuda içmezsin sen
yaa inanır mısın benimde mutfak saatim taaa geçen yıl temizlik yaparken çivisi çıktı duvardan asamıyorum saati, hala daa mutfağımda saat yok!!Kuzum ah ah bir dokunduk bin ah işittik derler ya ne dertliymişiz:)Canları sağolsun ama mutfakta prizim sarkıyo 6aydır kocamda ona bakıyo sağolsun icraat yok
bu ay evet, ben bal tarçın kürüne başliiciim meselaAynenHer ay illa birşey olmalı alışmışız birşeyler yapmadan duramıyoruz
Kesinlikle ya çok güldüm kızlar iyi oldu valla sağolunBilgeUfuk
hahahahahaha saati naptın mı diyo ayy öldürürler adamıŞimdiden gözünüz aydın olsun o zaman sigara konusunda, umarım etkisini çabuk alır eşinde, seninde emeklerin boşa gitmez
haha haha haaaaaay çok güldüm, azme bak yaw
Benim adamın ağzına zorla soksam beni napar acabahuuu çenesinden durulmaz
yaa inanır mısın benimde mutfak saatim taaa geçen yıl temizlik yaparken çivisi çıktı duvardan asamıyorum saati, hala daa mutfağımda saat yok!!
artık o kadar unutmuş ki, ona sürekli ‘saati tak, tak’ dediğimi buradaki saati naptın deyip bi de bana sorması yok mu, al vur beni diyo adam
bu ay evet, ben bal tarçın kürüne başliiciim mesela
amin canım benimmAynen valla süper iyi geldi bana da Rabbim hep güldürsün bizleri
zaten daha sipariş vermedim canım, akşam evde bi bakarım ona da, sağol annişşO zaman sen solgar markasını araştır canım, doğal en azından ve onun da çok güzel vitamin takviyeleri var
CanimsinnnKesinlikle ya çok güldüm kızlar iyi oldu valla sağolunBilgeUfuk
Valla tıkıyorum napim biraz titriyo onu içince çok ağır diyo ben de gülüyorum felan geçiyoruzŞimdiden gözünüz aydın olsun o zaman sigara konusunda, umarım etkisini çabuk alır eşinde, seninde emeklerin boşa gitmez
haha haha haaaaaay çok güldüm, azme bak yaw
Benim adamın ağzına zorla soksam beni napar acabahuuu çenesinden durulmaz
yaa inanır mısın benimde mutfak saatim taaa geçen yıl temizlik yaparken çivisi çıktı duvardan asamıyorum saati, hala daa mutfağımda saat yok!!
artık o kadar unutmuş ki, ona sürekli ‘saati tak, tak’ dediğimi buradaki saati naptın deyip bi de bana sorması yok mu, al vur beni diyo adam
bu ay evet, ben bal tarçın kürüne başliiciim mesela
Çok çok aminAynen valla süper iyi geldi bana da Rabbim hep güldürsün bizleri
bizde de öyle haftasonu sabahtan akşama temizlik yaparım, mis gibi oldu derim; aaa aa bi bakarım bi yere mutlaka bişey düşmüşBende temizlik yaptığım gün hemen birşey döker. Diyorum bize vallahi çocuk yapmaya gerek yok sen o çocuk görevini görüyorsun
hahahahaaaayy
hehe:):):) eve çok dolu gidicem bak şimdihahahahahaha saati naptın mı diyo ayy öldürürler adamı
Amin inşallah, ağzımızın tadı bozulmasın inşallahAynen valla süper iyi geldi bana da Rabbim hep güldürsün bizleri
tadı o kadar kötü mü yahuValla tıkıyorum napim biraz titriyo onu içince çok ağır diyo ben de gülüyorum felan geçiyoruz
Bencede başla abla keşke ben bu ay da devam etseydim ama işte geçti düşünemedim ona tekrar başlamayı
Ama hiçbirşey yapamıyoruz. O kadar kızdım elime birşey geçmedi ben pes ettim sanırımbizde de öyle haftasonu sabahtan akşama temizlik yaparım, mis gibi oldu derim; aaa aa bi bakarım bi yere mutlaka bişey düşmüş
bi de evde küçük çocukta var ona bişey demiyorum da 30 yaşındaki koca çocuğu napsam acaba
hahahahaaaayytak demiyorum artık kuzum, çünkü dilimde tüy bitti
telefondan bakıyorum mutfağa gelince napim
hehe:):):) eve çok dolu gidicem bak şimdi
bende böyle çok malzeme var kuzum
anlatsam kısa film olur he, 4.5 yıllık birikim var bende:):)
Amin inşallah, ağzımızın tadı bozulmasın inşallah
Keçiboynuzu pekmezi acayip ağır kokuyor ben bilmiyorum tadını kokusundan bile ağzıma süremedim. Ama 1 yemek kaşığı veriyorum çok veriyorsun bunun tadı çok ağır felan diyor.