- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
Darısı hepimizin başına olsun inşallah ablam en kısa süredeDarısı senin başına kuzum sende bu yap hayırlısıyla sana da şifa olsun bitanem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı hepimizin başına olsun inşallah ablam en kısa süredeDarısı senin başına kuzum sende bu yap hayırlısıyla sana da şifa olsun bitanem
Bak bugün 5. günüm hala ara ara sancim oluyor abla. Normalde ilk 3 gün ağır sancim olur bazen 3. gün bile kalmaz sancim ve kanama hala aynı çoklukta devam ediyor bende bilemedim şmdi. Kimyasal nasıl neden oluyordu peki biliyorsundur ablam senbende aynısını düşündüm BilgeUfuk senin o kadar bariz belliydi ki gebeliğin nasıl oldu da adet oldun anlayamamıştım benimde aklıma böyle bişey geldi sanki düşük yapar gibi oldun. O kadar şiddetli ağrının olması çok da normal değil. Benim içimden öyle geliyor ki sen çok yaklaştın kuzum yakında alıcaz güzel haberini inşallah.
Çok haklsın ablam diyorum ki aceba ben bu soğan a hemen başlasam mi hani düzensizliğe yaşadım yaa. Ne dersiniz badenzi cennetkokulummBilgeUfuk canım benimde ilk aklıma kimyasal gebelik geçirdiğin geldi açıkçası, çünkü adet gecikmesi ve akabinde de çok sancılı atıyorsun, gebelik kendi kendine sonlanmış oluyor kanamayla birlikte
sen eğer o testtepozitif gördüğün gün kan verseydin betayı pozitif görürdün
ama bence de @CennetKokulum un da dediği gibi yaklaştın bencede bu ay soğan kürü yap ki içinde pıhtılar temizlensin bence
Inşallah ablamÖnümüzdeki günlerde de hep böyle müjdeli haberleri duyacağımız zamanlar olsun inşallah
Çok haklsın ablam diyorum ki aceba ben bu soğan a hemen başlasam mi hani düzensizliğe yaşadım yaa. Ne dersiniz badenzi cennetkokulumm
kesinlikle canımİç güdüsel bişey bu ya inanılmaz gerçekten.Allahın bize verdiği bir güç sanırım.
sorma ya büyümüşte küçülmüş, daha dün altını bezlediğim bir bebecikti oysa ki...Ayyy yerim ben onu annesine yardım etmek de istermiş ne güzel duygular ya.
Bende cilt güzelliği için duymuştum hergün 1 tatlı kaşığı diye. Ben çok takıntılıyım cilt im konusunda deli gibi maske yaparım turkiyeye gittiğimde cilt bakımları felan hatta şuan da yeni şeyler araştırıyorumAç karnına bir tatlı kaşığı diyor ama çok fazla değil mi yahu
Aynen abla yaaa ama artk test yok elimde yapmicaammmmmmm sanırım bu sefer 10 gün felan geçmesini bekliycemBilgeUfuk kuzum , diğer kızçelerimin dediği gibi ben de aynı şeyi düşündüm kimyasal gebelik yaşadın bence de, ama aslında baktığında bu bile çok sağlıklı bir durum çünkü hamiş kalabiliyorsun Kadınların çoğu bunu yaşarmış zaten ve adetle atıldığı için hiç farketmezlermiş bile, biz tabi paso test yaptığımız için yakalıyoruz herşeyi :)
Ben de cilde çok önem veririm kuzum.Maskeler peelingler.Hoşumada gidiyor çünkü makyaj yapmayı seven biri değilim doğal güzellikten yanayım.Bak bunu duyduğum iyi oldu içerim arada sürerimBende cilt güzelliği için duymuştum hergün 1 tatlı kaşığı diye. Ben çok takıntılıyım cilt im konusunda deli gibi maske yaparım turkiyeye gittiğimde cilt bakımları felan hatta şuan da yeni şeyler araştırıyorum
Tek amacım sıfır makyaj bi cilt kullanmak makyaj yapmaktan gına geldi sevmiyorum ee ünlüler gibi gidip en iyi makyaj malzemelerini de alamıyoruz ki cildimize bi zararı yok diyelim o yüzden en iyisi bakım yapmak diye dúsünüyorum. Ayyy çok uzattım galiba benim biraz fazlaca ilgi alanım
Birşey diyim mi ben negatif kan sonucunu görünce ağlamadım inanın bu ilk kez oldu normalde deli gibi ağlarım bi kaç gün kendimi toparlayamam felan sanırım bu sefer hem sizin hem eşimin hemde kendimi umutlandirmadigim için üzülmedim yani aslnda uzuldumde kısmet değilmiş dedim geçtim. O yüzden ağlamadım yaa iyiki varsınız her birinizEvet ya gerçekten öyleymiş.gebe kalabiliyorsun en azından.O çift çizgiyi görmek bile umut kuzum. BilgeUfuk
Ben yapıyorum adetime 10 Gün kala iyi geldi bana ve karbonatlı suayyy inşallah o zaman, dersi olan herkese deva olsun diyelim
ben ilk 15 gün yaptığım kistleri öğrendiğim ay, bu ay 2. kürü uyguluyorum
sen yapıyor musun?
Folik alayım o zman ben burdan. Benim adet bi kaç güne biter başlasam mi diyorum bende bi kaç güne yani adet bitsin 2 gün sonra başlayayım diye beklemek istemiyorum. Haa bu arada çok sağlıklı bir gebeligin olcak inşallah canım hiç kafanı başka şeylerle doldurma sadece tadını çıkarmaya bakbende regli olmadan başladım regliyle birlikte de devam ettim yumurtlamadan 4 gün önce bitirmiştim 15 günlük kürü
Aynen abla gece yatmadan yarım saat önce de surun diyorlar hafif dairesel hareketlerle sür cildine biraz cildinin o yağı yemesini bekle sonra uyuBen de cilde çok önem veririm kuzum.Maskeler peelingler.Hoşumada gidiyor çünkü makyaj yapmayı seven biri değilim doğal güzellikten yanayım.Bak bunu duyduğum iyi oldu içerim arada sürerim
Kadınların derdi bitmediği için konudan konuya atlıyoruz:)Aynen abla gece yatmadan yarım saat önce de surun diyorlar hafif dairesel hareketlerle sür cildine biraz cildinin o yağı yemesini bekle sonra uyu
Ayol beybiyi bıraktık cilt bebekligine geçtik
Çok haklsın ablam diyorum ki aceba ben bu soğan a hemen başlasam mi hani düzensizliğe yaşadım yaa. Ne dersiniz badenzi cennetkokulumm
Bak bugün 5. günüm hala ara ara sancim oluyor abla. Normalde ilk 3 gün ağır sancim olur bazen 3. gün bile kalmaz sancim ve kanama hala aynı çoklukta devam ediyor bende bilemedim şmdi. Kimyasal nasıl neden oluyordu peki biliyorsundur ablam sen
Aynen abla gece yatmadan yarım saat önce de surun diyorlar hafif dairesel hareketlerle sür cildine biraz cildinin o yağı yemesini bekle sonra uyu
Ayol beybiyi bıraktık cilt bebekligine geçtik
Çörek otu yağı kilo vermede yardımcıymış canım.:)ben zaten diyorum size arada konu değiştirelim diye
evet cilt bakım önerileri hatta kilo verme önerileri bekliyorum sizlerden kızlar.
ben kilo aldım ya çok gıcık oluyorum bu duruma
Kesinlikle öyle yaaaKadınların derdi bitmediği için konudan konuya atlıyoruz:)