Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK37:ayy kızlar bu gece rüyamda eşimle çok kötü kavga ediyorduk, beni yastıkla boğmaya çalışıyordu :sinirli:hahahah:KK70:şimdi aklıma geldi akşama da sorcam ona rüyama nasıl böyle girer diye:KK70:
şaka bi yana rüya tabirinde uzun süredir hasretle beklenen müjdeli habermiş, mutlu habermiş
ben hamileliğe yordum ama terfi de bekliyorum o da olabilir gerçi bilemedim ikisi de olsun isterim:-)
İnşallah kuzum hayırlara vesile olsun rüyan çok güzel bence de :KK200::dua:

Kuzum benim doktorcuğumun annesi vefat etti haftasonu :KK43: muhtemelen bu hafta yoktur, birazdan arayıp gün alacağım ama 24'ü gibi düşünüyorum nasipse
Kan testi yaptırcak mısın o arada?Baya var 24üne nasıl dayanacaksın ki?Ben bile çok heyecanlıyım valla senin adına canım benim:KK200:

Kan testi yaptırcak mısın o arada?Baya var 24üne nasıl dayanacaksın ki?Ben bile çok heyecanlıyım valla senin adına canım benim:KK200:
Kuzum içimde öyle bir huzur var ki anlatamam :KK200::KK200:inan ki testten önce de çok sabırsızlanmadım, şimdi de bi huşu geldi üzerime :) Bir de vücudumdan anlıyorum canım, mesela şuan karnımın altında kıpırdanmalar var batma gibi, bir de doktorum çok uzakta, şimdi kan versem de , kendi bağlı olduğu hastanede tekrar isteyecek kesin, ben de en iyisi gidince hepsini yaparım diye düşündüm. Arayı da biraz uzun tuttum en azından nasipse keseyi de görürüm diye, çünkü ona göre vereceğim müjdeyi :) Şuan kimseye söylemedim

Kuzum içimde öyle bir huzur var ki anlatamam :KK200::KK200:inan ki testten önce de çok sabırsızlanmadım, şimdi de bi huşu geldi üzerime :) Bir de vücudumdan anlıyorum canım, mesela şuan karnımın altında kıpırdanmalar var batma gibi, bir de doktorum çok uzakta, şimdi kan versem de , kendi bağlı olduğu hastanede tekrar isteyecek kesin, ben de en iyisi gidince hepsini yaparım diye düşündüm. Arayı da biraz uzun tuttum en azından nasipse keseyi de görürüm diye, çünkü ona göre vereceğim müjdeyi :) Şuan kimseye söylemedim
Çok heyecanlı yaa zaten içine doğduysa bu iş bitmiştir.En güzeli de bu hbri aileye vermek sanırım.Sağlıkla taamlarsın inşallah bu güzel süreci:anneadayı:

BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum , diğer kızçelerimin dediği gibi ben de aynı şeyi düşündüm kimyasal gebelik yaşadın bence de, ama aslında baktığında bu bile çok sağlıklı bir durum çünkü hamiş kalabiliyorsun :KK200: Kadınların çoğu bunu yaşarmış zaten ve adetle atıldığı için hiç farketmezlermiş bile, biz tabi paso test yaptığımız için yakalıyoruz herşeyi :)

BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum , diğer kızçelerimin dediği gibi ben de aynı şeyi düşündüm kimyasal gebelik yaşadın bence de, ama aslında baktığında bu bile çok sağlıklı bir durum çünkü hamiş kalabiliyorsun :KK200: Kadınların çoğu bunu yaşarmış zaten ve adetle atıldığı için hiç farketmezlermiş bile, biz tabi paso test yaptığımız için yakalıyoruz herşeyi :)
Evet ya gerçekten öyleymiş.gebe kalabiliyorsun en azından.O çift çizgiyi görmek bile umut kuzum. BilgeUfuk BilgeUfuk

Çok heyecanlı yaa zaten içine doğduysa bu iş bitmiştir.En güzeli de bu hbri aileye vermek sanırım.Sağlıkla taamlarsın inşallah bu güzel süreci:anneadayı:
Amin bitanem inşallah :dua: Gerçekten insan hissediyor ama biliyor musun, önceki gebeliğimde hep kaybetme korkum vardı, sanki o bebeği hiç doğuramıcaktım gibi, bu hissi atmaya çalışıyordum ama yok mümkün değil insanın kalbine düşüyor ama yok yok kuruntu yapıyorum diyordum kendi kendime, ama malesef hissettiğim gibi de oldu. Ama bu sefer çok farklı :KK200::KK200: Benim yılbaşında doğum günüm canım , bombayı o güne saklıyorum bakalım ne yapacaklar :) kayınvalidemler de şehirdışındalar, onlara da bir kutu yapıp göndermeyi düşünüyorum ama ben söylediğim zaman açın diyeceğim, bu arada da görüntülü arayacağım falan filan hayaller işte :)

Aynen canım o takıntı bende var canım. Ama benimki sadece ay farkıyla sene atlaması. Değilse oğlum da kış bebeği ocakta doğdu hiç zorlanmadım iyi bile oldu nasıl dersen. Zaten ilk aylarda çocukla çok fazla dışarı çıkma isteği duymuyorsun. Nisan mayıs aylarında da eee 3-4 aylık oldu benim oğlan tam ele avuca gelmelik bol bol dışarı çıkmaya başlamıştık nisandan sonra. Tabi zor yanları da var dediğin gibi yazın rahat rahat banyosu yok üşüttü yok hasta olacak korkusu yok. Kış ayı hastalık mevsimi sonuçta. Napalım kuzum ya biz bir plan yapıyoruz Rabbim milyon tane. Yeterki hakkımızda hayırlsıını versin. Ben razıyım en azından bundan sonra düşüncem böyle.
Aslında evet her mevsimin kendine göre avantajı ve dezavantajı var işte, ama gönlüm bahar aylarından yanda yaz mevsiminden yanaydı, kısmet değilmiş
Her işte vardır bi hayır, senin içinde oğluşun içinde hangisi nasipse öyle olsun canım, bende düşüncemi ister istemez değiştirdim artık

İki göğüste bebişler :))anaaammm :KK48:
evet, memeler fora bütün gün evin içinde, bi de lohusa psikolojisi aynaya bakmak istemiyorsun, kendini inek gibi görüyorsun:KK70:
Kuzum benim doktorcuğumun annesi vefat etti haftasonu :KK43: muhtemelen bu hafta yoktur, birazdan arayıp gün alacağım ama 24'ü gibi düşünüyorum nasipse
Başı sağolsun, olsun canım zaten beklemen gerekecekti her halükarda hem bu vesileyle zaman geçer,daha iyi olur
Ayyy dimi ya sen anlatınca gözümün önüne geldi yaşadıklarım. Hele o süt sağmak aman Allah'ım ilk zamanlar sütüm çok daha bebiş az az emiyor dedim sağayım dolaba koyayım. sonrasında bol bol içer nerdeeee benim kuzum dondurucudan çıkan sütü ağzına bile sürmedi normal dolabın içinde sağdıklarımı içti. Çalışmaya başlayınca da Allah'ım her gece otur sağ ertesi güne. Sağmalı inek oldum diye kendimle dalga geçiyordum. İçimden diyordum ahh oğlum büyüde estetik cerrahi ol annene meme borçlusun diye:KK70: Göğüste pedler, bez kampayalarını takip et koli koli eve yığ gece nöbetleri aman gazı aman tuzu 2 yaşına kadar saç kurutması çalıştı durdu evde gaz sancısına iyi gelirmiş bizimki de onun kısık sesiyle sakinleşirdi. Yadigar kurutma makinam maşallah :nazar: çok sağlam çıktı hala çalışıyor :KK70:
anılar canlanacak cennetkokulumm cennetkokulumm yakında inşallah
kaç kere duşun ortasında bebeğin sesine apar topar yıkanıp çıkıp emzirip uyuttuğumu sonra yine duşa koştuğumu bilirim, hissediyor gibi ne zaman anası yıkanmaya gitse cıyk cıyyyk başlardı ağlamaya, gıcık olurdum:rolleyes:

:emir_bebek::emir_bebek::KK47::rapci::KK48::KK51::KK53:o_O:bicak::KK31::mad::KK68::KK200: sanırım bu emojilerin hepsini aynı günde yaşarsın :KK70::KK70:
kesinlikle, en son olduğun yere çöküp :cry:böyle ağlarsın sinirinden:KK70::KK70::KK70:

Amin bitanem inşallah :dua: Gerçekten insan hissediyor ama biliyor musun, önceki gebeliğimde hep kaybetme korkum vardı, sanki o bebeği hiç doğuramıcaktım gibi, bu hissi atmaya çalışıyordum ama yok mümkün değil insanın kalbine düşüyor ama yok yok kuruntu yapıyorum diyordum kendi kendime, ama malesef hissettiğim gibi de oldu. Ama bu sefer çok farklı :KK200::KK200: Benim yılbaşında doğum günüm canım , bombayı o güne saklıyorum bakalım ne yapacaklar :) kayınvalidemler de şehirdışındalar, onlara da bir kutu yapıp göndermeyi düşünüyorum ama ben söylediğim zaman açın diyeceğim, bu arada da görüntülü arayacağım falan filan hayaller işte :)
Planların süper çok heyecanlı.Yıl biterken doğum gününde dünyanın en güzel hediyesini vereceksin inşallah.Bizimle de paylaş o anları :KK200:

Aslında evet her mevsimin kendine göre avantajı ve dezavantajı var işte, ama gönlüm bahar aylarından yanda yaz mevsiminden yanaydı, kısmet değilmiş
Her işte vardır bi hayır, senin içinde oğluşun içinde hangisi nasipse öyle olsun canım, bende düşüncemi ister istemez değiştirdim artık

Aynen canım öyle hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerimiz olsun. Rabbim bizim bilmediğimiz görmediğimiz herşeyi biliyor. Kaldıramayacağımız yükü vermez bize nasılsa.

evet, memeler fora bütün gün evin içinde, bi de lohusa psikolojisi aynaya bakmak istemiyorsun, kendini inek gibi görüyorsun:KK70:

Başı sağolsun, olsun canım zaten beklemen gerekecekti her halükarda hem bu vesileyle zaman geçer,daha iyi olur

anılar canlanacak cennetkokulumm cennetkokulumm yakında inşallah
kaç kere duşun ortasında bebeğin sesine apar topar yıkanıp çıkıp emzirip uyuttuğumu sonra yine duşa koştuğumu bilirim, hissediyor gibi ne zaman anası yıkanmaya gitse cıyk cıyyyk başlardı ağlamaya, gıcık olurdum:rolleyes:

kesinlikle, en son olduğun yere çöküp :cry:böyle ağlarsın sinirinden:KK70::KK70::KK70:
Hahahaha kardeşim yastıkları döeverek ağlıyordu:))

X