Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet, memeler fora bütün gün evin içinde, bi de lohusa psikolojisi aynaya bakmak istemiyorsun, kendini inek gibi görüyorsun:KK70:

Başı sağolsun, olsun canım zaten beklemen gerekecekti her halükarda hem bu vesileyle zaman geçer,daha iyi olur

anılar canlanacak cennetkokulumm cennetkokulumm yakında inşallah
kaç kere duşun ortasında bebeğin sesine apar topar yıkanıp çıkıp emzirip uyuttuğumu sonra yine duşa koştuğumu bilirim, hissediyor gibi ne zaman anası yıkanmaya gitse cıyk cıyyyk başlardı ağlamaya, gıcık olurdum:rolleyes:

kesinlikle, en son olduğun yere çöküp :cry:böyle ağlarsın sinirinden:KK70::KK70::KK70:

İnşallah kuzum o anıları beraber tekrar yaşıcaz. Anılarımızı tecrübelerimizi bilmediklerimizi heyecanımızı sıkıntılarımızı hep beraber paylaşmaya devam edicez.

Kuzum bizim bebeler radar zaten mübarek zaten ya tuvalette ya banyoda başlarlar feryada. Benim kuzu yüzünden 1 sene kabızlık çektim ben :KK70: Saat başı emzirme nöbeti :KK57: Amaaaaa tabi hepsi geldi geçti sıkıntılardan ziyade güzelliklerle dolu. Sıkıntıları şimdi anlatırken baksana gülüyoruz halimize. ama güzelliği tadı paha biçilmez bir nimet. :anne::KK200::nazar:

:KK37:ayy kızlar bu gece rüyamda eşimle çok kötü kavga ediyorduk, beni yastıkla boğmaya çalışıyordu :sinirli:hahahah:KK70:şimdi aklıma geldi akşama da sorcam ona rüyama nasıl böyle girer diye:KK70:
şaka bi yana rüya tabirinde uzun süredir hasretle beklenen müjdeli habermiş, mutlu habermiş
ben hamileliğe yordum ama terfi de bekliyorum o da olabilir gerçi bilemedim ikisi de olsun isterim:-)

Allah bütün beklentilerini hayırlısıyla hayatına yansıtsın kuzum. Bol müjdeli günlerin olsun . :dua:

Amin bitanem inşallah :dua: Gerçekten insan hissediyor ama biliyor musun, önceki gebeliğimde hep kaybetme korkum vardı, sanki o bebeği hiç doğuramıcaktım gibi, bu hissi atmaya çalışıyordum ama yok mümkün değil insanın kalbine düşüyor ama yok yok kuruntu yapıyorum diyordum kendi kendime, ama malesef hissettiğim gibi de oldu. Ama bu sefer çok farklı :KK200::KK200: Benim yılbaşında doğum günüm canım , bombayı o güne saklıyorum bakalım ne yapacaklar :) kayınvalidemler de şehirdışındalar, onlara da bir kutu yapıp göndermeyi düşünüyorum ama ben söylediğim zaman açın diyeceğim, bu arada da görüntülü arayacağım falan filan hayaller işte :)

Canımmmm hayallerin çoookkk güzel. İnşallah hepsini bir bir hayata geçireceksin kuzum.. Sen ne hissediyorsan öyle olur herşey merak etme. Hislere çok inanıyorum. Herşey çok çok güzel olacak bitanem. Sen şu bomba süprizlerin yap bibimlede paylaş onlara harika bir hediye vereceksin Allah'ın izniyle.

Hahahaha kardeşim yastıkları döeverek ağlıyordu:))

:KK70:o da güzel, sonra alışıyorsun tabi, ben bebek bakabiliyorsam herkes bakar:KK8::KK33:
bebeklerden tırsardım, özellikle yeni doğanlardan
bekarken böyle yenidoğan bebeklere dokunamazdım hiç, sanki kemikleri kırılacak gibi gelirdi bana çok narinler ya:))))
sonra kızım olunca; kucağımda o memeden bu memeye geçirmeler mi dersin, tüm vücuduna bir güzel masajlar mı, bıcı bıcılar mı dersin, çabuk çabuk üst baş değiştirmeler derken neler neler alıştım yani
ömrümde ilk defa bu kadar küçük bebeği kendi kızımda kucağıma almış oldum
Allah tarafından sana zaten bir şey geliyo böyle sanki daha önce bebek bakmışsın gibi bişeyler oluyo çok değişik tecrübe:deli:

:KK70:o da güzel, sonra alışıyorsun tabi, ben bebek bakabiliyorsam herkes bakar:KK8::KK33:
bekarken böyle yenidoğan bebeklere dokunamazdım hiç, sanki kemikleri kırılacak gibi gelirdi bana çok narinler ya:))))
sonra kızım olunca; kucağımda o memeden bu memeye geçirmeler mi dersin, tüm vücuduna bir güzel masajlar mı, bıcı bıcılar mı dersin, çabuk çabuk üst baş değiştirmeler derken neler neler alıştım yani
Allah tarafından sana zaten bir şey geliyo böyle sanki daha önce bebek bakmışsın gibi bişeyler oluyo çok değişik tecrübe:deli:
İç güdüsel bişey bu ya inanılmaz gerçekten.Allahın bize verdiği bir güç sanırım.

Aynen bende öyleydim canım kesinlikle Rabbim kolaylığını veriyor zamanla bir bakmışsın sanki 3-5 çocuk büyütmüş gibi tecrübe sahibi olmuşsun.

İnşallah kuzum o anıları beraber tekrar yaşıcaz. Anılarımızı tecrübelerimizi bilmediklerimizi heyecanımızı sıkıntılarımızı hep beraber paylaşmaya devam edicez.

Kuzum bizim bebeler radar zaten mübarek zaten ya tuvalette ya banyoda başlarlar feryada. Benim kuzu yüzünden 1 sene kabızlık çektim ben :KK70: Saat başı emzirme nöbeti :KK57: Amaaaaa tabi hepsi geldi geçti sıkıntılardan ziyade güzelliklerle dolu. Sıkıntıları şimdi anlatırken baksana gülüyoruz halimize. ama güzelliği tadı paha biçilmez bir nimet. :anne::KK200::nazar:
evet dimi yaaa, tüm en zor zamanlar geldi geçti su gibi
şimdi de diyorum ki ne çabuk büyüdü diye hayıflanıyorum
mutfakta beni görünce pıtı pıtı yanıma geliyor anne sana yardım edebilir miyim diyo dünyalar benim oluyooo
Allah bütün beklentilerini hayırlısıyla hayatına yansıtsın kuzum. Bol müjdeli günlerin olsun . :dua:
Amin, cümlemize inşallah kuzum

Aynen bende öyleydim canım kesinlikle Rabbim kolaylığını veriyor zamanla bir bakmışsın sanki 3-5 çocuk büyütmüş gibi tecrübe sahibi olmuşsun.
lohusayken annem ve kayınvalidem yıkamışlardı daha ilk günlerinde bebeğimi, bi de benim dikişlerim vardı öyle eğilemiyordum hareketlerim hep kısıtlıydı
ama şimdi Allah’ın izniyle sağ sağlam olursam kimseye ihtiyacım yok herşeyi kendim yapabilecek tecrübedeyim çok şükür:dua:
İç güdüsel bişey bu ya inanılmaz gerçekten.Allahın bize verdiği bir güç sanırım.
sanki sihirli bi değnek değiyor resmen:anne::oha:

evet dimi yaaa, tüm en zor zamanlar geldi geçti su gibi
şimdi de diyorum ki ne çabuk büyüdü diye hayıflanıyorum
mutfakta beni görünce pıtı pıtı yanıma geliyor anne sana yardım edebilir miyim diyo dünyalar benim oluyooo

Amin, cümlemize inşallah kuzum

Ayyy yerim ben onu annesine yardım etmek de istermiş ne güzel duygular ya. :KK200:

Planların süper çok heyecanlı.Yıl biterken doğum gününde dünyanın en güzel hediyesini vereceksin inşallah.Bizimle de paylaş o anları :KK200:
İnşallah canım benim :dua::KK200::anneadayı: paylaşırım tabii ki paylaşmaz olur muyum hiç, mutluluk paylaştıkça güzel :KK200::KK200: sizlerden de bekliyorum ama böyle atraksiyonlar ona göre :) Kocalara dümdüz söylemek yok tamam mı :)

Canımmmm hayallerin çoookkk güzel. İnşallah hepsini bir bir hayata geçireceksin kuzum.. Sen ne hissediyorsan öyle olur herşey merak etme. Hislere çok inanıyorum. Herşey çok çok güzel olacak bitanem. Sen şu bomba süprizlerin yap bibimlede paylaş onlara harika bir hediye vereceksin Allah'ın izniyle.
Ahh inşallah kuzum, ben de hislere çok güvenirim, biz kadınlar herşeyi seziyoruz. Hemen paylaşırım hem de kuzucum sen hiç merak etme :KK200::KK200: hepberaber paylaşıcaz herşeyimizi, sırayla yaşayacağız mutluluklarımızı inşallah :dua:

Bitanem kesinlikle soğan kürünün etkisi olduğuna çok inanıyorum, bende yaptığım ay da etkisini gösterdi aslında, 3 gün üstüste yumurtlama akıntım oldu ama o zaman nasip değilmiş tutmamıştı.soğan küründen sonra ovulasyonlarım çok güzel oldu, burda da yazmıştım hatta birkaç defa yumurtlama akıntım oldu diye ve de akıntıyı çok güzel düzenledi, ben soğan küründen önce hep kupkuru hissederdim mesela. Rabbim soğan kürünün ikinci ayı nasip etti çok şükür, ama kesinlikle rahmi çok çok güzel düzenliyor şiddetle tavsiye ediyorum :KK200::KK200: Sizlere de şifa olsun inaşallah bana oldupu gibi :dua::dua:
Inşallah ablam inşallah bakalım Bende başlıcam işte inşallah faydasını görürüz :KK200::dua:

ay canım benim bence sende yapmalısın aslında bende regliden önce başladım düzensiz diye ya o yüzden araya zaman girdiği için olmş olabilir bence sende başla hemen şimdi eşininde değerleri iyiymiş hem herşeyden önce sağlıklı birşey hani :KK200: rabbim önce huzur sağlık versin bekleyişimizin illaki bir sonucu var ama bence biraz kafanın rahat olması da etkili bende badenzi badenzi gibi o ay dedim ki amannn olmadı birkaç ay sonra tüp denerim herkesin hemen olacak diye birşey yok dedim iyi yandan bakıp sakin beklemek en iyisi
Kesinlikle öyle canisi çok haklsın. Bakalım benimki bi bitseydi başlıcam bende hemen hayrlisiyla :KK200:

bide BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum bence sen kimyasal geçirdin o yüzden o kadar sancıyla attın reglini çünki benim arkadaşım öyle oldu pozitip çıktı ama sen aynı gün kana gitmedin bekledin ya o zamana kadar değerin düştü sanırım 3 gün sonra tekrar kan verdiğinde değeri düşmüştü ve kanaması başladı folik asit bebeğin tutunmasında çok çok faydalı bir vitamin bence kürle birlikte folik asidi de kullan
Folik asit i çok uzun süre kullandım kuzum baktım hala birşey yok bıraktım bende. Burda da folik nasıl bulurum bilmiyorum birilerinden yardım almak lazım sanırım yine bu konuda

X