Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah kuzum o anıları beraber tekrar yaşıcaz. Anılarımızı tecrübelerimizi bilmediklerimizi heyecanımızı sıkıntılarımızı hep beraber paylaşmaya devam edicez.

Kuzum bizim bebeler radar zaten mübarek zaten ya tuvalette ya banyoda başlarlar feryada. Benim kuzu yüzünden 1 sene kabızlık çektim ben Saat başı emzirme nöbeti Amaaaaa tabi hepsi geldi geçti sıkıntılardan ziyade güzelliklerle dolu. Sıkıntıları şimdi anlatırken baksana gülüyoruz halimize. ama güzelliği tadı paha biçilmez bir nimet.

Allah bütün beklentilerini hayırlısıyla hayatına yansıtsın kuzum. Bol müjdeli günlerin olsun .

Canımmmm hayallerin çoookkk güzel. İnşallah hepsini bir bir hayata geçireceksin kuzum.. Sen ne hissediyorsan öyle olur herşey merak etme. Hislere çok inanıyorum. Herşey çok çok güzel olacak bitanem. Sen şu bomba süprizlerin yap bibimlede paylaş onlara harika bir hediye vereceksin Allah'ın izniyle.

Hahahaha kardeşim yastıkları döeverek ağlıyordu:))

o da güzel, sonra alışıyorsun tabi, ben bebek bakabiliyorsam herkes bakar
bebeklerden tırsardım, özellikle yeni doğanlardan
bekarken böyle yenidoğan bebeklere dokunamazdım hiç, sanki kemikleri kırılacak gibi gelirdi bana çok narinler ya:))))
sonra kızım olunca; kucağımda o memeden bu memeye geçirmeler mi dersin, tüm vücuduna bir güzel masajlar mı, bıcı bıcılar mı dersin, çabuk çabuk üst baş değiştirmeler derken neler neler alıştım yani
ömrümde ilk defa bu kadar küçük bebeği kendi kızımda kucağıma almış oldum
Allah tarafından sana zaten bir şey geliyo böyle sanki daha önce bebek bakmışsın gibi bişeyler oluyo çok değişik tecrübe

İç güdüsel bişey bu ya inanılmaz gerçekten.Allahın bize verdiği bir güç sanırım.

Aynen bende öyleydim canım kesinlikle Rabbim kolaylığını veriyor zamanla bir bakmışsın sanki 3-5 çocuk büyütmüş gibi tecrübe sahibi olmuşsun.

evet dimi yaaa, tüm en zor zamanlar geldi geçti su gibi
şimdi de diyorum ki ne çabuk büyüdü diye hayıflanıyorum
mutfakta beni görünce pıtı pıtı yanıma geliyor anne sana yardım edebilir miyim diyo dünyalar benim oluyooo
Allah bütün beklentilerini hayırlısıyla hayatına yansıtsın kuzum. Bol müjdeli günlerin olsun .
Amin, cümlemize inşallah kuzum

Aynen bende öyleydim canım kesinlikle Rabbim kolaylığını veriyor zamanla bir bakmışsın sanki 3-5 çocuk büyütmüş gibi tecrübe sahibi olmuşsun.
lohusayken annem ve kayınvalidem yıkamışlardı daha ilk günlerinde bebeğimi, bi de benim dikişlerim vardı öyle eğilemiyordum hareketlerim hep kısıtlıydı
ama şimdi Allah’ın izniyle sağ sağlam olursam kimseye ihtiyacım yok herşeyi kendim yapabilecek tecrübedeyim çok şükür
İç güdüsel bişey bu ya inanılmaz gerçekten.Allahın bize verdiği bir güç sanırım.
sanki sihirli bi değnek değiyor resmen

Ayyy yerim ben onu annesine yardım etmek de istermiş ne güzel duygular ya.

Planların süper çok heyecanlı.Yıl biterken doğum gününde dünyanın en güzel hediyesini vereceksin inşallah.Bizimle de paylaş o anları
İnşallah canım benim paylaşırım tabii ki paylaşmaz olur muyum hiç, mutluluk paylaştıkça güzel sizlerden de bekliyorum ama böyle atraksiyonlar ona göre :) Kocalara dümdüz söylemek yok tamam mı :)

Ahh inşallah kuzum, ben de hislere çok güvenirim, biz kadınlar herşeyi seziyoruz. Hemen paylaşırım hem de kuzucum sen hiç merak etme hepberaber paylaşıcaz herşeyimizi, sırayla yaşayacağız mutluluklarımızı inşallah

Inşallah ablam inşallah bakalım Bende başlıcam işte inşallah faydasını görürüz

Kesinlikle öyle canisi çok haklsın. Bakalım benimki bi bitseydi başlıcam bende hemen hayrlisiyla

Folik asit i çok uzun süre kullandım kuzum baktım hala birşey yok bıraktım bende. Burda da folik nasıl bulurum bilmiyorum birilerinden yardım almak lazım sanırım yine bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…