- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Kızlar aranızda çörek otu yağı kullanan var mı?Dün denk geldim organik ürünler satan bi yerde.Soğuk press olarak makinadan yağını süzüyordu ölüm harici her şeye deva dediler aldım:)
O kadar çok faydası var ki nettende okudum.Ama kullananlar varsa sonuçları daha net belli olur tabi.Benim ev de o yöne doğru gidiyo:)kayınvalidem kullanıyor ama niye kullandığını bilmiyorum, aktarcı gibi zaten evinde yok yok
Aç karnına bir tatlı kaşığı diyor ama çok fazla değil mi yahuEvet canım tartışılmaz faydalı. Bende oğlum için almıştım takviye niyetine.
İnşallah tatlım, sende var mı belirtiler kuzu?
soramadım yoğunluktan, zaten bugün daha çok hep burda takıldım, yaptığım işlerden bişey anlamadım bugün ofiste
Planlar planlar.İstemeyince de olabiliyor ama bizzat yaşanmışlıklarım var yani.ne zaman bişey istemesem olur:)Yok kuzum hiç belirti hissetmiyorum. Geçen hamilelikte bel ağrısı çok olmuştu şimdi yine var ama bu adetimden önce başladı ve bu ay geçmek bilmedi o yüzden bu belirtiyi eliyorum. Birde Allah hayırlısını versin ama bu ay olmasını pek istemiyorum. Yazın taşınma durumu çıktı ve bende yumurtlama döneminden sonra durdum bişey yapmadım. Malesef yine o hesaplar kitaplar planlar yok mu hamile kalırsam tam okullar açılmasına denk gelecek diye bu ay olmaması daha iyi gibi geliyor. Ama bi daha ki ay daha istekli olurum sanırım. Hayırlısı artık. Yıl sonuna gelen doğumları da hiç sevmezdim.. Yıl olarak büyük ama ay olarak küçük görünür ya çocuklar. Ama bu gidişle yılın sonunu buldurcam sanırım Rabbimden hayırlısı
sen de ben gibisin inanmıyorum yaaaYok kuzum hiç belirti hissetmiyorum. Geçen hamilelikte bel ağrısı çok olmuştu şimdi yine var ama bu adetimden önce başladı ve bu ay geçmek bilmedi o yüzden bu belirtiyi eliyorum. Birde Allah hayırlısını versin ama bu ay olmasını pek istemiyorum. Yazın taşınma durumu çıktı ve bende yumurtlama döneminden sonra durdum bişey yapmadım. Malesef yine o hesaplar kitaplar planlar yok mu hamile kalırsam tam okullar açılmasına denk gelecek diye bu ay olmaması daha iyi gibi geliyor. Ama bi daha ki ay daha istekli olurum sanırım. Hayırlısı artık. Yıl sonuna gelen doğumları da hiç sevmezdim.. Yıl olarak büyük ama ay olarak küçük görünür ya çocuklar. Ama bu gidişle yılın sonunu buldurcam sanırım Rabbimden hayırlısı
kış bebeği istemiyorum ya kesin öyle olur zaten, benimde örneklerim var maalesefPlanlar planlar.İstemeyince de olabiliyor ama bizzat yaşanmışlıklarım var yani.ne zaman bişey istemesem olur:)
Çok tuhaf ki her şeyim planlı ve programlı ama çocuk konusunda hiç bir hesabım yok.Aslında ben takmıyorum da çocuk olayını eşim etkiliyor beni.Haftasonu şehir dışındaydık.Gittiğimiz yere ikiz bebekleri olan bir aile geldi.Her zaman dediği gibi aşkım keşke bizimde ikiz olsa diyip duruyor.Hatta onların 3 çocuğu var birini bize verseler dedi yakış bebeği istemiyorum ya kesin öyle olur zaten, benimde örneklerim var maalesef
sen de ben gibisin inanmıyorum yaaa
bu takıntı da kendimi numune sanırdım ben hahahhben de işte yıl sonuna doğru olan doğumlardan hazetmiyorum hep dalgası yapılır ya hani uyuzzz olurum cidden, benim bahar veya yaz bebişi olmasını istemem ondan işte hep ama nasip olmadı, bi de yaz bebeği çok kolay oluyor her gün bıcı bıcısını yaptır, kırk gezmesine çık, mevlütünü ferah ferah yap, bi de tak kanguruya at dışarı kendine hem bebişte yenidoğan oluyor ya bol bol d vitamini de alıyor
benim kızım Mayıs sonu doğumlu 4 ay yaz çok iyi geldi
Allah gönlünüze göre versin, Allah sevdiği kullarının hemen istediğini yapmazmış kulum bana daha çok dua etsin daha çok sesini duyayım dermişÇok tuhaf ki her şeyim planlı ve programlı ama çocuk konusunda hiç bir hesabım yok.Aslında ben takmıyorum da çocuk olayını eşim etkiliyor beni.Haftasonu şehir dışındaydık.Gittiğimiz yere ikiz bebekleri olan bir aile geldi.Her zaman dediği gibi aşkım keşke bizimde ikiz olsa diyip duruyor.Hatta onların 3 çocuğu var birini bize verseler dedi yaO da yetmezmiş gibi kayınvalidem de inşallah ikiziniz olur diyip duruyor.Eşimin ablası ikiz bizi vurur mu o gen bilmem ama; olsa benim içinde iyi olur yaş 33 bi anda iki bebişim olur Ama çok etkileniyorum ya..
Ayy aminn bi an evin hali geldi gözümün önüne nefesim kesildi ama;3 5 yıl sonrasını düşününce hoşuma gidiyoAllah gönlünüze göre versin, Allah sevdiği kullarının hemen istediğini yapmazmış kulum bana daha çok dua etsin daha çok sesini duyayım dermiş
Tez ve hayırlı zamanda Allah size 3-5’er bebiş versin kuzum
eviniz begonya kreşi olsun inşallah
çöp kovan bebek bezleriyle dolup dolup taşsın inşallah, evin cennet koksun
Planlar planlar.İstemeyince de olabiliyor ama bizzat yaşanmışlıklarım var yani.ne zaman bişey istemesem olur:)
Ayy aminn bi an evin hali geldi gözümün önüne nefesim kesildi ama;3 5 yıl sonrasını düşününce hoşuma gidiyo
Çok tuhaf ki her şeyim planlı ve programlı ama çocuk konusunda hiç bir hesabım yok.Aslında ben takmıyorum da çocuk olayını eşim etkiliyor beni.Haftasonu şehir dışındaydık.Gittiğimiz yere ikiz bebekleri olan bir aile geldi.Her zaman dediği gibi aşkım keşke bizimde ikiz olsa diyip duruyor.Hatta onların 3 çocuğu var birini bize verseler dedi yaO da yetmezmiş gibi kayınvalidem de inşallah ikiziniz olur diyip duruyor.Eşimin ablası ikiz bizi vurur mu o gen bilmem ama; olsa benim içinde iyi olur yaş 33 bi anda iki bebişim olur Ama çok etkileniyorum ya..
Amiin canım benim çok çok teşekkür ederimAy çok şükür yaaa yeni gördümbadenzi çokkk çokkk sevindim rabiim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin nazarlardan korusun ,nşallahhhh
İki göğüste bebişler :))anaaammmevi hiç bir zaman toplu göremiyorsun, emzirme pedleri bi yerde, süt sağma makinan bi elinde gezcen
sürekli biberondu emzikti kaynat anam kaynat
neler neler, ama alışcan
Kuzum benim doktorcuğumun annesi vefat etti haftasonubadenzi ciğim sen ne zaman kan vereceksin?
evi hiç bir zaman toplu göremiyorsun, emzirme pedleri bi yerde, süt sağma makinan bi elinde gezcen
sürekli biberondu emzikti kaynat anam kaynat
neler neler, ama alışcan
Tüp bebekte diye biliyorum ama.İnşallah aşılama da oluyodur.Bi kız bi erkek tadından yenmez.Çok zor olur biliyorum ama olsun.Allahım sağlıklı evlatlar versin bize inşallah.hayırlısı olacaksa olsun.Hep böyle dualarım.İnşallah ikizin olsun kuzum gen de var vurur mu vurur. Birde aşılama yaptırma durumun var aşılama da ikiz şansı oluyor galiba yanlış mı biliyorum.