Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç yaşında seninki canım..
Biz yansitmamaya çalışıyoruz ama çok istiyor napcam bilmiyorum çok üzülüyor kızım psikolojimi d etkiliyor

oyyy kıyamam prensese inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir kardeşe kavuşur abla olur cimcime :KK200:

benim oğlan 8 yaşında canım senin ki kaç yaşında ?

oyyy kıyamam prensese inşallah tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir kardeşe kavuşur abla olur cimcime :KK200:

benim oğlan 8 yaşında canım senin ki kaç yaşında ?
Öncelikle Hayırlı ömrü olsun canım Allah bagislasin..
Ayy senin ki biraz da olsa laftan anlar sanki bnm kız 4 yaşında ve hiç laftan anlamıyor ikna olmuyor kardeşim karnında demi dio hyr annem şimdilik yok ama dua edicez ins olucak diyorum ben dua ediyorum ama niye olmuyor die agliyir biraz daha konuşmaya çalışsam tamam istemiyorum olmuyor zaten dio kızıyor nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum artık yoruldum ablamın yeni bebeği oldu iyice hircinlasti bnm ne zmn kardesim olacak diye

Öncelikle Hayırlı ömrü olsun canım Allah bagislasin..
Ayy senin ki biraz da olsa laftan anlar sanki bnm kız 4 yaşında ve hiç laftan anlamıyor ikna olmuyor kardeşim karnında demi dio hyr annem şimdilik yok ama dua edicez ins olucak diyorum ben dua ediyorum ama niye olmuyor die agliyir biraz daha konuşmaya çalışsam tamam istemiyorum olmuyor zaten dio kızıyor nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum artık yoruldum ablamın yeni bebeği oldu iyice hircinlasti bnm ne zmn kardesim olacak diye

Sağol canım seninde kızçeni Allah bağışlasın hayırlıs sağlıklı güzel bi ömrü olsun.
oyyy kuzum benim nasılda hassas bu konuda işin çok zormuş canım Allah yardımcın olsun canım. Tabi şimdi ablanın bebeğiyle iyice duyguları yoğunlaşmış canım. Yapabileceğin pek bişey yok gibi canım ya konuşmaktan başka. Yani nasıl anlatsan ki daha :110:

İnşallah güzel kızın daha çok üzülmeden abla olur canım :dua:

Sağol canım seninde kızçeni Allah bağışlasın hayırlıs sağlıklı güzel bi ömrü olsun.
oyyy kuzum benim nasılda hassas bu konuda işin çok zormuş canım Allah yardımcın olsun canım. Tabi şimdi ablanın bebeğiyle iyice duyguları yoğunlaşmış canım. Yapabileceğin pek bişey yok gibi canım ya konuşmaktan başka. Yani nasıl anlatsan ki daha :110:

İnş canım Rabbim tum isteyenlerle beraber bize de hayirlisindan nasip eder inş

Canım siz cocugu olanlar dikkat ettiniz mi acaba yumurta catladiktan sonra iliskiye girdikten sonra erkek bebek oluyomus öncesinde kız.. sizin nezaman oldu acaba biliyomusunuz:)

Canım siz cocugu olanlar dikkat ettiniz mi acaba yumurta catladiktan sonra iliskiye girdikten sonra erkek bebek oluyomus öncesinde kız.. sizin nezaman oldu acaba biliyomusunuz:)
Brn hic hatrlamiorum cnm ya o zmn yunurtlama falan da bilmiordum zaten oyle gun aşırı hergun oluyordu iliski tuttu ama ne zmn tuttu bilmiorum

Merhba çikolata kisti olduğuna emin misiniz Ca 19 iyi ca125 çok çok iyi benimde çikolata kisti doktorm 35 üstü cikolai kisti belirtileri gosteirr dedi
günaydın, doktorumun söylediğine göre öyleymiş
ama benim ki daha çok yeni olmuş öyle yorumlamıştı doktorumda, bende zaten çikolata kistine dair hiç belirti yok kendimde, adetlerim düzenli seyreder; ve çikolata kisti olanlara göre de öyle aşırı ağrılı geçmez
ve kanama miktarımda iyidir, bi de kahverengi akıntıyla da başlamaz direkt kanla gelir adetim
2 tane gördü sağ overda 1.4 ve 1.6 idi Şubat’ta kontolüm var bakalım

Canım ben bu ay adetin 3. Günü klomen yumurta gelistirici ilac kullanmaya basladim dr yumurtami takip etti bugun 20 mm olmustu yumurtayi catlatalim dedi igne yapti kolumdan. catlatma ignesi olduktan 36 saat sonrada yumurtan catliyo:) öyle işte hic acılı değil seker hastalarinin igneleri var ya oyle biseydi
hm, Şubat’te benimde kontrolüm var eğer o zamana kadar olmazsa gebelik bende yumurta takibi isticem mutlaka benim bildiğim kadarıyla çatlıyor yumurtam ama konuşucam bakalım bu konuyu da, sağol canım
inşallah bu vesile olur sana bu ay:anneadayı:

badenzi badenzi cnm bnm bati da yazar msn ana sayfaya 20 aralık
naber canım? :KK54: bu topicte de karşılaştık bak:KK66:
bende hiç bilmezdim yumurtlama neymiş, tek seferde oldu o hamile kaldığım ay:nazar:
evlendim 4. ayımda da 1 aylık hamile olduğumu öğrendim:cool:4.5 yıllık evliyim 3.5 yaşında da kızçem var işte:KK66::KK66:
hiç bilmemek daha iyiymiş!!

naber canım? :KK54: bu topicte de karşılaştık bak:KK66:

bende hiç bilmezdim yumurtlama neymiş, tek seferde oldu o hamile kaldığım ay:nazar:
evlendim 4. ayımda da 1 aylık hamile olduğumu öğrendim:cool:4.5 yıllık evliyim 3.5 yaşında da kızçem var işte:KK66::KK66:
hiç bilmemek daha iyiymiş!!
Aynen kız Vala katsikastik :)

günaydın, doktorumun söylediğine göre öyleymiş
ama benim ki daha çok yeni olmuş öyle yorumlamıştı doktorumda, bende zaten çikolata kistine dair hiç belirti yok kendimde, adetlerim düzenli seyreder; ve çikolata kisti olanlara göre de öyle aşırı ağrılı geçmez
ve kanama miktarımda iyidir, bi de kahverengi akıntıyla da başlamaz direkt kanla gelir adetim
2 tane gördü sağ overda 1.4 ve 1.6 idi Şubat’ta kontolüm var bakalım
İki tane olması bile onun yüksek çıkması lazım ilginç geldi ama güzel bisey inşallah büyümez

Canım inan hiç bilmiyorum o zamanda böyle gün aşırı falan takip ediyordum yumurtlama dönemini ama ne zamana denk geldi bilmiyorum.

X