Ben de seni yerim bebişimmSeni yerim
Öyle yavrum ya benim aileci bir yanım var :) seviyorum herşeyde böyle toplanmayı :) amin hepimizin inşaşşah kuzum, tatil olursa yaşadık vallaNe güzel kuzum ya hep beraber geçiriyorsunuz. Çok severim ben böyle birlik beraberlik içinde olmayı. Allah birliğinizi daim etsin kuzum.
Ayy valla kuzum 4 gün tatil olsan benden iyisi olmaz hadi hayırlısı inşallah
Yolla canım sen buluruz bir yol :)Ya canımsın sen güzel kalplimevet bu ay ilacı da kullanınca gidecekler çok eminim.Kan sonucumda çıkmış arıycam hocayı şimdi anlar mısınız yollasam size?
hayır canım, adet bittikten sonra 3.-7. günler arası başlıyorsun. Ben adet bittikten sonra 4. gün başlamıştımSlm kızlar bu ay adet olduktan sonra bende sogan kuru yapmayı dusunuyorum adetin 10. Günü mu başlamam gerekiyor kac gun icicrm yapan arkadaslar yardmci olabilir mi
Yaa kuşum yerim ben seni :) Biz de duydukça bakıyoruz araştırıyoruz ve kendimiz deniyoruz :) sonra birbirimizle paylaşıyoruz :)
Folik kullanıyorum sadece. Kan degerlerimi gösterecektim unuttum.p.tesi aile hekimine gösteriyim en iyisi. Bide keci boynuzu içiyorum arada.Esimde vitamin takviyesi aliyor.
Bebiş referans değerleri yok listede?FSH 7,92 mIU/ml
LH 4,83 mIU/ml
Estradiol (E2) 55,89 pg/mL
CA 125 9,15 U/mL (değer aralığı 0 -35)
Yaa kuşum yerim ben seni :) Biz de duydukça bakıyoruz araştırıyoruz ve kendimiz deniyoruz :) sonra birbirimizle paylaşıyoruz :)
Benim ilk gittiğim doktorum ,perinatolog, ilk D vitaminine baktırmıştı ve bebekler için çok önemli demişti, benim düşük çıktı tabii , o tüplerden vermiştiİyi işte kuzum ne güzel herşey normal. Bu arada aklıma gelmişken vitamin kullanıyorsun dimi kuzum. Bak basit bir d vitamini eksikliği bile bazen engel olabiliyor hamileliğe ben b12 d vitamini ve folik asit kullanıyorum. Hatta eşimede kullandırıyorum. Mesela d vitaminin sperme etkiside büyük
Ben kendi adıma emin oldum gibi kuzum, ateş ölçümü yapıyordum ya bu ay düşüşe geçti artık vücut ısım... bu da regl yakın demekCanım bu konuda hep konuşuyoruz ya zaten adet belirtiyeriyle aynı diye, bence bata kadar hala umut var
amin amin çok amim cümlemizdenSağol canım Allah senden de razı olsun. Oyyy kuzum ya niye içlendin sen kıyamam ama neşelen yavrum boşver içlenmeyi.hadi kızlar alın kahvelerinizi çaylarınızı bakalım afiyetle yudumlayın. Hep beraber yan yanaymışız gibi
Kuzum ya senin kız 4 yaşında mıydı kreşe falan mı gidiyor. Biz biraz muhabbetleri değiştirelim
Benim ilk gittiğim doktorum ,perinatolog, ilk D vitaminine baktırmıştı ve bebekler için çok önemli demişti, benim düşük çıktı tabii , o tüplerden vermişti
Oohh ne güzel aksın gitsin bende de pihtilar gidiyor bu son aylardaKızlar valla bu soğan kürü kisti yok etti mi bilmem ama bende iyi bir şey yaptı.Dün çok çok az geliyordu kırmızılar demiştim ya ,bugün maşallahı var yani ve pıhtı gibi olanlara da denk geldim.Son zamanlarda eskiye oranla azalma olmuştu ama şimdi coştu :)
Ben kendi adıma emin oldum gibi kuzum, ateş ölçümü yapıyordum ya bu ay düşüşe geçti artık vücut ısım... bu da regl yakın demekneyse artık napiim, bıktım wala üzül üzül her ay, umursamıcam artık
amin amin çok amim cümlemizden
kızım henüz 3.5 yaşında canım, kreşe vermedim daha önümüzdeki yıl istiyoruz, yarım gün olacak şekilde bakalım artık
Bu kadar yaziyoBebiş referans değerleri yok listede?
Kizlar merhaba nasılsınız cok fazla giremiyorum baya bi mesaj birikmis :)) hepsini okuyamadim hersey yolundadir umarim ben de bugün catlama ignemi vuruldum yarin akşam ilişki Allahim insallah olur budefa eger olmazsa rahim filmine gidecem
Bu kadar yaziyo
canım sırf meraktan takip edeyim ateşimi bi dedim ama yok yapmam daha çünkü sonra aklımda soru işareti daha çok oluyorHadi hayırlısı kuzum prenses büyüyor annesi şimdi ne tatlıdır o cimcime yerim ben onu.
kuzum inşallah regl olmazsın ama eğer ki olursan bu ay hiç bir takip yapma olur mu vücudunu bi rahat bırak kontrol etme. Sadece malum günlerde ilişkiye özen göster bakalım. Aslında bu hepinize tavsiyem. Beynimizi hamileliğe o kadar odaklıyoruz ki o da şaşırırıyor sonra ne yapcağını. Rahat kalırsa belki vücut kendini bu sürece daha kolay hazırlayacak. Bence hiç belirtilere de takılmadan takip etmeden bu süreci geçirelim.
hoşgeldin canım, o nasıl oluyor çatlatma iğnesi yani? ağrılı/acılı bi işlem mi, hadi inşallah hayırlı olsun tatlımKizlar merhaba nasılsınız cok fazla giremiyorum baya bi mesaj birikmis :)) hepsini okuyamadim hersey yolundadir umarim ben de bugün catlama ignemi vuruldum yarin akşam ilişki Allahim insallah olur budefa eger olmazsa rahim filmine gidecem
Bu sefer baya ilgili alakaliydi şaşırdım açıkçası. Herseyi tek tek anlatti. Soru işaretlerim gitti:)Bendeki referans değerlerine göre baktığımda normal görünüyor kuzum. Ama sen yine de doktorla görüşüncede haber et bize. Hem doktor nasıldı beğendin mi