Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle yavrum ya benim aileci bir yanım var :) seviyorum herşeyde böyle toplanmayı :) amin hepimizin inşaşşah kuzum, tatil olursa yaşadık valla

Folik kullanıyorum sadece. Kan degerlerimi gösterecektim unuttum.p.tesi aile hekimine gösteriyim en iyisi. Bide keci boynuzu içiyorum arada.Esimde vitamin takviyesi aliyor.

kan değerleri önemli canım baktırdıysan ona göre vitaminlerini kullan. Keçi boynuzunu eşine de içir onun içinde çok faydalı.

Benim ilk gittiğim doktorum ,perinatolog, ilk D vitaminine baktırmıştı ve bebekler için çok önemli demişti, benim düşük çıktı tabii , o tüplerden vermişti

Canım bu konuda hep konuşuyoruz ya zaten adet belirtiyeriyle aynı diye, bence bata kadar hala umut var
Ben kendi adıma emin oldum gibi kuzum, ateş ölçümü yapıyordum ya bu ay düşüşe geçti artık vücut ısım... bu da regl yakın demek neyse artık napiim, bıktım wala üzül üzül her ay, umursamıcam artık
amin amin çok amim cümlemizden
kızım henüz 3.5 yaşında canım, kreşe vermedim daha önümüzdeki yıl istiyoruz, yarım gün olacak şekilde bakalım artık

Benim ilk gittiğim doktorum ,perinatolog, ilk D vitaminine baktırmıştı ve bebekler için çok önemli demişti, benim düşük çıktı tabii , o tüplerden vermişti

Aynen kuzum d vitamini çok önemli. zaten bişey diyim mi d vitami eksik çıkmayan çok nadir insan vardır. Genelliği düşük. Hastanede çalıştım zaman endokrin doktoru da demişti. Gelen hastalarda hep d vitamini eksik çıkıyor diye.

Oohh ne güzel aksın gitsin bende de pihtilar gidiyor bu son aylarda

Hadi hayırlısı kuzum prenses büyüyor annesi şimdi ne tatlıdır o cimcime yerim ben onu.

kuzum inşallah regl olmazsın ama eğer ki olursan bu ay hiç bir takip yapma olur mu vücudunu bi rahat bırak kontrol etme. Sadece malum günlerde ilişkiye özen göster bakalım. Aslında bu hepinize tavsiyem. Beynimizi hamileliğe o kadar odaklıyoruz ki o da şaşırırıyor sonra ne yapcağını. Rahat kalırsa belki vücut kendini bu sürece daha kolay hazırlayacak. Bence hiç belirtilere de takılmadan takip etmeden bu süreci geçirelim.

hoş geldin canım nerelerdesin sen böyle şimdi baktım ilk sayfada bat ın yazmıyor ne kaldı kuzum gününe badenzi m yazsın seni de. Hadi hayırlısı olsun canım inşallah sonucu pozitif olsun. Hadi inşallah canım

canım sırf meraktan takip edeyim ateşimi bi dedim ama yok yapmam daha çünkü sonra aklımda soru işareti daha çok oluyor
zaten 2. çocuk için bi kaç ay daha deneyip bırakcam artık olursa olur olmazsa da hakkaten nasip değilmiş dicem, olmuyorsa zorlamanın anlamı yok

hoşgeldin canım, o nasıl oluyor çatlatma iğnesi yani? ağrılı/acılı bi işlem mi, hadi inşallah hayırlı olsun tatlım

Bendeki referans değerlerine göre baktığımda normal görünüyor kuzum. Ama sen yine de doktorla görüşüncede haber et bize. Hem doktor nasıldı beğendin mi
Bu sefer baya ilgili alakaliydi şaşırdım açıkçası. Herseyi tek tek anlatti. Soru işaretlerim gitti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…