Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım sırf meraktan takip edeyim ateşimi bi dedim ama yok yapmam daha çünkü sonra aklımda soru işareti daha çok oluyor :KK64::KK64:
zaten 2. çocuk için bi kaç ay daha deneyip bırakcam artık olursa olur olmazsa da hakkaten nasip değilmiş dicem, olmuyorsa zorlamanın anlamı yok:KK39:

Doğru diyorsun kuzum insan bişeyleri takip edince kafada deli sorular uçuşuyor. Herşeyin bi zamanı vardır kuzum. Sen kendini bırak akışına inşallah hakkında hayırlısı ve en güzeli olur. :dua:

Canım 1 ay kullanacaksan 15 gün sabah ve akşam yemeklerden 10 dk önce düzenli olarak taze yaparak içeceksin. Kür ılıktan biraz daha sıcak olacak asla ılık yada soğuk olmayacak. Çünkü çabuk fermante oluyormuş. Mutlaka düzenli iç aksatma. 4 ay kullanacaksan diğer 3 ayda 10 gün yapıyorsun. Ama sanırım sana 1 ay yeterli şifa olsun canım.

Polikistik over, Kist, Miyom ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!

Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
Aynen bi ay yetrrli saolasin cnm

Hadi hayırlısı kuzum prenses büyüyor annesi şimdi ne tatlıdır o cimcime yerim ben onu.

kuzum inşallah regl olmazsın ama eğer ki olursan bu ay hiç bir takip yapma olur mu vücudunu bi rahat bırak kontrol etme. Sadece malum günlerde ilişkiye özen göster bakalım. Aslında bu hepinize tavsiyem. Beynimizi hamileliğe o kadar odaklıyoruz ki o da şaşırırıyor sonra ne yapcağını. Rahat kalırsa belki vücut kendini bu sürece daha kolay hazırlayacak. Bence hiç belirtilere de takılmadan takip etmeden bu süreci geçirelim. :KK200::KK49::KK59:
ama nerde bizde o yüzsüz yürek ? :KK70: :KK70: ance belirti peşindeyiz :KK70:

Senden de razı olsun canım ,şifa olsun inşallah. Biz neredeyse hepimiz yaptık ve hepimiz faydasını gördük diyebilirim. Hatta aramızdan ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN imiz de hamiş maşallah :) Darısı bizlere olsun
InsAllah canim ya son aylarda tum cabam onun icin ama hersey Allah tan tabi hayırlısı insAllah hepimiz o haberi aliriz kisa zmnda

kızlar bunlarda benim geçen ay adetin 3. günü yaptırdığım testlerdi

Eklentiler

• 476DD309-04B5-4FF9-810B-E268A4E4AD0D.png
    476DD309-04B5-4FF9-810B-E268A4E4AD0D.png
    437,8 KB · Görüntüleme: 49
  • 1A6477EF-5223-4090-B4D9-5A07D63C0503.png
    1A6477EF-5223-4090-B4D9-5A07D63C0503.png
    524,8 KB · Görüntüleme: 40
ama nerde bizde o yüzsüz yürek ? :KK70: :KK70: ance belirti peşindeyiz :KK70:

hah hah hhaaa :KK70: vallaaaa aynen öyleyiz. Akşam düşünüyorum diyorum ki adet öncesi belirtileri erken hamilelik belirtileri, yok yumurtlama dönemi belirtiler böyle böyle gidiyor herşeyimiz belirti Allahım belirti takip etmekten kendimizi kaybetcez :-) bunları tek tek takip edeyim dersen ay bitiyor zaten belirtisiz anımız yok mübarek :KK47:

diyom size Bakırköy iyi bir buluşma noktası gidelim dinlenelim orda bir süre :KK55::KK31::KK70:

:KK70: al benden de o kadar bi kac güne bnm cimcime yinr başlar anne senin karninda kardeşim büyüyor demi demeye . Adet dongumu takip efio sanki sıpa :KK70:

aynı benim sıpada öyle ara ara anne senin karnında bebiş mi var diyor ben yok annecim diyorum. Malum bi ara var sanıyorduk ama boş gebelikmiş. Çocuk o düşünceye alıştırmış kendini. Sıpam bu düşünceye alışmışken bi kardeşi hakkediyor bakalım hadi hayırlısı :KK70:

hah hah hhaaa :KK70: vallaaaa aynen öyleyiz. Akşam düşünüyorum diyorum ki adet öncesi belirtileri erken hamilelik belirtileri, yok yumurtlama dönemi belirtiler böyle böyle gidiyor herşeyimiz belirti Allahım belirti takip etmekten kendimizi kaybetcez :-) bunları tek tek takip edeyim dersen ay bitiyor zaten belirtisiz anımız yok mübarek :KK47:

diyom size Bakırköy iyi bir buluşma noktası gidelim dinlenelim orda bir süre :KK55::KK31::KK70:
ben zaten sonumu iyi görmüyorum artık:silah:

hoşgeldin canım, o nasıl oluyor çatlatma iğnesi yani? ağrılı/acılı bi işlem mi, hadi inşallah hayırlı olsun tatlım
Canım ben bu ay adetin 3. Günü klomen yumurta gelistirici ilac kullanmaya basladim dr yumurtami takip etti bugun 20 mm olmustu yumurtayi catlatalim dedi igne yapti kolumdan. catlatma ignesi olduktan 36 saat sonrada yumurtan catliyo:) öyle işte hic acılı değil seker hastalarinin igneleri var ya oyle biseydi

aynı benim sıpada öyle ara ara anne senin karnında bebiş mi var diyor ben yok annecim diyorum. Malum bi ara var sanıyorduk ama boş gebelikmiş. Çocuk o düşünceye alıştırmış kendini. Sıpam bu düşünceye alışmışken bi kardeşi hakkediyor bakalım hadi hayırlısı :KK70:
Kaç yaşında seninki canım..
Biz yansitmamaya çalışıyoruz ama çok istiyor napcam bilmiyorum çok üzülüyor kızım psikolojimi d etkiliyor

X