Kuzum sıkma canını Vardır bi zamanı.Ne yaparsak yapalım kaderin önüne geçemiyoruz.Umudunu kaybetmek yok.Bak hepimiz nasıl hevesle uğraşıyoruz ve biliyorum ki sonunda meleklerimiz bize gelecekTahlil sonucum negatif çıktı beybiler. Bi kaç güne de bi kadın dogumcuya gitcem. Elimizden birşey gelmez artk beklemekten baska bu sene de olmadi
günaydın bilgecim, hakkında hayırlısı olsun inşallahTahlil sonucum negatif çıktı beybiler. Bi kaç güne de bi kadın dogumcuya gitcem. Elimizden birşey gelmez artk beklemekten baska bu sene de olmadi
genelde adete 1-2 gün kala şeyler olmaya başladı artık canımKız senin daha var adetine nasıl anlıcan :) Dur bakalım daha
Canım bu konuda hep konuşuyoruz ya zaten adet belirtiyeriyle aynı diye, bence bata kadar hala umut vargenelde adete 1-2 gün kala şeyler olmaya başladı artık canım
karnım, belim, midem ağrıyor, böyle için bi tuhaf olur ya öyle işte, ben biliyorum kendimi
kuzum benim yaaaa, içlendim bak yine okurken satırlarınıGünaydın canlarım
Hayırlı cumalar. Hepinize sağlık mutluluk ve huzur diliyorum. Tabiiii birde tatlı tatlı bebişler diliyorum.
BilgeUfuk kuzum herşeyde bir hayır varmış bitanem sen iyi ol sağlıklı olda gerisi elbet olacak vakti geldiğinde. Emin ol çok yaklaştın hele bu ayda şu soğan kürünü yap bakalım kuzum şifanın nerden olacağı bilinmez belki ondan gelecek sana da şifa bakalım.
Canlarım hiçbiriniz umudunuzu kaybetmeyin olacağına inanın ve gerisini Allah'a bırakın. Ben yıllar önce de kk yı takip ediyordum o zamanda bebiş için üye olmuştum. Derken bekleyişler, geçen aylar, her ayla yeni umutlar sizin gibi güzel arkadaşlar hepsi aynı umuda yürüyordu. Aralarında yıllarca uğraşanlar mı dersin defalarca düşük yapan mı dersin yaşı genç olanı ileri yaş olanı ama hepsi de kavuştu meleklerine tabi bende. Hatta bir çoğu beklemezken hemen arkasında tekrar bile hamile kaldı. Sadece bazı şeylerin zamanı belli biz onu değiştiremiyoruz. Yapabileceğimiz tek şey olması için çaba göstermek ve umudu yitirmeden her yeni ayla yeni bir başlangıç yapıp yeni bir heyecanla olacağını beklemek. Ben hepinizi çok iyi anlıyorum. Adet görünce ister istemez insan yıkılıyor zaten o dönemin psikolojisi de malum hormonlar tepe takla bizi bizden alıyor. Böyle konuşuyorum diye bakmayın ben de sizden farklı değilim bende yıkılıyorum üzülüyorum bu duyguyla bu heyecanla hemen olsun istiyorum. Ama biz birbirimizi böyle böyle teselli ederek bu günleri aşıcaz. Hepinizi çok seviyorum dualarım hepinizle inşallah hepimiz kavuşucaz bebişlerimize
Günaydın kuzum hayırlı Cuma'lar . Günümüz çok güzel geçsin inşallah. Valla dün akşam benim de aklımdaydı hepGünaydın canlarım
Hayırlı cumalar. Hepinize sağlık mutluluk ve huzur diliyorum. Tabiiii birde tatlı tatlı bebişler diliyorum.
BilgeUfuk kuzum herşeyde bir hayır varmış bitanem sen iyi ol sağlıklı olda gerisi elbet olacak vakti geldiğinde. Emin ol çok yaklaştın hele bu ayda şu soğan kürünü yap bakalım kuzum şifanın nerden olacağı bilinmez belki ondan gelecek sana da şifa bakalım.
Canlarım hiçbiriniz umudunuzu kaybetmeyin olacağına inanın ve gerisini Allah'a bırakın. Ben yıllar önce de kk yı takip ediyordum o zamanda bebiş için üye olmuştum. Derken bekleyişler, geçen aylar, her ayla yeni umutlar sizin gibi güzel arkadaşlar hepsi aynı umuda yürüyordu. Aralarında yıllarca uğraşanlar mı dersin defalarca düşük yapan mı dersin yaşı genç olanı ileri yaş olanı ama hepsi de kavuştu meleklerine tabi bende. Hatta bir çoğu beklemezken hemen arkasında tekrar bile hamile kaldı. Sadece bazı şeylerin zamanı belli biz onu değiştiremiyoruz. Yapabileceğimiz tek şey olması için çaba göstermek ve umudu yitirmeden her yeni ayla yeni bir başlangıç yapıp yeni bir heyecanla olacağını beklemek. Ben hepinizi çok iyi anlıyorum. Adet görünce ister istemez insan yıkılıyor zaten o dönemin psikolojisi de malum hormonlar tepe takla bizi bizden alıyor. Böyle konuşuyorum diye bakmayın ben de sizden farklı değilim bende yıkılıyorum üzülüyorum bu duyguyla bu heyecanla hemen olsun istiyorum. Ama biz birbirimizi böyle böyle teselli ederek bu günleri aşıcaz. Hepinizi çok seviyorum dualarım hepinizle inşallah hepimiz kavuşucaz bebişlerimize
kuzum benim yaaaa, içlendim bak yine okurken satırlarını
hayırlı Cuma’lar öncelikle sana da canım benim
Allah senden razı olsun.
Günaydın kuzum hayırlı Cuma'lar . Günümüz çok güzel geçsin inşallah. Valla dün akşam benim de aklımdaydı hepBilgeUfuk minnoşumuz. Dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır diyenlerdenim ben de. Sağlığımız yerinde çok şükür
Kuzum benim çok teşekkür ederimAmin kuzum çok güzel bir gün olsun hepimize. Biz modumuzu düşürmeyelim sürekli yüksek tutalım tatlım. Sen napıyosun bakayım. Sen 36 yaşında mıydın kuzum ya benim aklımda 34 kalmış. Bu arada hiç 36 gibi durmuyorsun ama neyse fizik mikemmel kuzum. Boşuna yaşına büyütme bize daha çıtırsın en fazla 30 dicem ama o bile yüksek kalacak.
Geçmiş olsun kuzum , şimdi tıpta herşeyin çaresi var çok şükür, eğer geçen ultrasonun tertemizse demek ki geçici bir durum, buna da şükürKızlar günaydın;
Maalesef benim haberlerim de iyi değil.Geçen ay yine yumurtam oluşmuş ama çatlamamış ve 2cm olan kist 4 e çıkmış.Aşılama yapacaktık ama ilaç veremem kisti büyütür.Ha o kisti vajinaya iğneyle girip patlatabilirim ama 40 lı yaşlarda olsan yapardım yaşın daha 33 ve asi bir müdahalede bulunmak istemiyorum dedi.İlaç verdi içip adet olcam ve tekrar kontrole gitcem.Durum bu.Bir adım ilerleyemiyorum.Bu stresten kaynaklı kesinlikle.Eylül ayındaki ultrasonum tertemizdi.
Kuzum benim çok teşekkür ederim'83 doğumluyum canım ben, hem de 31 Aralık :) Yani yılbaşında 35 bitiyor 36'ya giriyorum nasipse :) Baya beyazlarım var şaçlarımda da ama griye boyatıyorum sanıyorlar :) Saçlarımı da boyamıyorum çok seviyorum beyazları, yaşanmışlıklarım onlar benim ya :) Konuuyu değiştirelim deidn diye yazdım bunları bebişim, bi defa junes yazmıştı, olana da olmayana da bin şükür diye gerçekten öyle, en iyisini Allah bilir , hakkımızda hayırlısı olsun inşallahh. Ee o zaman konuyu değiştiriyorsak yılbaşı planlarınızı yazın bari :)
Kızlar günaydın;
Maalesef benim haberlerim de iyi değil.Geçen ay yine yumurtam oluşmuş ama çatlamamış ve 2cm olan kist 4 e çıkmış.Aşılama yapacaktık ama ilaç veremem kisti büyütür.Ha o kisti vajinaya iğneyle girip patlatabilirim ama 40 lı yaşlarda olsan yapardım yaşın daha 33 ve asi bir müdahalede bulunmak istemiyorum dedi.İlaç verdi içip adet olcam ve tekrar kontrole gitcem.Durum bu.Bir adım ilerleyemiyorum.Bu stresten kaynaklı kesinlikle.Eylül ayındaki ultrasonum tertemizdi.
Evet doktor folikül kist çok basit bişey bu ama sen çok stres yapıyosun dedi.Geçmiş olsun kuzum , şimdi tıpta herşeyin çaresi var çok şükür, eğer geçen ultrasonun tertemizse demek ki geçici bir durum, buna da şükür
İlaç verdi onu kullancam canım bu ay.Büyüme oluyor her ay 2cm olur ve çatlarmış bu ayda çatlamadığı ve öbürüde gitmediği için nur topu gibi 4cmlik olmuşlar :)Stres bunun sebebi başka bişey değil.Kuzum geçmiş olsun. Peki doktor nedenini söyledi mi yumurtan niye çatlamıyor diye. Acaba tam büyüme olmuyor da ondan mı çatlamıyor. Yumurta geliştiren çatlatan kürler var onları mı denesen birde. Bu ay adet bittikten sonra soğan kürüne başlasan canım. Birde bal tarçın çörek otu kürünü denesen adetin 2. günü başlıyor 10 gün kullanıp bırakıyorsun. yumurta gelişimi büyümesi ve kalitesi için çok güzel bir kür. Bence kisti kafana çok takma eylülde temizmiş demek ki gelip geçici bir durum çatlamadığı için kiste dönüşüyor yumurtan. Adetle falan atarsın birde soğan kürüde yardımcı olur. Sen morelini bozma bakalım. Düzelir bunların hepsi.
Doktora gitmedim daha abla bi kaç güne gitcem doktora. Sadece kan tahlili yaptırdım dün aksamBilgeUfuk mesajların tamamını şimdi okudum kuzum herşeyin hayırlısı bitanem. Senin yaşın daha çok genç olduğu için o yüzden hiç kafana takma, bak ben 36 olcam ama yine de her ay herşeyin hayırlısı, vardır vakti zamanı diyorum.. evet beklemek zor oluyor hergün birlikte gün sayıyoruz burda ama en önemlisi bebişlerin sağlıklı olması, Allah hayırlı zamanda sağlıkla versin birtanem ama testin pozitif çıkmasını sağlayan kist olabilir mi acaba, sordun mu hiç doktora kuzum
Oldum canımaaaa çok şaşırdımmm yaregli oldunmu peki
Inşallah ablam inşallahKuzum sıkma canını Vardır bi zamanı.Ne yaparsak yapalım kaderin önüne geçemiyoruz.Umudunu kaybetmek yok.Bak hepimiz nasıl hevesle uğraşıyoruz ve biliyorum ki sonunda meleklerimiz bize gelecek
Aynen ablam ona başlıcam bende çok sağolGünaydın canlarım