Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzular sabah topikleri göz atarken bi yazıya denk geldim. Doktorun biri "daha anne karnında tutunamayan hayata nasıl tutunacak" demiş. Gerçekten çok doğru hiç üzmeyin kendinizi belki de siz farketmeden döllenme oluyor ama bebişler sağlıklı olmadıkları için tutunamıyorlar ve biz adet olup atıyoruz. O yüzden Allah hepinize sağlıklı hayırlı bebişler versin.

Slm kızlar bu ay adet olduktan sonra bende sogan kuru yapmayı dusunuyorum adetin 10. Günü mu başlamam gerekiyor kac gun icicrm yapan arkadaslar yardmci olabilir mi

Hoş geldin canım. Bu saraçoğlunun sitesindeki tarif. Ama ben videolarında hep adet bitiminden 2 gün sonra başlayın diye duydum. Ben öyle uyguladım. Sen kist vs için mi yapacaksın

Polikistik over, Kist, Miyom ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!

Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

He yaa inşallah. Bende kist ten şüpheleniyorum ama bakalım cumartesi gitcez sanırım doktora hem 3.gün olsun dedim hemde iyi bir kontrol etsin bakım doktor

Hadi hayırlısı kuzum git bakalım. Bende demin begonyama yolladığım yazıyı okuyunca sen aklıma geldin acaba yumurtalık kistimi oluştu. Öyleyse bile hiç sorun değil kuzum. Hadi inşallah cumartesi güzel sonuçlarla gel bize

Allahtan çok aceleci davranıp umutlanmadınız onunda etkisi var kuzum.Hep birlikte halletcez inşallah sorunlarımızı

Ben eylülde kimyasal gebelik oldu ondan sonra adetlerim duzrnsixlesti bazen 4 gun gecikmeli bazen erkrn geliyor ben duzene girer mi acaba die yaomak istiyorum isin acigi kist pco vs yok ama cevremdrki ve sitedrki bi cok kisi yapmami önerdi Kurden sonra hamilr kaldim diyrndr cok

Insallah ablam valla ben bekarken vardi o zmanlar hep adetimde gecikme olurdu ama evlendiğinden beridr de yoktu. Bi muayne olalım bakım ne dicek doktor

FSH 7,92 mIU/ml
LH 4,83 mIU/ml
Estradiol (E2) 55,89 pg/mL
CA 125 9,15 U/mL (değer aralığı 0 -35)

Canım değerlerin normal görünüyor. Bak benimkilerde şöyle.

FSH 6,75
LH 4,16
Estradiol (E2) 43,65
TSH 1,82
Prolaktin 13,82

Senin tsh ve prolaktine bakılmadı mı bu sonuçlar normal geldi bana canım bakalım doktorun ne diyecek

Canım geçmiş olsun. Soğan kürü adet düzensizliği için yapılan kürlerden biri zaten dene mutlaka faydası olur zararı olmaz. Bend eboş gebelik yaşamıştım adet düzensizliği yaşarım diye korkmuştum adete yakın civan perçemi papatya ve adaçayı içtim 3 aylık korunma sürecinde ve çok şükür hiç düzensizlik yaşamadım. İ görüğüm adetten 2 gün sonrada soğan kürü yaptım. Sende yap mutlaka

Insallah ablam valla ben bekarken vardi o zmanlar hep adetimde gecikme olurdu ama evlendiğinden beridr de yoktu. Bi muayne olalım bakım ne dicek doktor

Onların ne olduğunu söylemedi abla. Tahlil sonuclarimiza göre gonderiyorlar

Bekarken daha çok oluyor canım zaten böyle kistler. Doktorlarda evlenince düzelir diyor. Tabi bazen vücut yapıyor bunalrı çok şükür ki önemli değiller.

Tahlillere göre belirlemeleri daha güzel kuzum hadi inşalla cumartesi herşey yolunda olsun tahlillere göre de iste bakalım neler gelecek.

3 defa yapıldı hepsi normal cikiyo .Gecen ay e2 çok yuksekti ve Ca125 i ilk kez yaptırdı oda kist kanserlimi ona bakti.Bu sefer bunları istemiş. Bana da normal geldi.Arasin o da söyler zaten

Kaç gün icmem gerekiyor kürü

Aynen ablam Bakalım ne olcak

3 defa yapıldı hepsi normal cikiyo .Gecen ay e2 çok yuksekti ve Ca125 i ilk kez yaptırdı oda kist kanserlimi ona bakti.Bu sefer bunları istemiş. Bana da normal geldi.Arasin o da söyler zaten

İyi işte kuzum ne güzel herşey normal. Bu arada aklıma gelmişken vitamin kullanıyorsun dimi kuzum. Bak basit bir d vitamini eksikliği bile bazen engel olabiliyor hamileliğe ben b12 d vitamini ve folik asit kullanıyorum. Hatta eşimede kullandırıyorum. Mesela d vitaminin sperme etkiside büyük

Kaç gün icmem gerekiyor kürü

Canım 1 ay kullanacaksan 15 gün sabah ve akşam yemeklerden 10 dk önce düzenli olarak taze yaparak içeceksin. Kür ılıktan biraz daha sıcak olacak asla ılık yada soğuk olmayacak. Çünkü çabuk fermante oluyormuş. Mutlaka düzenli iç aksatma. 4 ay kullanacaksan diğer 3 ayda 10 gün yapıyorsun. Ama sanırım sana 1 ay yeterli şifa olsun canım.

Polikistik over, Kist, Miyom ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!

Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

Folik kullanıyorum sadece. Kan degerlerimi gösterecektim unuttum.p.tesi aile hekimine gösteriyim en iyisi. Bide keci boynuzu içiyorum arada.Esimde vitamin takviyesi aliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…