Inşallah canım benim nasipten ötesi yalanAmin şekeri , cümlemize nasip olsun
Hiç ihmal etme kuzum ağrı kesici zararlı olmaz mı ama şu an ?Ablam valla lavaboya girdim uzayan bir akıntıyla kan geldi. Bende hasta oldum diye agrikesici içtim uyudum. Biraz önce uyandım ped de hiçbirşey yok lavaboda da gelmedi. Doktorum sabah bana gel demiş. Bende dedim hocam Arabistandayim orda olsam çoktan gelmiştim size. O zman hemen kan testi yaptır dedi. Burda bazı küçük hastane tarzı yerler var 2 gada 3 doktorluk. Orda sabahki doktor 6 da çıkıyor diğer akşamcılar geliyor kaça kadar kalıyor bilmiyorum ama o doktora giderim heralde ufukla konuştum oda gidelim dedi. Doktordan haber gelince adam hemen tamam diyor
canım benim hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum. Bir de hangi ağrı kesiciyi içtinAllah razı olsun ablam benim. Gitcem heralde bi kaç saata doktora canımsınız iyiki varsınız hepiniz
Amin, inşallah.Aynen ablam. Rabbim ailesine bol sabırlar versin insallah
Aynen öyle, nasip artıkInşallah canım benim nasipten ötesi yalan
Hasta oluyorum diye içtim direk. Ama parol içmiştim ablamHiç ihmal etme kuzum ağrı kesici zararlı olmaz mı ama şu an ?
Parol içmiştim abla. Ama hiç hayırlı haber olacağını sanmıyorum bakalım kismtcanım benim hayırlı haberlerle gel inşallah kuzum. Bir de hangi ağrı kesiciyi içtin
Uzulmicem ama cidden. Yapcak birseyim yok çnkiNegatiflik yok:)
Uzulmicem ama cidden. Yapcak birseyim yok çnkiNegatiflik yok:)
Canım geçmiş olsun basit kist olabilir benjmde öyle oluyorTahlil sonucum negatif çıktı beybiler. Bi kaç güne de bi kadın dogumcuya gitcem. Elimizden birşey gelmez artk beklemekten baska bu sene de olmadi
Bende ondan şüpheleniyorum ablam. Bakarken vardı zaten bende de bakalım bi kaç güne doktora gitcem abla çok sagolCanım geçmiş olsun basit kist olabilir benjmde öyle oluyor
Üzülme bu ay olmaz bidahaki ay olur tatlım napalim vardır onunda bir zamanı inşallah bu aymizi bulmaz hepimiz hamiş oluruz fakirin ekmeği umuttur ya O hesapTahlil sonucum negatif çıktı beybiler. Bi kaç güne de bi kadın dogumcuya gitcem. Elimizden birşey gelmez artk beklemekten baska bu sene de olmadi
Aynen öyle valla hakkımızda hayrlısı. Çok tşk ederimÜzülme bu ay olmaz bidahaki ay olur tatlım napalim vardır onunda bir zamanı inşallah bu aymizi bulmaz hepimiz hamiş oluruz fakirin ekmeği umuttur ya O hesap
Kız senin daha var adetine nasıl anlıcan :) Dur bakalım dahakızlar ben galiba bu ay adet olucam yine
bugün özellikle böyle hani sizde oluyor mu gerçi bilmiyorum ama için kıyır kıyır olur ya öyle içim işte
ben adet olacağımı önceden böyle anlıyorum
midem, karnım içim bi tuhaf oluyor
başımda sızlıyor arada hafif hafif
Tamam kuzum Parol'u hamilelere veriyorlar zatenParol içmiştim abla. Ama hiç hayırlı haber olacağını sanmıyorum bakalım kismt
Canımsın çok sağol. Yemek bugün geçti zaten yarın da bizimkileri hepsi evde iznli bende izliyim o yüzden akşam da doktora gitcez sanırım
Tahlil sonucum negatif çıktı beybiler. Bi kaç güne de bi kadın dogumcuya gitcem. Elimizden birşey gelmez artk beklemekten baska bu sene de olmadi