Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BilgeUfuk o kadar çok istiyoruz ki olunca da inanamıyoruz ister istemez dimi kuzucum Aslında eşinde duramıyordur yerinde eminim :)
Bencede öyledir abla ama bana çok farkettirmedi. Hakkaten inanamıyorum kaptirmakta istemiyorum. Kurban olduğum rabbim umudumuzu dualarımızı bu güzel dileğimizi geri çevirmesin inşallah ablam

Vay vay vaaay ay hadi bakalım güzel anlama yoralım o zman bunu abla

Bu kadarı tesadüf olmasın ya inşallah herkes çok çok doğru hissediyodur

İçine doğmuştur belki de Allah söyletmiştir kucum inşallah hamilesindir

Bu kadarı tesadüf olmasın ya inşallah herkes çok çok doğru hissediyodur

İçine doğmuştur belki de Allah söyletmiştir kucum inşallah hamilesindir
ayy bilemedim kızçeler ama tuhaf geldi bana bu kadar tesadüf
hehh bu ayda kafaya takacak bişey çıktı bana işte gene
kızçeler ya bugün 2. günüm napcam ben bu soğan kürünü o zaman bırakayım şimdi ilk kürden sonra 2. adetim bitince başlayayım öyle mi
yoksa hazır adetime 9 gün var devam edeyim mi küre dünden beri yapıyorum yani

Ya inşallah stres yaşamıyım diye bu kadar bekledim inşallah öyle olmaz ama yinde yazmıştın ya hamilelikde de bekleniyor sürekli diye gerçekten öyle

Ya inşallah stres yaşamıyım diye bu kadar bekledim inşallah öyle olmaz ama yinde yazmıştın ya hamilelikde de bekleniyor sürekli diye gerçekten öyle

Aynen öyle kuzum beklemek bitmiyor. Sabrı öğretiyor bize bu süreç. Ha deyince bişeylerin olmayacağını olması için zamanının gelmesini öğretiyor. Böyle böyle alıştırıyor Allah bizi bu güzel annelik mertebesine. Evlat büyütmek hem sevgi hem sabır işi tatlım. O yüzden bunca sınavı veriyoruz. Allah bize herşeyin en hayırlısını en güzeli nasip etsin. Hepsi geçecek bunların ve yeni telaşlar olacak hep ömrümüzde.

Bilemezsin tatlım test alıp yap dene bakalım vardır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…