Bencede öyledir abla ama bana çok farkettirmedi. Hakkaten inanamıyorum kaptirmakta istemiyorum. Kurban olduğum rabbim umudumuzu dualarımızı bu güzel dileğimizi geri çevirmesin inşallah ablamBilgeUfuk o kadar çok istiyoruz ki olunca da inanamıyoruz ister istemez dimi kuzucum Aslında eşinde duramıyordur yerinde eminim :)
Vay vay vaaay ay hadi bakalım güzel anlama yoralım o zman bunu ablayaaaa kızlar öğleden sonra n’oldu biliyor musunuz?
toplantı öncesi genel müdürümüzün asistanının yanına gittim beni görür görmez junes sen hamile misin dedi bana, ben şok
hemen toparladım ama aşkolsun ne yani kilo mu almışım onu mu demek istiyorsun dedim o da güldü filan ne bilim yaaa ofiste bu ara çok hamile var ya dedi felan
ayy bunu bana bi hafta içinde kızımdan sonra söyleyen 2. kişi oldu noluyoz yaa
Bu kadarı tesadüf olmasın ya inşallah herkes çok çok doğru hissediyoduryaaaa kızlar öğleden sonra n’oldu biliyor musunuz?
toplantı öncesi genel müdürümüzün asistanının yanına gittim beni görür görmez junes sen hamile misin dedi bana, ben şok
hemen toparladım ama aşkolsun ne yani kilo mu almışım onu mu demek istiyorsun dedim o da güldü filan ne bilim yaaa ofiste bu ara çok hamile var ya dedi felan
İçine doğmuştur belki de Allah söyletmiştir kucum inşallah hamilesindiryaaaa kızlar öğleden sonra n’oldu biliyor musunuz?
Bu kadarı tesadüf olmasın ya inşallah herkes çok çok doğru hissediyodur
ayy bilemedim kızçeler ama tuhaf geldi bana bu kadar tesadüfİçine doğmuştur belki de Allah söyletmiştir kucum inşallah hamilesindir
ağzın bal yesin emiiiiBu kadarı tesadüf olmasın ya inşallah herkes çok çok doğru hissediyodur
kızz kendimden şüphe edecem heVay vay vaaay ay hadi bakalım güzel anlama yoralım o zman bunu abla
İnşallah göreceksin kuzum.Kalp atışını belki duyamazsın ama ultrasonda görebilirsin de. Ama her ihtimale karşı sen morelini yüksek tut bazen ultrason cihazının kalitesine göre 6 hafta da bebeği göremiyorlar hatta aynı gün başka hastane başka cihazda görenler bile oluyor. O yüzden göremezsen bile endişeye kapılma canım. Kalbin ferah için rahat olsun canım stresin inan hiç bir şeye faydası yok .
Aminnnağzın bal yesin emiiii
Allah hayırlara çıkarsın tatlım
Inşallah ablamBu kadarı tesadüf olmasın ya inşallah herkes çok çok doğru hissediyodur
Inşallah ablam sağolasın. Sendende güzel haberler hatta hepinizden çok güzel haberler bekliyorum bu aykızz kendimden şüphe edecem he
inşallah yavruşum ya vardır belkimm
Ya inşallah stres yaşamıyım diye bu kadar bekledim inşallah öyle olmazama yinde yazmıştın ya hamilelikde de bekleniyor sürekli diye gerçekten öyle
Amin ablam. Eğer hamileysem benden sonda sizler olcaksınız ona goreee araya mesafe açmak yok
Bencede kesinlikle daha çok güzel şeyler paylaşcaz ablamİnşallah kuzum olmasın tabi mesafe bütün sıkıntıları heyecanları mutlulukları birlikte yaşayalım daha önce de dediğim gibi daha paylaşacak çok şeyimiz var.
Bilemezsin tatlım test alıp yap dene bakalım vardır belkihmm, bende artık hiç bişeyden emin olamıyorum
hele ekim ayında o kadar güzel ve farklı belirtiler vardı ki bende burda kk’da bahsettiğimde hamileler aynıları bizde de var demişlerdi o derece ama onlar hamileydi ben değildim işte, çok yanıltıcı oluyo yaaa
bende de şöyle yumurtlama zamanından hemen 1-2 gün sonra göğüs hassasiyeti ve birazcıkta dolgunluk oldu hala da devam ediyor dokunamayacak kadar acıyor, bel ağrısı ve kasık ağrısı yaşadım yine yumurtlamadan sonra nerdeyse her akşam oluyor ama öyle uzun uzun süreli değil bu ağrılar ama hissettiren cinsten, sonra pazardan beri de sol kasığımda daha çok oluyor batma seğirme, iğne batması gibi, sonra bugünde özellikle vajinanın üst kısmında iğne batmaları gibi sızlamar oldu, çok nadiren baş ağrım oluyor sızlıyor böyle, sonra sürekli bişeyler yiyesim var tıka basa yiyiyorum bildiğin
ama henüz yumurtlama dönemi bittiği için çok eminin ki gebelik değil kesinlikle bunlar!!
bata 8 gün kaldı, çok erken daha test içinBilemezsin tatlım test alıp yap dene bakalım vardır belki
günaydın bebişlilerve bebişli olmak isteyen hatunlar
Günaydın güzelliklergünaydın bebişlilerve bebişli olmak isteyen hatunlar
Günaydın canımcım, yeni gün yeni umutlarla başlasın bakalım :)günaydın bebişlilerve bebişli olmak isteyen hatunlar