Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence de aç olmak gerekiyor hep öyle gittim.Nasıl oldu da unuttum ben onu ya Ama artık çok geç zaten gidicem ya ultrason çekecek olduğu kadar napiim.
alttan muayene olursun, usg ile bakar test için bence yine örnek alır sanki boş gönderir mi bilemedim işte
yarın da test için gitsen olmuyor mu?

Canım aç olması lazım doktora bir danış bugün kaçıncı günü adetinin.

Adetin 3. günü de verilebiliyor bu arada
Evet 3.günümdeyim bugün ama hormonlardan ziyade şu an kist kontrolü için gidiyorum ya her halükarda gitmek zorundayım.Hayatta atlamam böyle şeyleri ama unuttum inanılmaz birşey.

Nasıl olsun kuzum benimde belim çok ağrıyor ama belirtiden falan değil son adete 1 hafta kala başlamıştı hafiflese de hala geçmiyor. Yumurtlama dönemi bitti benimde iki aydır takip ettim işaretledim akıntının o yoğun olduğu dönemde 1 gün süren kasık ağrım oldu sonrasında da kuruluk başladı zaten. Bakalım bundan sonrası kısmet. Ben asıl endokrine gitmek istiyorum ama bir türlü işlerimi ayarlayamadım. Kürtaj sonrası kilo aldım ve veremiyorum. Şeker insülün vs kontrol ettirmek istiyorum.

al-bi marka test duydum canım ben 1 kere yaptım ilk testi silik çıkmıştı sonrada internetten oncomed marka sipariş vermiştim. Senin 2 tane testin yok muydu canım neden değiştirmek istedin. Bu arada ne zaman yapıcan test

Kuzucum benim inşallah hayırlısı olsun tutmuştur inşallah ama kuruluk olsa da devame delim biz yine de :) Ne olur ne olmaz :)

Peki senin daha önce hormonal bir problemin olmuş muydu canım ya da şekerle ilgili? eğer sebepsiz kilo aldığını düşünüyorsan evet çok mantıklı görünmek, ama kürtajla alakası olur mu onu bilemedim kuzum.

Benim 2 tane testim var bebişim aynen, birini cumartesi yaparım diye düşündüm, birini de bat günü yani Pazar yaparsam eğer çıkmazsa pazartesi tekrarlarım dedim, ya da çıkarsa yine de çizgi koyulaşır mı diye yine tekrarlamak isterdim :) O yüzden çıkmışken alayım dedim, benim oturduğum yerde eczaneler araba mesafesinde o yüzden yapmak isteyip te elimde olmayınca çok sabırsızlanıyorum :)

kuzum hangi gün adet görmüştün sen
Salı akşam başladı canım.Şimdi doktorun sekreterini aradım hastası varmış bana dönüş yapacaklar ve bana ne dedi biliyor musunuz ben gerçekten ağlamak istiyorum sizin tamamlayıcı sağlık sigortanız var ama hocamızın SGK ile anlaşması bitti dedi.Ne demek bitti ya dedim ben devamlı hastasıyım ve neden hbr verilmiyor dedim.Hocamla konuşup arıycam hemen dedi.Yok yok bende bu aralar bi problem var.

Aynen kuzum adetin 4.günü oluyor ama doktor sorun değil 4.gün olması önemli olan aç gel ki net sonuç alalım dedi.
Aynen 4. gün olması da o nemli diil abla. Yarın git bakalım. Benim doktorumda alttan muayne için 3.gün gel demişti. Ben 4.gününde ancak Turkiyede olacaktım bi önceki gittiğimzde söyledim e sorun olmaz 4 de gel o zman demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…