Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ballişler ben benim adama söyledim oda baktı teste gördü çizgiyi. Bide benim geçen ayki gecikmeyi de sonradan anladım ben onun neden öyle olduğunu bilmiyordum. Telefonum Normal döngüye göre hesapladigindan geç adet oldum sanmistim. Halbuki tahmini ovu uzerine +14 yapinca normal tarihimde oldum. Ben geciktim sanmistim döngüye göre fakat doğru olmuşum. Neyse bunu da anlattım kocise çnki geçen ayda bi kaç gün geçmişti dedi. Sonra oda birazcık yüzü güldü. Sonra da sen bu teste bakıp kendini umitlendirme cuma ya kadar bekleyelim o gün test alim tekrar yap dedi. Sonra da dikkat et ama kendine didi. Aslnda oda mutlu oldu da çok umutlanmak istemiyor. O yüzden cumaya kadar bekliycem ablalar bu gecikme normal diil. Tahmini ovu ye +14 koyup hesapladım pazartesi olmam gerekiyordu gerçekten de Birde söyle bir karar aldım ailelerimizde dahil Turkiyeye izne gidene kadar eğer varsa kimseye soylemicem

Ay napsın ya hevesiniz kırılmasın istiyor demek ki. Her şey güzel olacak kuzum benim.Kesin dönüş ne zamandı?

kuzum 10 gün kala değil adet bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır diyor. Ama videolarını takip et ben kendi ağzından direk konuştuklarına göre uyguladım. Hem erken başarsan hamilelik oluumu açısından daha iyi güvenilir geliyor bana

Polikistik over, Kist, Miyom ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!

Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

GARİPLİK BE
Gariplik benim işim kuzumYarın görcez artık

Ay napsın ya hevesiniz kırılmasın istiyor demek ki. Her şey güzel olacak kuzum benim.Kesin dönüş ne zamandı?
Kesin dönüş 2020 haziran felan sanırm ama martta izne gidiyoruz. Aynen ablam sonrasında üzülmek istemiyor yavrucağım. Bakalım hayırlısını versin inşallah rabbim

Sonuç çıktı netten baktım ama yarın doktora gösterebilcem canım.
Beta-hCG <0.1 U/L 0 - 5 ECLIA negatif zaten.Kan değerlerim içinde doktor ne diyecek bakalım.

Kuzum yarın doktora gidince anlarsın durumu. Adetin belkide yarın falan iyice sökülecek. Benim 3 aydır ilk gün leke geliyor sonra bütün gün bişey yok 2.gün lekelenme biraz artıyor 3.gün başlıyor sökülmeye belki seninde sökülür kuzum dur bakalım.

Kuzum bu çok güzel demek ki adetlerin düzenli bir tek bu ay gecikmen var.Bu kadar belirti silik çizgi yaşadıkların tesadüfü olması çok düşük ihtimal. Allah bilir ama bence kuzun çoktan geldi annesinin göbüşüne

Aldığınız karar da çok mantıklı canım martta geldiklerinde çok güzel sürpriz olur onlar için hem sizinde kafanız daha rahat olur.

Kuzum ballı tarçınlı çörek otlu bi bebişimiz oldu galiba kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…