evet tabii ki olur , çünkü zaten adet bittikten 3-7 gün arası başlayon diyorMerhaba ben de bu ay başlamak istiyorum adetim sökmedi 2 gün geçti yarın başlasam olur mu
Kuzum Allahım korur meleğini sen içini ferah tut, o tip düşmeler daha ileri aylarda tehlikeli olur şaun için değil diye düşünüyorum, çünkü şuan sadece minik, çok hücreli bir minnoş kendisi :)Vee başıma çok kötü birşey geldi evi zehirlemiştik eşim de biraz bekle temizlik yapma kalsın zehir dedi. Zaten burayı ev gibi kullanmıyoruz otel olduğu için evde terlikle felan geziyoruz hep. Işte temizliği de beraber yapalım demişti. Bi kaç saat önce temizledik bende en son banyoda viledayi yıkarken ayağım kaydı düşmeyeyim derken dirseklerim ve dizimin üzerine banyoda yere düştüm. Olacak işmiydi şimdi bu yaaa
Kesinlikle herhangi bir ilaç kullanırken korunmalısın canım, vücudun kullanılan ilacı atması bile zaman alabiliyor, diğer ay başlarsınız değerlendirmeye, zaten enfeksiyonun olması gebe kalsan da çok tehlikeli, sen işini garantiye al, önümüzdeki ay tertemiz ve için rahat bir şekilde başlarsınKızlar sizlere bişey sormak istiyorum. Dün doktora gittim. Mantar enfeksiyonu olmuş bunun için fitil yazdı bana. Bizde bu ay degerlendiriyorduk ama şimdi bu ilacı kullandığım için değerlendirme yapmam uygun olmaz dimi.
Hem enfeksiyon varken Allah korusun olsa bile düşük riski oluyormuş. Bu ay çok umitliydim aslindatutunacak bebiş denk gelicek diye.
Ben yine de bu ayı es geciyim dimi ?
Ama kuzu işte böyle yazdığında karşıdan okuyunca da hamilesin gibi duruyorKız inşallah vardır valla
ee senin belirtiler de öyle bebişimAma kuzu işte böyle yazdığında karşıdan okuyunca da hamilesin gibi duruyorKız inşallah vardır valla
Amin kuzum dediğin gibi önümüzdeki aşama çatlama ona başlarız insallahAaaa test çıkmadan bide neyse hayrlısı ablam sende en azından tedavine bakmış olursun yani ne gerekiyorsa sağlıklı bir şekilde olur
ahahah dimi yaaaaaaAynen öyle duruyorjunes . Ya aslında işin aslı bu hamilelik belirtileri ve adet belirtileri o kadar birbirine benziyor ki ve her kadının belirtileri de farklı olunca iş iyice karışıyor. Benim hamilelik belirtilerim bi başkasının adet belirtileri olurken bi başkasının hamilelik belirtileri bende adet belirtileri oluyor. İş hem çok basit hem çok karmaşık. Bu belirti işleri kafamızı çok karıştırıyor hem çok ümitlendiriyor hem de umudumuzu kırıyor.
@junes sana gelince kuzum saydığın belirtilerle ben hamile kaldım kasık ağrıları göğüslerde hafif dolgunluk önceki aylardan farklı şekilde, baş ağrıları, iştah açılması bende bu belirtiler hamileliğe çıktı inşallah sende de aynı şekilde hamileliğe çıkar.
@badenzi kuzum napcaz böylebelirtilere baksak bi türlü bakmasak bi türlü
Amin kuzum dediğin gibi önümüzdeki aşama çatlama ona başlarız insallahsen iyisin dimi?
Sorma yavrucum valla . Günaydınlar bu aradaAynen öyle duruyorjunes . Ya aslında işin aslı bu hamilelik belirtileri ve adet belirtileri o kadar birbirine benziyor ki ve her kadının belirtileri de farklı olunca iş iyice karışıyor. Benim hamilelik belirtilerim bi başkasının adet belirtileri olurken bi başkasının hamilelik belirtileri bende adet belirtileri oluyor. İş hem çok basit hem çok karmaşık. Bu belirti işleri kafamızı çok karıştırıyor hem çok ümitlendiriyor hem de umudumuzu kırıyor.
@junes sana gelince kuzum saydığın belirtilerle ben hamile kaldım kasık ağrıları göğüslerde hafif dolgunluk önceki aylardan farklı şekilde, baş ağrıları, iştah açılması bende bu belirtiler hamileliğe çıktı inşallah sende de aynı şekilde hamileliğe çıkar.
@badenzi kuzum napcaz böylebelirtilere baksak bi türlü bakmasak bi türlü
ahahah dimi yaaaaaaçok benziyor cidden
ama itiraf edeyim ben normalde kilolu kesinlikle değilim, ama çok pis boğazımdır yemeyi seviyorum yani ama bi kaç gündür tok olsamda yine yiyiyorum bişeyler..
aslında bunu belirtilere katmak istemiyorum
bi de kuzucum benim daha yeni yumurtlama dün bitti hemen zaten gebelik oluşmuyor ki dimi ama
yok yok psikolojim ve bilinçaltım benle resmen dalga geçiyor
senin nasıl gidiyor bebişim girdin mi ovulasyona??
Canımmm günaydın.Evet Şu an o kadar rahatladım ki bir an önce işlemler ne ona bakalım bizde.İnş o minik kistte gitmiştir ve bir an önce çatlatma yaparızcanım günaydın adet olmuşsun hadi hayırlısı bakalım kuzum olmasan iyiydi ama madem bebiş yok bian önce olaman en güzeli güzelce doktora gider durumunu öğrenirsin ona göre bir yol belirlersin. İnşallah bu ay daha güzel olacak canmm
Sorma yavrucum valla . Günaydınlar bu aradaBen de sabah ilk idrarda belirgin tortular gördüm bir de üzerinde bir tabaka oluştu, sonra baktım, aman yeaaa dedim kendi kendime bata 4 günüm kaldı zaten :) 2 tane testim de var ama hala ısrarla yapmıyorum :)
hadi inşallah tutmuşturKuzum evet hemen oluşmuyor döllenmeden sonra başlıyor hormonlar vücutta değişim yapmaya. Şu önümüzdeki 1 hafta içinde senin de döllenme olduysa vücut değişime başlıyor. Dediğin gibiyse şimdilik psikolojik veya yumurtlama döneminin belirtileri diyebiliriz. aayyy valla her dönemin belirtileri var biz napalım canım dimi ama kafa alla bullak oluyor bu belirtilerden.
Kuzum akıntı takibine bakarsak benimde yoğun akıntı kesildi 1 gün süren kasık ağrım oldu o da bitti herhalde çatladı artık bakalım değerlendirmelerimizi yaptık hayırlısı artık. Beklicez
Canımmm günaydın.Evet Şu an o kadar rahatladım ki bir an önce işlemler ne ona bakalım bizde.İnş o minik kistte gitmiştir ve bir an önce çatlatma yaparızİçimde bir umut var zaten acayip güzel hissediyorum.Enerjiniz sayesinde.
verilmiş sadakan varmış kuzum, birine sadaka ver bence, geçmiş olsun canımSağol ablam. Yok söylemedim yarın söylicem tabi yarın da adet olmazsam ona göre kan tahlili vereyim diye dúsünüyorum. Normal banyoda vileda 'yı yıkayıp temizlerken ayağım kaydı düşmeyeyim diye biyerlere tutunmaya çalışırken daha kötü düştüm zaten dizlerim dirseklerim ağrıyor sağ dizim morardı hatta. Umarım varsa birşey olmamıştır inşallah
Iyiyim ablam bi sknti yok Allah razı olsunKuzum çok geçmiş olsun. Neyse ki kanama leke olmamış Allah ikinizi de korusun inşallah canım.
Durumundan haberdar et bizi canım
çok iyi denk gelmiş cidden, hadi hayırlı olur inşallahSu an itibariyle regl oldum.Persembe gunu olan randevum boşa gitmeyecek Allahtan:))) Onemli bu muayene haklari anlarsın beni:))
hadi inşallah tutmuşturhakkında hayırlısı olsun inşallah
benim bencede tüm bunlar yumurtlama dönemiyle ilgiliydi dün bitti artık zaten hatta 1-2 gündür kuruluk var bile bende yani sona erdi
ama gerçekten sadece bu ay diğer 3 aydan farklı göğüslerimin şişmesi onun dışında çok ekstra bir şey yok bende, bel, kasık, karın ağrısı her ay oluyor zaten onları geçiyorum artık ben
bi de benim çok ilginç bu ay hiç yumurtlama öncesi veya pik yaptığı gün öyle diğer aylarda olduğu gibi şiddetli kasık ağrım da olmadı eğer test yapmasam anlamazdım cidden
Iyiyim ablam bi sknti yok Allah razı olsun
Ya düştüm canım yandı ama umrumda olmadi aklıma tek gelen o oldu. Ablam benim cok sağolKuzum Allahım korur meleğini sen içini ferah tut, o tip düşmeler daha ileri aylarda tehlikeli olur şaun için değil diye düşünüyorum, çünkü şuan sadece minik, çok hücreli bir minnoş kendisi :)