Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum Allahım korur meleğini sen içini ferah tut, o tip düşmeler daha ileri aylarda tehlikeli olur şaun için değil diye düşünüyorum, çünkü şuan sadece minik, çok hücreli bir minnoş kendisi :)

Kesinlikle herhangi bir ilaç kullanırken korunmalısın canım, vücudun kullanılan ilacı atması bile zaman alabiliyor, diğer ay başlarsınız değerlendirmeye, zaten enfeksiyonun olması gebe kalsan da çok tehlikeli, sen işini garantiye al, önümüzdeki ay tertemiz ve için rahat bir şekilde başlarsın

Ama kuzu işte böyle yazdığında karşıdan okuyunca da hamilesin gibi duruyor Kız inşallah vardır valla

Aynen öyle duruyor junes . Ya aslında işin aslı bu hamilelik belirtileri ve adet belirtileri o kadar birbirine benziyor ki ve her kadının belirtileri de farklı olunca iş iyice karışıyor. Benim hamilelik belirtilerim bi başkasının adet belirtileri olurken bi başkasının hamilelik belirtileri bende adet belirtileri oluyor. İş hem çok basit hem çok karmaşık. Bu belirti işleri kafamızı çok karıştırıyor hem çok ümitlendiriyor hem de umudumuzu kırıyor.

@junes sana gelince kuzum saydığın belirtilerle ben hamile kaldım kasık ağrıları göğüslerde hafif dolgunluk önceki aylardan farklı şekilde, baş ağrıları, iştah açılması bende bu belirtiler hamileliğe çıktı inşallah sende de aynı şekilde hamileliğe çıkar.

@badenzi kuzum napcaz böyle belirtilere baksak bi türlü bakmasak bi türlü

Ama kuzu işte böyle yazdığında karşıdan okuyunca da hamilesin gibi duruyor Kız inşallah vardır valla
ee senin belirtiler de öyle bebişim
bilemiyorum yaabu ay ovulayon testlerinde ikinci çizgi ilk kez bu kadar belirgindi ordan belki bi umut işte
bi de benim ayıptır söylemesi göğüslerim şişti balon gibi
dün akşam eşimde farketti onlara ne olmuş öyle diyo
normalde yumurtlama zamanı hassasiyet ve ağrı olurdu yalnızca hiç şişmezdi benim, adete bi kaç gün kala da geçerdi
bakalım bu ay belki farklı olacak
her ay başka bir belirtim oluyor anacım
senin şişti mi göğüsler?

ahahah dimi yaaaaaa çok benziyor cidden
ama itiraf edeyim ben normalde kilolu kesinlikle değilim, ama çok pis boğazımdır yemeyi seviyorum yani ama bi kaç gündür tok olsamda yine yiyiyorum bişeyler..
aslında bunu belirtilere katmak istemiyorum
bi de kuzucum benim daha yeni yumurtlama dün bitti hemen zaten gebelik oluşmuyor ki dimi ama
yok yok psikolojim ve bilinçaltım benle resmen dalga geçiyor
senin nasıl gidiyor bebişim girdin mi ovulasyona??

Amin kuzum dediğin gibi önümüzdeki aşama çatlama ona başlarız insallah sen iyisin dimi?

canım günaydın adet olmuşsun hadi hayırlısı bakalım kuzum olmasan iyiydi ama madem bebiş yok bian önce olaman en güzeli güzelce doktora gider durumunu öğrenirsin ona göre bir yol belirlersin. İnşallah bu ay daha güzel olacak canmm

Sorma yavrucum valla . Günaydınlar bu arada Ben de sabah ilk idrarda belirgin tortular gördüm bir de üzerinde bir tabaka oluştu, sonra baktım, aman yeaaa dedim kendi kendime bata 4 günüm kaldı zaten :) 2 tane testim de var ama hala ısrarla yapmıyorum :)

Kuzum evet hemen oluşmuyor döllenmeden sonra başlıyor hormonlar vücutta değişim yapmaya. Şu önümüzdeki 1 hafta içinde senin de döllenme olduysa vücut değişime başlıyor. Dediğin gibiyse şimdilik psikolojik veya yumurtlama döneminin belirtileri diyebiliriz. aayyy valla her dönemin belirtileri var biz napalım canım dimi ama kafa alla bullak oluyor bu belirtilerden.

Kuzum akıntı takibine bakarsak benimde yoğun akıntı kesildi 1 gün süren kasık ağrım oldu o da bitti herhalde çatladı artık bakalım değerlendirmelerimizi yaptık hayırlısı artık. Beklicez

Canımmm günaydın.Evet Şu an o kadar rahatladım ki bir an önce işlemler ne ona bakalım bizde.İnş o minik kistte gitmiştir ve bir an önce çatlatma yaparız İçimde bir umut var zaten acayip güzel hissediyorum.Enerjiniz sayesinde.

Günaydın kuzum. Senin belirtilerinde güzel canım inşallah hakkında hayırlısıyla bu ay vuslata erersin

Cuma mübarek gün bi test yapsan mı kuzum yoksa beklermisin bata kadar

hadi inşallah tutmuştur hakkında hayırlısı olsun inşallah
benim bencede tüm bunlar yumurtlama dönemiyle ilgiliydi dün bitti artık zaten hatta 1-2 gündür kuruluk var bile bende yani sona erdi
ama gerçekten sadece bu ay diğer 3 aydan farklı göğüslerimin şişmesi onun dışında çok ekstra bir şey yok bende, bel, kasık, karın ağrısı her ay oluyor zaten onları geçiyorum artık ben
bi de benim çok ilginç bu ay hiç yumurtlama öncesi veya pik yaptığı gün öyle diğer aylarda olduğu gibi şiddetli kasık ağrım da olmadı eğer test yapmasam anlamazdım cidden

Ohh şükür canım rahatlamana sevindim. İnşallah gitmiştir kist de. Zaten küçülmüştü bakarsın adetle falan da iyice gider. Senin o güzel enerjini yerim inşallah canım umutların boşa çıkmayacak

verilmiş sadakan varmış kuzum, birine sadaka ver bence, geçmiş olsun canım

İnşallah kuzum hepimiz için en hayırlısı en sağlıklısı en güzeli olsun

Kuzum önemli olan belirtiler zaten her ay olanın dışında olan belirtiler ben onlara inanıyorum. Herkes kendini iyi bilir. Önceki aylara göre farklı giden bişeyler varsa bilki ışığa çok yaklaşmışız demek

Kuzum Allahım korur meleğini sen içini ferah tut, o tip düşmeler daha ileri aylarda tehlikeli olur şaun için değil diye düşünüyorum, çünkü şuan sadece minik, çok hücreli bir minnoş kendisi :)
Ya düştüm canım yandı ama umrumda olmadi aklıma tek gelen o oldu. Ablam benim cok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…