Gitmiştir inşallah beni terk etmiştirOhh şükür canım rahatlamana sevindim. İnşallah gitmiştir kist de. Zaten küçülmüştü bakarsın adetle falan da iyice gider. Senin o güzel enerjini yerim inşallah canım umutların boşa çıkmayacak
Iyiyim ablam çok tşk ederim. Doktor kontrolünden sonra haber ver Ama bizede ablaAmin kuzum dediğin gibi önümüzdeki aşama çatlama ona başlarız insallahsen iyisin dimi?
Bende yapma abla heycan olsunSorma yavrucum valla . Günaydınlar bu aradaBen de sabah ilk idrarda belirgin tortular gördüm bir de üzerinde bir tabaka oluştu, sonra baktım, aman yeaaa dedim kendi kendime bata 4 günüm kaldı zaten :) 2 tane testim de var ama hala ısrarla yapmıyorum :)
bakalım bu ayı merak ediyorum bende nasıl sonuçlanacak, her ay da maşallah benim merakımı arttıracak bişey çıkıyor sağolsunİnşallah kuzum hepimiz için en hayırlısı en sağlıklısı en güzeli olsun
Kuzum önemli olan belirtiler zaten her ay olanın dışında olan belirtiler ben onlara inanıyorum. Herkes kendini iyi bilir. Önceki aylara göre farklı giden bişeyler varsa bilki ışığa çok yaklaşmışız demek
Burası umut yuvamız hep beraber üstesinden gelcez inşallah bununda ablaCanımmm günaydın.Evet Şu an o kadar rahatladım ki bir an önce işlemler ne ona bakalım bizde.İnş o minik kistte gitmiştir ve bir an önce çatlatma yaparızİçimde bir umut var zaten acayip güzel hissediyorum.Enerjiniz sayesinde.
Dışarı çıkınca ilk isim o abla kesinlikle. Çok sağol ablamverilmiş sadakan varmış kuzum, birine sadaka ver bence, geçmiş olsun canım
canım benimde aklımda soru işareti oldu şimdiCanım düşük yapar diyen de var yapmaz diyende. İlaçlar nasıl zararlıysa hamilelikte bitkisel kürlerde öyle zararlı. Nasıl gebe kalırım endişesiyle ilaç kullanmıyorsak bunu da yapmamalısın. Kürün normal uygulanışı zaten adet bittikten 2-7 gün sonra başlıyorsun. Senin gibi adetleri belirsiz olanlar beklemeden başlayabilir ama hamile kalma ihtimalini göze alırsak ya kürü yapma yada kürü yapman gerekiyorsa kürü yap ve o ay adetini görene kadar korun. Böylece işi garantilemiş olursun.
Gitmiştir inşallah beni terk etmiştirHepimizin gönlünce olsun her şey canım benim.Allahın bize vereceği emanetlere pozitif düşünürek kavuşcaz inşallah
Sanırım stresten oldu dediğin gibi.Neyin üzerine çok düşersem aksilik oluyor.Geç olsun güç olmasın Rabbim sağlık versin de.Hep birlikte ulaşacağız meleklerimizeçok iyi denk gelmiş cidden, hadi hayırlı olur inşallah
ama bence senin stres kaynaklı gecikme oldu, kötü bişeye yorma sakın
Allah’ım kabul etsin!Dışarı çıkınca ilk isim o abla kesinlikle. Çok sağol ablam
Vücudumun her yeri kırılıyor abla resmen uyuya kalmışım sabah kalkamadım. Bide o kadar şeyin üzerine kocaaa 2 kazan dolma yaptım. Ellerim ağrıyor heralde bol bol dolma oymaktanOhh canım çok şükür geceden beri sesin çıkmayınca korktum maşallah size
bende çok stres yaparım, dualarla ferahlat yüreğiniSanırım stresten oldu dediğin gibi.Neyin üzerine çok düşersem aksilik oluyor.Geç olsun güç olmasın Rabbim sağlık versin de.Hep birlikte ulaşacağız meleklerimize
İnşallah kuzum aminGünaydın kuzum. Senin belirtilerinde güzel canım inşallah hakkında hayırlısıyla bu ay vuslata erersin
Cuma mübarek gün bi test yapsan mı kuzum yoksa beklermisin bata kadar
Amin ablam çok sağolAllah’ım kabul etsin!
Yarın öğlen kuzum randevum.Habersiz bırakırmıyım sizi.Aile gibi olduk burda canımsınızIyiyim ablam çok tşk ederim. Doktor kontrolünden sonra haber ver Ama bizede abla
kuşum heyecandan daha çok olumsuz çıkarsa acaba bu sefer kaç saat ağlarım diye düşünüyorum ahahahahaBende yapma abla heycan olsun
Harikasın o zamn çok güzel haberler bekliyoruz ablam sendenYarın öğlen kuzum randevum.Habersiz bırakırmıyım sizi.Aile gibi olduk burda canımsınız
Maneviyatımız var şükrettikçe iyisi olacak inşallah.Hepiniz dualarımdasınızbende çok stres yaparım, dualarla ferahlat yüreğini
her şer de bir hayır vardır, olanda olmayan da herşeye bin şükür.!
Ama bak lütfen bu sefer ağlamak yok. Bende kendime söz verdim. Şuan beybi yoksa aglamicam uzulmicem. Bak ne güzel siz hepiniz bana o kadar iyi geliyorsunuz ki vallahi uzulmeyi unuttum sayenizde. Rabbim hepinizden razı olsun. Vee hepimizin o güzel duası tez zamnda kabul olsun. O yüzden üzülmek ağlamak yok lütfenkuşum heyecandan daha çok olumsuz çıkarsa acaba bu sefer kaç saat ağlarım diye düşünüyorum ahahahahaDDDDD