Kesinlik acayip bi enerjisi var bu sayfanın ve sizlerin.Herkes içten ve birbirine yardımcıama bi te bu topiğin faydası var bence hiiiiiçççççç ayrılmayınnnn bebekkk olana kadar
güzel arkadaşlıklar edindik ayrı şehirler de ayrı hayatlar yaşasakda birbirimiz için dua eder olduk bu çok güzel
Bencede hiç ayrılmayalım harika arkadaşlıklar oldu burdaama bi te bu topiğin faydası var bence hiiiiiçççççç ayrılmayınnnn bebekkk olana kadar
güzel arkadaşlıklar edindik ayrı şehirler de ayrı hayatlar yaşasakda birbirimiz için dua eder olduk bu çok güzel
yooo ben yeni gripte geçirdim, grip ilaçları kullandım geçen haftaya kadar hattaDemek ki bi tek bana ters tepmemiş soğan kürü.Oldukça ilginç ama napalım en azından grip falan olmamızı engeller bol bol vitamin aldık:)İnşallah güzel sonuçlar alırsın doktorda.
Bitkiler her bünyede farklı etki ediyor dediklerini kanıtlamış olduk böylece :)yooo ben yeni gripte geçirdim, grip ilaçları kullandım geçen haftaya kadar hatta
yaklaşık 1 haftada sürdü baya baya hasta oldum yani
ama ben dışarda soğukta üşüttüm ama soğan kürü gribe kalkan olmadı bende maalesef
benim kistime fayda etsin yeter, yapma amacım hamilelikten önce buydu zaten; önce sağlık sonra gebelik benim içinBitkiler her bünyede farklı etki ediyor dediklerini kanıtlamış olduk böylece :)
Aynen benimde amacım oydu zaten.Umarım gitmiştir bu hafta gidicem kontrole anlarız ne olduğunu.benim kistime fayda etsin yeter, yapma amacım hamilelikten önce buydu zaten; önce sağlık sonra gebelik benim için
Amiin kuzumzzüpeeeer canım
Amiiiiin!
aynen yaa baksana ne güzel başladı bak, Allah hayırlı haberler nasip etsin bizlere de nasipse inşallah
sen de var mı belirtiler hiç?
senin az kalmış ama benim daha var, henüz en son gideli 40 gün bile olmadı, Şubat’ta gidicem taaaAynen benimde amacım oydu zaten.Umarım gitmiştir bu hafta gidicem kontrole anlarız ne olduğunu.
Yaa çok tatlısın :)ama bi te bu topiğin faydası var bence hiiiiiçççççç ayrılmayınnnn bebekkk olana kadar
Adetin 3.günü gel dedi ama adet olamadığım için meraktan gitcem artık.İnşallah şifa olur bizesenin az kalmış ama benim daha var, henüz en son gideli 40 gün bile olmadı, Şubat’ta gidicem taaa
hmm, bende artık hiç bişeyden emin olamıyorumAmiin kuzumyani bebişim bende birşeyler var ama belirti mi bilmiyorum çünkü daha önce de belirti namına birçok şey yaşadığımı düşünmüştüm ama belirti değillermiş :) Ovulasyondan birkaç gün sonra iki gün falan belim ağrımıştı, baya da dakıntım olmuştu ama şuan kesildi. Bir de bu sabah 1 saatten fazla sağ kasığımda zonklama oldu, ondan önce de yine sağ kasığımda bir akşam böyle baya belirgin bir yanma hissi oldu falan. Ama dediğim gibi kuzum emin olamıyorum belirti olup olamadıklarından
olsun sen yine önden git olmama sebebini kontrol etsin sonra olunca tekrar çağırması gerekir zaten vajinal muayene ve hormon testleri için o zaman bi daha gidersin, özele mi gidiyorsun sen?Adetin 3.günü gel dedi ama adet olamadığım için meraktan gitcem artık.İnşallah şifa olur bize
Evet özele gidiyorum ama şöyle bir sorun var tamamlayıcı sağlık sigortam var ve yılda 10 kez muayene hakkım var.Benim 6 kaldı ve 7 ay var daha sözleşme yenilenmesine.Çatlatma aşılama vs olursa nasıl yetecek bu haklar fikrim yok.Boşa harcamamam lazım anlayacağın:)olsun sen yine önden git olmama sebebini kontrol etsin sonra olunca tekrar çağırması gerekir zaten vajinal muayene ve hormon testleri için o zaman bi daha gidersin, özele mi gidiyorsun sen?
Nasip tatlım inşallah sogan çücuklerimiz olur ❤❤Şuan bende soğan kürü ,aslan aslanpençesi,civan perçemi, uyguluyorum inşallah 1-2 ay içerisinde doğal yollarla hamile kalirim yoksa subatta transfer var
RabÇok haklısın abla bizde 2 sene 4 aydr bekliyoruz olmuyor evet çok stres yapıyordum ama bu ay çok çok rahattım çok şükür
Olur inşallah sogan kuru yap dene balim ben bu ay yapıyorum bakalım sonuç ne olurÇok haklısın abla bizde 2 sene 4 aydr bekliyoruz olmuyor evet çok stres yapıyordum ama bu ay çok çok rahattım çok şükür
Umut dünyası ya bende Öyle yoruyorum rabbim duamızı kabul etsin çıksın rüyamız hepimiz güzel haberler verelim kimse boynu büyük kalmasın ❤Canım Rabbim senin de rüyanı gerçek olarak çıkarsın inşallah bu ay. Bende inanıyorum bu bebek rüyaları müjdenin habercisi. Biz bebişlerin geleceğine yoralım Rabbim de inşallah öyle çıkarsın
Hasta olsaydım bende bu ay baslicaktim soğan a ama olmadımRab
Olur inşallah sogan kuru yap dene balim ben bu ay yapıyorum bakalım sonuç ne olur
Amin inşallah ❤Umut dünyası ya bende Öyle yoruyorum rabbim duamızı kabul etsin çıksın rüyamız hepimiz güzel haberler verelim kimse boynu büyük kalmasın ❤
aneeeee kız benimde öyle, aynı birebir özel sağlık sigorta koşullarımız, benimde böyle canımEvet özele gidiyorum ama şöyle bir sorun var tamamlayıcı sağlık sigortam var ve yılda 10 kez muayene hakkım var.Benim 6 kaldı ve 7 ay var daha sözleşme yenilenmesine.Çatlatma aşılama vs olursa nasıl yetecek bu haklar fikrim yok.Boşa harcamamam lazım anlayacağın:)