Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonuç belli olmadan hala umut var bence abla.

oooo kuzum bunlar güzel belirtiler bende ilk zamanlar böyleydim hep bi halsiz yorgun uykusuz sürekli uyuma isteği hadi inşallah kuzum inşallah

oooo kuzum bunlar güzel belirtiler bende ilk zamanlar böyleydim hep bi halsiz yorgun uykusuz sürekli uyuma isteği hadi inşallah kuzum inşallah
Inşallah ablam inşallah. Şu dizlerimle bacaklarım ve kalca ağrımda var yaa kalca da agrım hafifte dizim ve bacaklarım sabahtan beridr var ve ağrı baya ağırlaştı gibi sanki

Inşallah ablam inşallah. Şu dizlerimle bacaklarım ve kalca ağrımda var yaa kalca da agrım hafifte dizim ve bacaklarım sabahtan beridr var ve ağrı baya ağırlaştı gibi sanki
kuzummsen hala olmadın dimi regl? olmadıysan kesin hamilesin, inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde geçirirsin su gibi geçsin canım benim
badenzi ciğim sıra sende kızzz
arkadan gelicem hayırlısıyla sonra reglime ‘10’ gün kaldı
sonra sırada
cennetkokulumm

Ayyy hadi kızlar şöyle sıra sıra inci gibi dizilsek bebişler gelse oohhh değmeyin keyfimize inşallah amiiiiiinnnn

ayy Hadi inşallah kuzum valla topik uğurlu geldi bak sırayla hamiş oldu kızlarımız maşallah darısı da bize inşallah

Yok abla hiç birşey yok hala
zzüpeeeer canım
Ayyy hadi kızlar şöyle sıra sıra inci gibi dizilsek bebişler gelse oohhh değmeyin keyfimize inşallah amiiiiiinnnn
Amiiiiin!
ayy Hadi inşallah kuzum valla topik uğurlu geldi bak sırayla hamiş oldu kızlarımız maşallah darısı da bize inşallah
aynen yaa baksana ne güzel başladı bak, Allah hayırlı haberler nasip etsin bizlere de nasipse inşallah
sen de var mı belirtiler hiç?

Kizlar merhaba ben gecen ay sogan kuru yapmistim enfeksiyonum icin gecen hafta dr gittim yogun enfeksiyon var dedi bu nasıl iş anlamadım:) bana kâr etmedi yine fitiller antibiyotikler kullaniyorum bu ay da klomen kullandım bakalim yarin dr a gitcem bakayim durum ne ? BilgeUfuk cok sevindim insallah hamilesindir canım:)

Çok sağol abla. Inşallah öyledir bakalım hayrlısı Rabbimden

Demek ki bi tek bana ters tepmemiş soğan kürü.Oldukça ilginç ama napalım en azından grip falan olmamızı engeller bol bol vitamin aldık:)İnşallah güzel sonuçlar alırsın doktorda.

bence fayda etmiştir belki azalmış halidir ama tabi soğan kürünü yaparken üşütmüşte olabilirsin yani bende enfeksiyn attım düşün enfeksiyonum yoktu ve hamile kalmaya bir bu bide folik asit çok yardımcı oluyo kızlar çünki ben bir seneye yakın denedim ve hamile kalabilmemin sebebi soğan ve folik asit benim teyzemin gelinleride hep soğan suyu ile hamile kalmışlar yeni öğrendimm

ama bi te bu topiğin faydası var bence hiiiiiçççççç ayrılmayınnnn bebekkk olana kadar

güzel arkadaşlıklar edindik ayrı şehirler de ayrı hayatlar yaşasakda birbirimiz için dua eder olduk bu çok güzel

Nasipten öte yol yok ne güzel ki bu sebebi olmuş.Allah bi sebep verip darısını bize de nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…