Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşün bakayım ne olcakmerak işte, içimizi kemiriyooo resmen yaa
BilgeUfuk şırıngayı denemedim ama elleme yöntemini bi düşünücem üstten üstten
Ay hadi bakalım ablam hayrlisiyla başla.kızlar ben yarın 2. kez soğan kürüne başlıyorum
sabah için saatimi baya erkene ayarladım bunun için, maraton başlıyoo
adetime 10 gün var yarından sonra
Düşün bakayım ne olcak
hayırlısı ile 2. yi de bitireyim, yeter ki şifa olsunAy hadi bakalım ablam hayrlisiyla başla.
Inşallah yarıyordur ablam inşallahhayırlısı ile 2. yi de bitireyim, yeter ki şifa olsun
umarım işe yarıyordur kuzu
Kesinlikle canım bence de, bazı günlerde alçalıyormuş bazı günlerde yükesliyormuş çünkü. Biz yine gebelik testine talim :)Ama bazı degenler hamile kalmış bazı da degmeyenler. Bence bunu denerken bile dogru takip lazım günler önemli diye düşünüyorum
Hadi hayırlı olsun kuzum, ben tek sefer yapmıştımkızlar ben yarın 2. kez soğan kürüne başlıyorum
sabah için saatimi baya erkene ayarladım bunun için, maraton başlıyoo
adetime 10 gün var yarından sonra
Yaaaa İşte buuu Kuzum ilk 5 dk içinde gördüysen vardır zaten hayırlısıyla , biz biliyorduk ki olduğunu ama bize fotosunu kesin atman lazım çatlarız yoksa :) Canım benim çok çok sevindim ayy çok heyecanlıııGünaydın canımlar ben testi yaptım ilk 5 dk felan silik çizgiyi gördüm. Ama ne yaptımsa foto da bi belirginlik getiremedim o çizgiye. Ya erken yaptım testi ya da beybi yok
günaydın kuzuGünaydın canımlar ben testi yaptım ilk 5 dk felan silik çizgiyi gördüm. Ama ne yaptımsa foto da bi belirginlik getiremedim o çizgiye. Ya erken yaptım testi ya da beybi yok
Kesinlikle canım bence de, bazı günlerde alçalıyormuş bazı günlerde yükesliyormuş çünkü. Biz yine gebelik testine talim :)
2. yapılışta kür süresi 10 gün ya o kadar yapayım diyorumHadi hayırlı olsun kuzum, ben tek sefer yapmıştım
İnşallah kuzu, derdini veren Allah’ım dermanını da verirInşallah yarıyordur ablam inşallah
Atsamda hiçbirşey belli olmuyor ki fotoda abla. Ben elime alıp bakınca hiç kendimi normala gerek kalmıyor görüyorum hemen amaYaaaa İşte buuu Kuzum ilk 5 dk içinde gördüysen vardır zaten hayırlısıyla , biz biliyorduk ki olduğunu ama bize fotosunu kesin atman lazım çatlarız yoksa :) Canım benim çok çok sevindim ayy çok heyecanlııı
Hiç belli olmuyor ablam fotodagünaydın kuzu
bencede vaaaaaaaaaarr, ilk 5 dk içindeki sonuçlar dikkate alınmalı zaten; silikte olsa pozitif sayılıyor
ayyy çok heyecanlı, mutlaka bize atmalısın foto
Kesinlikle ablam2. yapılışta kür süresi 10 gün ya o kadar yapayım diyorum
çikolata kisti için mecbur 4 ay yapıcam yarım kalsın istemiyorum
İnşallah kuzu, derdini veren Allah’ım dermanını da verir
Evet kuzum çok haklısın ,kistler içinde bence de ikinci kürü yap mutlaka , şifa olsun kuzum2. yapılışta kür süresi 10 gün ya o kadar yapayım diyorum
çikolata kisti için mecbur 4 ay yapıcam yarım kalsın istemiyorum
İnşallah kuzu, derdini veren Allah’ım dermanını da verir
Ya kızlar bu elle muayenede , parmağın ne kadarının içerde olması gerekiyor anlamamız için acep ? ISTANBULLUGELINN çünkü ilk etapta BilgeUfuk minnoşunun dediği gibi bir sertlik var ama, daha derine girdiğinde baya bomboş hatta yumurta gibi yuvarlak yuvarlak şeyler var sanki içerde ,kusura bakmayın çok açık anlattım ama napayım :) merak sardı
Günaydın canımlar ben testi yaptım ilk 5 dk felan silik çizgiyi gördüm. Ama ne yaptımsa foto da bi belirginlik getiremedim o çizgiye. Ya erken yaptım testi ya da beybi yok
Amin canım, inşallah daha yeniylen henüz inşallah önünü keserimEvet kuzum çok haklısın ,kistler içinde bence de ikinci kürü yap mutlaka , şifa olsun kuzum
sağol canım benimKesinlikle ablam
flaşlı olur mu acaba? ya da KK’da gördüm testi açıyorlardı açabilirsen öyle çek bi de bakalım fotoHiç belli olmuyor ablam fotoda