Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzucum yarın bir testin daha olaydı keşke, iyice netleşirdi, ben hangi tarafa bakacağımı anlamadım ama ilk 5 dk içinde sen gördüysen zaten tamamdır bu iş Allahın izniyle :KK200: Kuzucum benim Allah güzel gönlüne göre verdi :anneadayı: İnşallah herşeyi sağlıklı olsun ve sağlıkla gelsin rabbim korusun meleğini :dua::KK200::emir_bebek:
Insallah vardır ablam inşallah. Kırmızı çizginin sağı oluyor yani Tlfondan bakınca :KK48:

Bende başlamalıydım aslında 10 gün daha ama fazlası rahim duvarını inceltirmi diye çok ikilemde kaldım :110:
ben yapmaya başladım, sabah işe gelmeden içtim bile:kahve:
rahim duvarını inceltiyormuş diye duydum ama ne kadar süre yaptıktan sonra acaba? bi de benim çikolata kistim var mecbur yapıcam:işsiz: hemde bu 2. kür bitince daha 2 kere yapıcam toplam 4 ay yapmış olucam yani

Günaydın kızlar :KK68:

Topik yine hızlanmış maaşallah size :nazar::nazar:

Tek tek alıntı yapamıcam burdan toplu cevap yazayım :KK28:

BilgeUfuk BilgeUfuk kuzucum bebişimiz hayırlı olsun flaşsız resimlerde gölgeyi farkettim bende. Rabbim inşallah bu ay nasip etmiştir. Ben öyle hissediyorum. Zaten adetin de gelmedi inşallah da gelmeyecek. :dua::KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

junes junes canım soğan kürüne devam demişsin inşallah şifa olsun canım. Rahim incelmesinden de korkma zaten kist miyom vs olanlara 4 ay öneriyor. İnşallah fayda göreceksin canım.:dua:

@begonya23456 canım sende kan vermişsin hadi hayırlısı olsun canım varsa çıksın inşallah yoksa da sen rahatça bişeyler yaparsın da adet olursun bari kuzum :KK200:

@ISTANBULLUGELINN sende ayağını sürümeye devam et canım bak inşallah iyi gidiyoruz nazar değmesin böyle güzel haberlerle mutluluklarla dolsun topiğimiz. :nazar::nazar::nazar:

@badenzi kuzum güzel topiğimizin kurucusu sırada sen varsın canım inşallah :dua: senin de güzel haberlerini alalım da hamişlerimiz şöyle ayaklarını bol bol sürüsünler ardınızdan bizleri de getirsinler :KK200:

:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben yapmaya başladım, sabah işe gelmeden içtim bile:kahve:
rahim duvarını inceltiyormuş diye duydum ama ne kadar süre yaptıktan sonra acaba? bi de benim çikolata kistim var mecbur yapıcam:işsiz: hemde bu 2. kür bitince daha 2 kere yapıcam toplam 4 ay yapmış olucam yani
Şifa olsun canım .Bu süre zarfında 10 günlük 2.kürden sonra doktora gidip bi baktırsan aslında.4ay uzun süre Allah korusun zarar vermesin.

Malasef tek dışarı çıkamıyorum burda bide zaten dil bilmiyorum etmiyorum polisle veririm ancak abla

Ahh kuzum gözünü sevdiğimin memleketi yaaa ne güzel bir ülkede yaşıyoruz. Yurt dışında yaşayan kime denk gelsem hastanelerden yana şansız. Hele hamileler ne zor orda hamile olmak. Burda olsan git hemen hastanesine sağlık ocağına kan ver hiç sıkıntı değil. Kuzum sen dediğim gibi Türk hastanelerine sorun bakalım belki orda olur işin.

Şifa olsun canım .Bu süre zarfında 10 günlük 2.kürden sonra doktora gidip bi baktırsan aslında.4ay uzun süre Allah korusun zarar vermesin.

Kuzum korkmayın bence sonuçta soğan çok faydalı bir sebze. Bunun yerine doktora gitmeye kalksanız inanın daha ağır ilaçlar hormonlar yüklenecek. Ben bitkisel çözümden yanayım tabi dozunu aşmadan doğru şekilde yapılması lazım.

Kuzum korkmayın bence sonuçta soğan çok faydalı bir sebze. Bunun yerine doktora gitmeye kalksanız inanın daha ağır ilaçlar hormonlar yüklenecek. Ben bitkisel çözümden yanayım tabi dozunu aşmadan doğru şekilde yapılması lazım.
Bende kesinlikle bitkilerden yanayım canım.Hormon yüklemesi olacak diye çatlatma aşılama bile beni o kadar tedirgin ediyor ki.Dayanamayacak duruma gelmeden asla ilaç içmem her hastalık için geçerli.Toplasan yılda 2 3 tane ancak ağrı kesici alırım.Ama ben bebiş için ne yaptıysam hep ters teptiği için tedirginim biraz malum durumumu biliyosunuz:KK48:

zannetmem canım, çünkü ilaç değil ki; bir de zaten en son 3 Kasım’da kendi jinekoluğuma gidip çok detaylı muayene olmuştum 3 ay sonra kontrole çağırdı o zaman gidicem zaten, gidene kadar da bitkisel olanı denemek istiyorum
zaten çok yeni olmuş dedi doktorum daha 1.5 cm’in altındaydı çok şükür
daha da büyüyüp artmadan çare bulurum inşallah soğandan:KK39:

Günaydın kızlar :KK68:

Topik yine hızlanmış maaşallah size :nazar::nazar:

Tek tek alıntı yapamıcam burdan toplu cevap yazayım :KK28:

BilgeUfuk BilgeUfuk kuzucum bebişimiz hayırlı olsun flaşsız resimlerde gölgeyi farkettim bende. Rabbim inşallah bu ay nasip etmiştir. Ben öyle hissediyorum. Zaten adetin de gelmedi inşallah da gelmeyecek. :dua::KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

junes junes canım soğan kürüne devam demişsin inşallah şifa olsun canım. Rahim incelmesinden de korkma zaten kist miyom vs olanlara 4 ay öneriyor. İnşallah fayda göreceksin canım.:dua:

@begonya23456 canım sende kan vermişsin hadi hayırlısı olsun canım varsa çıksın inşallah yoksa da sen rahatça bişeyler yaparsın da adet olursun bari kuzum :KK200:

@ISTANBULLUGELINN sende ayağını sürümeye devam et canım bak inşallah iyi gidiyoruz nazar değmesin böyle güzel haberlerle mutluluklarla dolsun topiğimiz. :nazar::nazar::nazar:

@badenzi kuzum güzel topiğimizin kurucusu sırada sen varsın canım inşallah :dua: senin de güzel haberlerini alalım da hamişlerimiz şöyle ayaklarını bol bol sürüsünler ardınızdan bizleri de getirsinler :KK200:

:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Yaa seni yerim ablam inşallah öyledir :KK200:

X