- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
Çok sağol canisi çok tşk ederimay bende heyecan ve duaylaaa bekliyorum vallahi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağol canisi çok tşk ederimay bende heyecan ve duaylaaa bekliyorum vallahi :)
Hadi hadi hemenİnanmıyorum ya neler varmış.Ben de yoklayım bi :)
canım yaaaa bak şöyle düşünelim bi de eğer bu ay olmaz ise ki gönlümüz olmasından yana!!!
aksi olsa da emin ol demek ki tüp bebek yöntemidaha hayırlı olduğu için sana nasip olacak belki de, Allah bizden daha iyi biliyor elbette ki bizlere daha zor ya da meşakatli görünse de hayırlı kıldığını nasip ediyor
belki tüp bebekte çoğul olacak Allah gönlüne göre vermeyi belki bu vesileyle kılacak
ne güzel beraber yürüyoruz artık desene, Allah tez zamanda nasip etsin ben inanıyorum kısmet olursa sen en fazla 1 regl daha olursun belki de hiç olmazsın daaa kuzum
yakışıklın inşallah en en en kısa vadede abiş olurrr
bana da hafta sonu dedim ya misafirlerim geldi diye 4 aylık bebeği olan arkadaşım da vardı bebeğiyle birlikte, misafirler gitti ben temizliğe başlıcam falan kızım geçti karşıma anne senin karnında bebek var dedi, ben şokk
dedim kendimce heralde bebek gördü ya bizde ondan etkilendi yoksa Rab’bim mi meleğime söyletti yaa kuzumm benim
Allah dermansız dert vermesin inş. Bu ay ISTANBULLUGELINN kesin olmak üzere belki BilgeUfuk la birlikte şimdilik 2tane sevincimiz olacak.Bu da demektir ki pozitif enerjimiz sayesinde sürekli mutlu hbrler alcazGit canım kafan iyice rahat etsin. Mutlaka ne gerekiyorsa da yap belkide çok basit bişeyden dolayı yaşıyorsundur bu sıkıntıları ne var ne yok bilirsin en azından
Devamı da gelcek inşallah ablamAllah dermansız dert vermesin inş. Bu ay ISTANBULLUGELINN kesin olmak üzere belki BilgeUfuk la birlikte şimdilik 2tane sevincimiz olacak.Bu da demektir ki pozitif enerjimiz sayesinde sürekli mutlu hbrler alcaz
Allah dermansız dert vermesin inş. Bu ay ISTANBULLUGELINN kesin olmak üzere belki BilgeUfuk la birlikte şimdilik 2tane sevincimiz olacak.Bu da demektir ki pozitif enerjimiz sayesinde sürekli mutlu hbrler alcaz
Ayyyy inşallah canım benim yaa inşallah.H.sonu avm ye gittik.Bi müzik grubu çocukları toplamış şarkı söylüyor oynatıyor. Benim kocis 5dk boyunca orda durdu izledi.Eşimin hiç yapmadığı şey şok oldum valla.E tabi bunlar insanı etkiliyor.Amin canım inşallah güzel haberler hep güzel haberleri getirsin. Sende hiç kafana takma kuzum yarın git kan ver için rahatlasın sonrasında da hiç üzme kendini sıkıntı neyse dermanı Rabbimde bunlar bizim gelip geçici dertlerimiz. Bunları hep beraber aşarız. Ama tabi ki bütün temennim herşeyin yolunda olmasından yana ve geç döllenmeyle bir kuzunun daha gelmesi süpppppperrrr olur hadi inşallah
OTE="junes, post: 58173624, member: 433194"]hahah bu çok basit bir yöntem ama ben yapamam
eşime söylesem mi acaba tepkisi gözümün önüne geldi de vazgeçtim
Amin canımAyy kuzum yerim senin güzel gönlünden geçenleri. İnşallah sende o güzel kızının dediği gibi bu ay hamile olursun. Kızçende abla olur. Onun yüreğine kurban ne de güzel laflar etmiş sana belki de içine doğdu kuzumun hadi inşallah canım hepinizde güzel haberler gelsin topiğimiz bol bebişli bol neşeli güzel günler geçirsin.
Ayyyy inşallah canım benim yaa inşallah.H.sonu avm ye gittik.Bi müzik grubu çocukları toplamış şarkı söylüyor oynatıyor. Benim kocis 5dk boyunca orda durdu izledi.Eşimin hiç yapmadığı şey şok oldum valla.E tabi bunlar insanı etkiliyor.
Sen de sağol canım ne demek , temkinli olmak en güzeliDimi ya Allah korusun vicdan azabından kahrolurum yanlış bişey yaparsam.Aklın yolu birdir.Çok sağol canım
Yokladım ama anlamadımHadi hadi hemen
Aynen canım çok doğru söylüyorsun o yüzden Allah hayırlısı nasılsa öyle nasip eder ben de öyle inanıyorum gerçekten de..canım yaaaa bak şöyle düşünelim bi de eğer bu ay olmaz ise ki gönlümüz olmasından yana!!!
aksi olsa da emin ol demek ki tüp bebek yöntemidaha hayırlı olduğu için sana nasip olacak belki de, Allah bizden daha iyi biliyor elbette ki bizlere daha zor ya da meşakatli görünse de hayırlı kıldığını nasip ediyor
belki tüp bebekte çoğul olacak Allah gönlüne göre vermeyi belki bu vesileyle kılacak
ne güzel beraber yürüyoruz artık desene, Allah tez zamanda nasip etsin ben inanıyorum kısmet olursa sen en fazla 1 regl daha olursun belki de hiç olmazsın daaa kuzum
yakışıklın inşallah en en en kısa vadede abiş olurrr
bana da hafta sonu dedim ya misafirlerim geldi diye 4 aylık bebeği olan arkadaşım da vardı bebeğiyle birlikte, misafirler gitti ben temizliğe başlıcam falan kızım geçti karşıma anne senin karnında bebek var dedi, ben şokk
dedim kendimce heralde bebek gördü ya bizde ondan etkilendi yoksa Rab’bim mi meleğime söyletti yaa kuzumm benim
Ben o kadar içeri girmedim üstten kontrol ettim içim tuhaf olur yapamam sanırımYa kızlar bu elle muayenede , parmağın ne kadarının içerde olması gerekiyor anlamamız için acep ? ISTANBULLUGELINN çünkü ilk etapta BilgeUfuk minnoşunun dediği gibi bir sertlik var ama, daha derine girdiğinde baya bomboş hatta yumurta gibi yuvarlak yuvarlak şeyler var sanki içerde ,kusura bakmayın çok açık anlattım ama napayım :) merak sardı
Bişey olmuyora ya canım:) ilişki gibi düşün, onda da aynı yöntem :)Ben o kadar içeri girmedim üstten kontrol ettim içim tuhaf olur yapamam sanırım
Tuhaf huylarım vardır benim:) dediğin gibi halbuki aynı şey ama işte kendim yapınca garip geliyo :))Bişey olmuyora ya canım:) ilişki gibi düşün, onda da aynı yöntem :)
Doğrudur kuzum, bana çok tiksinç gelmedi, sadece ellerin hijyenik olması lazım, benim eski bir doktorum da elle muayene ediyordu, onun etmesindense kendi yaptığım daha sempatik geldi bana şuan içinTuhaf huylarım vardır benim:) dediğin gibi halbuki aynı şey ama işte kendim yapınca garip geliyo :))
Bende çok anladım sayılmazYokladım ama anlamadım