Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zman yapayım ben yarın. Inşallah ablam benim sizlere de çok dua ediyorum inanın. Çabalarımızın karşılığını alcaz inşallah
Sağol kuzum Allah kabul etsin, hadi herkes sırayla kendi batında güzel haberi versin inşallah Resmen bu güzel enerjilerle hepimiz hamile kalıcaz :)

Inşallah canım ablam. Hala akıntım hiç durmuyor devam ediyor. Bakalım yarın gorcez sonucu

Arkadaşlarım bana akıl verin;

Yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vereyim diyorum.Zaten negatif ama Allah korusun yanlış bişey yapmayım diye tedbir amaçlı.Perşembeye kadar hala regl olmazsam (8 gün geçmiş olacak)doktora gideyim rahim filmime baksın diye düşünüyorum.Kistten dolayıda olmuyor olabilirim çünkü.

canım yaaaa bak şöyle düşünelim bi de eğer bu ay olmaz ise ki gönlümüz olmasından yana!!!
aksi olsa da emin ol demek ki tüp bebek yöntemidaha hayırlı olduğu için sana nasip olacak belki de, Allah bizden daha iyi biliyor elbette ki bizlere daha zor ya da meşakatli görünse de hayırlı kıldığını nasip ediyor
belki tüp bebekte çoğul olacak Allah gönlüne göre vermeyi belki bu vesileyle kılacak
Benimde aynı kuzum hafta sonu yoğundu bugün de yoğun koştur koştur yaşıyoruz valla

Bitti kuzum artık sizinleyim hep beraber güzel haberler almak dileğiyle başlayalım bakalım
ne güzel beraber yürüyoruz artık desene, Allah tez zamanda nasip etsin ben inanıyorum kısmet olursa sen en fazla 1 regl daha olursun belki de hiç olmazsın daaa kuzum
yakışıklın inşallah en en en kısa vadede abiş olurrr
bana da hafta sonu dedim ya misafirlerim geldi diye 4 aylık bebeği olan arkadaşım da vardı bebeğiyle birlikte, misafirler gitti ben temizliğe başlıcam falan kızım geçti karşıma anne senin karnında bebek var dedi, ben şokk
dedim kendimce heralde bebek gördü ya bizde ondan etkilendi yoksa Rab’bim mi meleğime söyletti yaa kuzumm benim

Canım bence de sen kesinlikle kan vermelisin, bir de geç döllenme falan olmuştur, ben yine forumda okumuştum, birinin gebeliği 10 gün sonra belli olmuş hem de ikiz olmasına rağmen, yani bu iş hiç belli olmuyor, ilaç kullanmadan önce mutlaka işini sağlama al derim ,nacizane tavsiyem.

Tabi o zman testi nerden bulcak kadıncagizlar
bu yöntemi bende duymuştum, eski zamanların ebe kadınları böyle anlarmış cidden de...
parmağını vajinadan sokarak eğer yumuşak ve parmağına bişey değmiyorsa gebe olduğun manası oluyormuş ama yok parmağına bişey değerse içeride bu da demek ki rahim aşağıya inmiş adet olacağın anlamına gelirmiş

Vay bee daha neler öğrenicez

işte bu yaa aradığımız bilgiler bunlar a dostlar seviyorum sizi, evde bir ebe edasıyla buna da bakacağım anasını satayım battı balık yan gider, herşeyi deniyoruz nasılsa DD

Dimi ya Allah korusun vicdan azabından kahrolurum yanlış bişey yaparsam.Aklın yolu birdir.Çok sağol canım

ya aslında kadınlar kulübü /// :) ama erken hamilelik belirtilerindede var yumuşama

"[]orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa eliniz hiçbiyere değmiyorsa, için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez

diye bi r arkadaşımız topik açmış ve birsürü deneyim paylaşılmış ama ben inanmamıştım ilk başta taki yumuşama fark edilene kadar ama bunu anlamak içinde son 4 5 gün olması gerek miş

İnanmıyorum ya neler varmış.Ben de yoklayım bi :)

işte bu yaa aradığımız bilgiler bunlar a dostlar seviyorum sizi, evde bir ebe edasıyla buna da bakacağım anasını satayım battı balık yan gider, herşeyi deniyoruz nasılsa DD
hahah bu çok basit bir yöntem ama ben yapamam
eşime söylesem mi acaba tepkisi gözümün önüne geldi de vazgeçtim

Git canım kafan iyice rahat etsin. Mutlaka ne gerekiyorsa da yap belkide çok basit bişeyden dolayı yaşıyorsundur bu sıkıntıları ne var ne yok bilirsin en azından

Yaaa ben değilim o zman. Cnki hemen parmağıma birşey değiyor. O zman akşam felan adet olurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…