Inşallah ablamBen de erkenciyim canım, sana eşlik ederim yarın sabah hayırlısıyla :)
Sağol kuzum Allah kabul etsin, hadi herkes sırayla kendi batında güzel haberi versin inşallahO zman yapayım ben yarın. Inşallah ablam benim sizlere de çok dua ediyorum inanın. Çabalarımızın karşılığını alcaz inşallah
Inşallah canım ablam. Hala akıntım hiç durmuyor devam ediyor. Bakalım yarın gorcez sonucuBilgeUfuk bence de canım sen yarın yap testi varsa kesin çıkar artık. bilmiyorum ama inşallah boş yere umut vermem sana ama ben çok umutluyum senden şu bulantılar vs bahsettiğin beyaz akıntı bunlar çok umutlandırdı beni birde sanki varmış gibi hissediyorum demişsin ya o hisse kesinlikle katılıyorum gerçekten ben iki hamileliğimde de hissetmiştim. İnşallah Rabbim sana da yaşatır zamanı gelmiştir inşallah
Aslnda yarın yapsam mı diyorum da bilemedim ki. Haa Bide biraz önce fark ettim idrar rengi çok kötü resmen turuncuya dönen bi koyulukta. Hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim
Inşallah ablam inşallah. Bana da öyle geliyorSağol kuzum Allah kabul etsin, hadi herkes sırayla kendi batında güzel haberi versin inşallahResmen bu güzel enerjilerle hepimiz hamile kalıcaz :)
Köpük gibi ben öyle hissettimböyle içinfr parçacıklar var gibi mi kada köpük ?
canım yaaaa bak şöyle düşünelim bi de eğer bu ay olmaz ise ki gönlümüz olmasından yana!!!Yaa sorma balal ben de bu ay çok rahat stressiz ve beklentisiz geçirdim aslında ama dediğin gibi batta yine snir krizi geçirmeyelim ahahahaDDD ayy ciddi anlamda bir sinir kriziydi benim geçen ayım :) Valla ben artık eşek dosta da söylüyorum eğer bu ay da olmazsa tüp bebek yapmayı düşünüyoruz diye napayım..Hayırlısı artık hepimiz için
ne güzel beraber yürüyoruz artık desene, Allah tez zamanda nasip etsin ben inanıyorum kısmet olursa sen en fazla 1 regl daha olursun belki de hiç olmazsın daaa kuzumBenimde aynı kuzum hafta sonu yoğundu bugün de yoğun koştur koştur yaşıyoruz valla
Bitti kuzum artık sizinleyim hep beraber güzel haberler almak dileğiyle başlayalım bakalım
Canım bence de sen kesinlikle kan vermelisin, bir de geç döllenme falan olmuştur, ben yine forumda okumuştum, birinin gebeliği 10 gün sonra belli olmuş hem de ikiz olmasına rağmen, yani bu iş hiç belli olmuyor, ilaç kullanmadan önce mutlaka işini sağlama al derim ,nacizane tavsiyem.Arkadaşlarım bana akıl verin;
Yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vereyim diyorum.Zaten negatif ama Allah korusun yanlış bişey yapmayım diye tedbir amaçlı.Perşembeye kadar hala regl olmazsam (8 gün geçmiş olacak)doktora gideyim rahim filmime baksın diye düşünüyorum.Kistten dolayıda olmuyor olabilirim çünkü.
bu yöntemi bende duymuştum, eski zamanların ebe kadınları böyle anlarmış cidden de...Tabi o zman testi nerden bulcak kadıncagizlar
Vay bee daha neler öğrenicezbu yöntemi bende duymuştum, eski zamanların ebe kadınları böyle anlarmış cidden de...
parmağını vajinadan sokarak eğer yumuşak ve parmağına bişey değmiyorsa gebe olduğun manası oluyormuş ama yok parmağına bişey değerse içeride bu da demek ki rahim aşağıya inmiş adet olacağın anlamına gelirmiş
işte bu yaa aradığımız bilgiler bunlar a dostlarbu yöntemi bende duymuştum, eski zamanların ebe kadınları böyle anlarmış cidden de...
parmağını vajinadan sokarak eğer yumuşak ve parmağına bişey değmiyorsa gebe olduğun manası oluyormuş ama yok parmağına bişey değerse içeride bu da demek ki rahim aşağıya inmiş adet olacağın anlamına gelirmiş
Dimi ya Allah korusun vicdan azabından kahrolurum yanlış bişey yaparsam.Aklın yolu birdir.Çok sağol canımCanım bence de sen kesinlikle kan vermelisin, bir de geç döllenme falan olmuştur, ben yine forumda okumuştum, birinin gebeliği 10 gün sonra belli olmuş hem de ikiz olmasına rağmen, yani bu iş hiç belli olmuyor, ilaç kullanmadan önce mutlaka işini sağlama al derim ,nacizane tavsiyem.
Yaa süpermiş:) sen geçen sefer de söylemiştin canım ben baktım ama hiç senin dediğin şekilde bakmamıştım, yani yüzeysel baktım bi de öyle yapayım bakalım :) artık muayenemizi de kendimiz evde yapıyoruz :)
Sabah 6:30 ta uyanıyorum. En geç 7 de yazarım buraya kesin
İnanmıyorum ya neler varmış.Ben de yoklayım bi :)ya aslında kadınlar kulübü /// :) ama erken hamilelik belirtilerindede var yumuşama
"[]orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa eliniz hiçbiyere değmiyorsa, için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez
diye bi r arkadaşımız topik açmış ve birsürü deneyim paylaşılmış ama ben inanmamıştım ilk başta taki yumuşama fark edilene kadar ama bunu anlamak içinde son 4 5 gün olması gerek miş
Bencede kan tahlili ver abla en azından kesinlestrmis olursunDimi ya Allah korusun vicdan azabından kahrolurum yanlış bişey yaparsam.Aklın yolu birdir.Çok sağol canım
hahah bu çok basit bir yöntem ama ben yapamamişte bu yaa aradığımız bilgiler bunlar a dostlarseviyorum sizi, evde bir ebe edasıyla buna da bakacağım anasını satayım battı balık yan gider, herşeyi deniyoruz nasılsa DD
Arkadaşlarım bana akıl verin;
Yarın sabah sağlık ocağına gidip kan vereyim diyorum.Zaten negatif ama Allah korusun yanlış bişey yapmayım diye tedbir amaçlı.Perşembeye kadar hala regl olmazsam (8 gün geçmiş olacak)doktora gideyim rahim filmime baksın diye düşünüyorum.Kistten dolayıda olmuyor olabilirim çünkü.
Yaaa ben değilim o zman. Cnki hemen parmağıma birşey değiyor. O zman akşam felan adet olurum benya aslında kadınlar kulübü /// :) ama erken hamilelik belirtilerindede var yumuşama
"[]orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa eliniz hiçbiyere değmiyorsa, için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez
diye bi r arkadaşımız topik açmış ve birsürü deneyim paylaşılmış ama ben inanmamıştım ilk başta taki yumuşama fark edilene kadar ama bunu anlamak içinde son 4 5 gün olması gerek miş