Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar valla keyfim yerine geliyor sizinle konuşunca.Siz olmasanız şu an stres yapardım kendime ;ama bi rahatlık çöktü hala adet olamamama rağmen :)

badenzi kuzum sen ne yapıyorsun @chemistim junes sizler nasılsınız canlar

Ahhhh ISTANBULLUGELINN sen nerelerdesin böyle bizi habersiz bıraktın inşallah yolundadır herşey.
sağol kuzum, iyiyim hamd olsun; haftasonu çok ama çok yorucuydu, misafirlerim vardı; hazırlıktı vs. baya yoruldum, bugün de işte Pazartesi yoğunluğu çok bakamadım size kızçeler
sen nasılsın canım benim, regl bitti değil mi artık bizimlesin

eşim zaten planladığımızdan beri çok ama çok rahat hiç mi hiç takmıyor, stresin nedeni benim; ama bu ay hiç düşünmüyorum eskisi gibi
sattan sonra kendimi beğendim bu konuda, rahatım
amaaaa bakalım olası reglden sonra da açıcam mı muslukları yine

Ah inşallah bebeğim, zaten yaptığımda çıkmasa da en azından kendimi önceden alıştırmış oluyorum :)

Rahat olmana çok sevindim abla. Valla en güzeli bende bu ay acayip rahattım. Tabi bu rahatlığımın bir diğer nedeni de buradaki insanlar

Rahat olmana çok sevindim abla. Valla en güzeli bende bu ay acayip rahattım. Tabi bu rahatlığımın bir diğer nedeni de buradaki insanlar
ne güzel yaaa, inşallah senden çok iyi haberi de alırız
testi yarın yanda bir sonraki gün mü yaparsın sen?
hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…