Evet bugün benim bat kimsesizler gelmiyor gelmesinde. Acabaa yarın test i mi yapsam mı ki diyorum. Zaten 1 tane onu da yarın kullansam mı ??
Yaa süpermiş:) sen geçen sefer de söylemiştin canım ben baktım ama hiç senin dediğin şekilde bakmamıştım, yani yüzeysel baktım bi de öyle yapayım bakalım :) artık muayenemizi de kendimiz evde yapıyoruz :)BilgeUfuk sonra bu değişimin sebebini araştırdım eskiden zaten hamile olup olunmadıgın böyle anlaşılırmış
Aaa burda yanlış emoji gitmişAblam hala gelen yok hiçbirşey yok gelmedin de zaten. Çok sağol yaa beni düşündügün için balsın ball
Zaten 1gün geçmiş olacak kesin çıkar kuzum.Bence yap çok heyecanlıyımEvet bugün benim bat kimsesizler gelmiyor gelmesinde. Acabaa yarın test i mi yapsam mı ki diyorum. Zaten 1 tane onu da yarın kullansam mı ??
Kesinlikle ablam birbirimize destek olmak çok iyi oluyor bunun çok büyük etkisi var bencekesinlikle canım benim, bu ay maşallah iyi gidiyoruz hepimiz bu konuda
Ya kuzu bunu nasıl araştırdın bize de link atar mısın sevabına :)BilgeUfuk sonra bu değişimin sebebini araştırdım eskiden zaten hamile olup olunmadıgın böyle anlaşılırmış
Aslnda yarın yapsam mı diyorum da bilemedim ki. Haa Bide biraz önce fark ettim idrar rengi çok kötü resmen turuncuya dönen bi koyulukta. Hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbimne güzel yaaa, inşallah senden çok iyi haberi de alırız
testi yarın yanda bir sonraki gün mü yaparsın sen?
hakkında hayırlısı olsun
Bayaaa geliştirdik kendimiziYaa süpermiş:) sen geçen sefer de söylemiştin canım ben baktım ama hiç senin dediğin şekilde bakmamıştım, yani yüzeysel baktım bi de öyle yapayım bakalım :) artık muayenemizi de kendimiz evde yapıyoruz :)
Yaa ablam benim çok sağol. Bende öyleyim valla. Bi yandan korku bi yandan mutluluk ama içim çok rahat çnki varmış gibi hissediyorum. Allahım dualarımızı çabalarımızı geri çevirme yarabbimZaten 1gün geçmiş olacak kesin çıkar kuzum.Bence yap çok heyecanlıyımsenin adına
O zman yapayım ben yarın. Inşallah ablam benim sizlere de çok dua ediyorum inanın. Çabalarımızın karşılığını alcaz inşallahBilgeUfuk kuzum yap sen yarın testini, eğer varsa ki inşallah inşallah vardır, silik te olsa bir çizgi göreceksin bence
Yaa sorma balal ben de bu ay çok rahat stressiz ve beklentisiz geçirdim aslında ama dediğin gibi batta yine snir krizi geçirmeyelim ahahahaeşim zaten planladığımızdan beri çok ama çok rahat hiç mi hiç takmıyor, stresin nedeni benim; ama bu ay hiç düşünmüyorum eskisi gibi
sattan sonra kendimi beğendim bu konuda, rahatım
amaaaa bakalım olası reglden sonra da açıcam mı muslukları yine
sağol kuzum, iyiyim hamd olsun; haftasonu çok ama çok yorucuydu, misafirlerim vardı; hazırlıktı vs. baya yoruldum, bugün de işte Pazartesi yoğunluğu çok bakamadım size kızçeler
sen nasılsın canım benim, regl bitti değil mi artık bizimlesin
Evet kuşum sabah ilk idrarla yap nasipse, hemencik te yaz bize , heyecanla bekliyoruzO zman yapayım ben yarın. Inşallah ablam benim sizlere de çok dua ediyorum inanın. Çabalarımızın karşılığını alcaz inşallah
Inşallah tüp bebek tedavisine gerek duymicaz ablam.Yaa sorma balal ben de bu ay çok rahat stressiz ve beklentisiz geçirdim aslında ama dediğin gibi batta yine snir krizi geçirmeyelim ahahahaDDD ayy ciddi anlamda bir sinir kriziydi benim geçen ayım :) Valla ben artık eşek dosta da söylüyorum eğer bu ay da olmazsa tüp bebek yapmayı düşünüyoruz diye napayım..Hayırlısı artık hepimiz için
Sabah 6:30 ta uyanıyorum. En geç 7 de yazarım buraya kesinEvet kuşum sabah ilk idrarla yap nasipse, hemencik te yaz bize , heyecanla bekliyoruz
Ben de erkenciyim canım, sana eşlik ederim yarın sabah hayırlısıyla :)Sabah 6:30 ta uyanıyorum. En geç 7 de yazarım buraya kesin
Yaa süpermiş:) sen geçen sefer de söylemiştin canım ben baktım ama hiç senin dediğin şekilde bakmamıştım, yani yüzeysel baktım bi de öyle yapayım bakalım :) artık muayenemizi de kendimiz evde yapıyoruz :)
Aminn inşallah ablası :)BilgeUfuk bence de canım sen yarın yap testi varsa kesin çıkar artık. bilmiyorum ama inşallah boş yere umut vermem sana ama ben çok umutluyum senden şu bulantılar vs bahsettiğin beyaz akıntı bunlar çok umutlandırdı beni birde sanki varmış gibi hissediyorum demişsin ya o hisse kesinlikle katılıyorum gerçekten ben iki hamileliğimde de hissetmiştim. İnşallah Rabbim sana da yaşatır zamanı gelmiştir inşallah