Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BilgeUfuk sonra bu değişimin sebebini araştırdım eskiden zaten hamile olup olunmadıgın böyle anlaşılırmış
Yaa süpermiş:) sen geçen sefer de söylemiştin canım ben baktım ama hiç senin dediğin şekilde bakmamıştım, yani yüzeysel baktım bi de öyle yapayım bakalım :) artık muayenemizi de kendimiz evde yapıyoruz :)

ne güzel yaaa, inşallah senden çok iyi haberi de alırız
testi yarın yanda bir sonraki gün mü yaparsın sen?
hakkında hayırlısı olsun
Aslnda yarın yapsam mı diyorum da bilemedim ki. Haa Bide biraz önce fark ettim idrar rengi çok kötü resmen turuncuya dönen bi koyulukta. Hepimizin hakkında hayırlısını versin rabbim

Bayaaa geliştirdik kendimizi

Yaa sorma balal ben de bu ay çok rahat stressiz ve beklentisiz geçirdim aslında ama dediğin gibi batta yine snir krizi geçirmeyelim ahahaha DDD ayy ciddi anlamda bir sinir kriziydi benim geçen ayım :) Valla ben artık eşek dosta da söylüyorum eğer bu ay da olmazsa tüp bebek yapmayı düşünüyoruz diye napayım..Hayırlısı artık hepimiz için

Benimde aynı kuzum hafta sonu yoğundu bugün de yoğun koştur koştur yaşıyoruz valla

Bitti kuzum artık sizinleyim hep beraber güzel haberler almak dileğiyle başlayalım bakalım

Inşallah tüp bebek tedavisine gerek duymicaz ablam.

BilgeUfuk bence de canım sen yarın yap testi varsa kesin çıkar artık. bilmiyorum ama inşallah boş yere umut vermem sana ama ben çok umutluyum senden şu bulantılar vs bahsettiğin beyaz akıntı bunlar çok umutlandırdı beni birde sanki varmış gibi hissediyorum demişsin ya o hisse kesinlikle katılıyorum gerçekten ben iki hamileliğimde de hissetmiştim. İnşallah Rabbim sana da yaşatır zamanı gelmiştir inşallah

Aminn inşallah ablası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…