Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
OTE="junes, post: 58173624, member: 433194"]hahah bu çok basit bir yöntem ama ben yapamam
eşime söylesem mi acaba tepkisi gözümün önüne geldi de vazgeçtim[/QUOTE]

ya öyle abartı bi durum değil benim akntım ım çok olmaz o yüzden yumurtlama zamanımı akıntımı elle kontrol ederek anlamaya çalıştıgıım için anladım bunu

Ayy kuzum yerim senin güzel gönlünden geçenleri. İnşallah sende o güzel kızının dediği gibi bu ay hamile olursun. Kızçende abla olur. Onun yüreğine kurban ne de güzel laflar etmiş sana belki de içine doğdu kuzumun hadi inşallah canım hepinizde güzel haberler gelsin topiğimiz bol bebişli bol neşeli güzel günler geçirsin.

Git canım kafan iyice rahat etsin. Mutlaka ne gerekiyorsa da yap belkide çok basit bişeyden dolayı yaşıyorsundur bu sıkıntıları ne var ne yok bilirsin en azından
Allah dermansız dert vermesin inş. Bu ay ISTANBULLUGELINN kesin olmak üzere belki BilgeUfuk la birlikte şimdilik 2tane sevincimiz olacak.Bu da demektir ki pozitif enerjimiz sayesinde sürekli mutlu hbrler alcaz

Allah dermansız dert vermesin inş. Bu ay ISTANBULLUGELINN kesin olmak üzere belki BilgeUfuk la birlikte şimdilik 2tane sevincimiz olacak.Bu da demektir ki pozitif enerjimiz sayesinde sürekli mutlu hbrler alcaz

Amin canım inşallah güzel haberler hep güzel haberleri getirsin. Sende hiç kafana takma kuzum yarın git kan ver için rahatlasın sonrasında da hiç üzme kendini sıkıntı neyse dermanı Rabbimde bunlar bizim gelip geçici dertlerimiz. Bunları hep beraber aşarız. Ama tabi ki bütün temennim herşeyin yolunda olmasından yana ve geç döllenmeyle bir kuzunun daha gelmesi süpppppperrrr olur hadi inşallah

Ayyyy inşallah canım benim yaa inşallah.H.sonu avm ye gittik.Bi müzik grubu çocukları toplamış şarkı söylüyor oynatıyor. Benim kocis 5dk boyunca orda durdu izledi.Eşimin hiç yapmadığı şey şok oldum valla.E tabi bunlar insanı etkiliyor.

OTE="junes, post: 58173624, member: 433194"]hahah bu çok basit bir yöntem ama ben yapamam
eşime söylesem mi acaba tepkisi gözümün önüne geldi de vazgeçtim

ya öyle abartı bi durum değil benim akntım ım çok olmaz o yüzden yumurtlama zamanımı akıntımı elle kontrol ederek anlamaya çalıştıgıım için anladım bunu[/QUOTE]
hee o kadar mı kontrol ediyoruz sadece akıntı zamanı bende arada yapıyorum öyleyse bakarım ama benim bata çok var

Amin canım

Etkilenir tabi canım napsın o da çok istiyor belli ki. Rabbim inşallah tez zamanda size kendi çocuklarınızın oynamasını izlemeyi nasip etsin

Aynen canım çok doğru söylüyorsun o yüzden Allah hayırlısı nasılsa öyle nasip eder ben de öyle inanıyorum gerçekten de..

BU arada senin minnoş birden öyle birşey dediyse varya sen kesin hamilesin Çocuklar hemen hissediyorlar böyle şeyleri, bir de onların gözlerinde perde yok bizimki gibi, görüyorlar herşeyi :) Melek onlar çünkü

Ya kızlar bu elle muayenede , parmağın ne kadarının içerde olması gerekiyor anlamamız için acep ? ISTANBULLUGELINN çünkü ilk etapta BilgeUfuk minnoşunun dediği gibi bir sertlik var ama, daha derine girdiğinde baya bomboş hatta yumurta gibi yuvarlak yuvarlak şeyler var sanki içerde ,kusura bakmayın çok açık anlattım ama napayım :) merak sardı

Ben o kadar içeri girmedim üstten kontrol ettim içim tuhaf olur yapamam sanırım

Tuhaf huylarım vardır benim:) dediğin gibi halbuki aynı şey ama işte kendim yapınca garip geliyo :))
Doğrudur kuzum, bana çok tiksinç gelmedi, sadece ellerin hijyenik olması lazım, benim eski bir doktorum da elle muayene ediyordu, onun etmesindense kendi yaptığım daha sempatik geldi bana şuan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…