Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kızlar valla keyfim yerine geliyor sizinle konuşunca.Siz olmasanız şu an stres yapardım kendime ;ama bi rahatlık çöktü hala adet olamamama rağmen :)

badenzi badenzi kuzum sen ne yapıyorsun @chemistim junes junes sizler nasılsınız canlar :KK200:

Ahhhh ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN sen nerelerdesin böyle bizi habersiz bıraktın inşallah yolundadır herşey. :dua:
sağol kuzum, iyiyim hamd olsun; haftasonu çok ama çok yorucuydu, misafirlerim vardı; hazırlıktı vs. baya yoruldum, bugün de işte Pazartesi yoğunluğu çok bakamadım size kızçeler:kahve:
sen nasılsın canım benim, regl bitti değil mi artık bizimlesin:21:

Aynen canım gerçekten rahat bırakınca çok daha güzel geçiyor kesinlikle katılıyorum :) Biz daha devam beybisi çalışmalara, kuruluk olsa da devame delim bakalım ne olcağı belli olmuyor çünkü :) belimin ağrıyan yeri de sadece yuvarlak bir alan gibi sanki nasıl tarif etsem, rahimin olduğu hizaya denk gelen alan ağrıyor sadece
eşim zaten planladığımızdan beri çok ama çok rahat hiç mi hiç takmıyor, stresin nedeni benim; ama bu ay hiç düşünmüyorum eskisi gibi
sattan sonra kendimi beğendim bu konuda, rahatım:süslü:
amaaaa bakalım olası reglden sonra da açıcam mı muslukları yine:KK53:

Evet canım çok şükür vücudumuzu tanıyoruz bize sinyaller veriyor zaten bu uygun zamanalar için ee bi de günaşırı yapınca zaten dediğin gbi elimziden geleni yapmış oluyoruz gerisi takdiri İlahi. Rabbim hepimize en doğru zamanda en hayırlısını en sağlıklısını nasip etsin inşallah. :dua:
Bana da evde zaman çok çabuk geçiyor kuzum ya iş güç gezme vs derken hafta sonu hemen geçiyor. Bakalım sende şöyle perşembe veya cuma günü mübarek günde bir test yapıver ordan ön heyecanımızı bastıralım. Bakarsın inşallah silik çizgi çıkarda pazarı daha rahat bekleriz kuzum :dua::nazar::KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
Ah inşallah bebeğim, zaten yaptığımda çıkmasa da en azından kendimi önceden alıştırmış oluyorum :)

eşim zaten planladığımızdan beri çok ama çok rahat hiç mi hiç takmıyor, stresin nedeni benim; ama bu ay hiç düşünmüyorum eskisi gibi
sattan sonra kendimi beğendim bu konuda, rahatım:süslü:
amaaaa bakalım olası reglden sonra da açıcam mı muslukları yine:KK53:
Rahat olmana çok sevindim abla. Valla en güzeli bende bu ay acayip rahattım. Tabi bu rahatlığımın bir diğer nedeni de buradaki insanlar :KK200:

Rahat olmana çok sevindim abla. Valla en güzeli bende bu ay acayip rahattım. Tabi bu rahatlığımın bir diğer nedeni de buradaki insanlar :KK200:
ne güzel yaaa, inşallah senden çok iyi haberi de alırız
testi yarın yanda bir sonraki gün mü yaparsın sen?
hakkında hayırlısı olsun :dua::KK36:

X