Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cansın :KK200: Hayırlısı olsun kuzum aramıza hoşgeldin inşallah bu ay annesini uğraştırmadan gelsin bebiş :KK200::dua: günaşırı mı planladınız kuzum. Benim de akıntım arttı, geçen aylarda adete yakın kuruluk olurdu ama baya uzayan yoğun akıntım oluyor, sadece sarımsı ve kokusuz. Bir de arada kasığımda batmalar oluyor ama soğan kürünün etkileri de olabilir bu akıntı vs o yüzden bıraktım bakalım kendi haline. Evde iki tane testim var aslında yaparım diyordum ama hiç içimden gelmedi nedense

Sağol kuzum inşallah bebişlerimiz hiç uğraştırmadan geliverir. :dua::KK200: Evet kuzum günaşırı denicez bakalım. Cumartesinden beri yoğun yumurtlama akıntım var hala devam ediyor bakalım telefondaki uygulamaya göre 2 gün kalmış yumurtlamaya böyle devam ederim bende. Bende kendi haline bırakıyorum canım, sadece yumurtlama belirtilerini takip ediyorum şimdilik hayırlısı kuzum. Testin az daha dursun kuzum. Şöyle 2-3 gün kala dene daha garanti olur. İnşallah güzel bir sonuç alırız canım hep beraber :KK200:

Inşallah canım inşallah ama stres yapma bak ben o kadar yapıyorum ki kaç yıldır yok Benim bu ay attım kafamdan sadece sogan kuru tedavimede ara verdim herşey kafana da bitio Rabbim kulunu duyar nasip etsin inşallah hepimize ikizler olsun 3ler olsun ❤❤❤
Çok haklısın abla bizde 2 sene 4 aydr bekliyoruz olmuyor evet çok stres yapıyordum ama bu ay çok çok rahattım çok şükür :KK200:

Canim benim linkini atamadim saraç oğlu diyor sogan kuru 6 ay ve aslan pençesi dio dikkatli dinle halamın kızında vardı çikolata kisti kemal korogluna gitti 1 yıl tedavi oldu sogan kuru yaptı 1 yıl bittikten sonra oğlu oldu sagliklada doğdu bende de pko var bende başladım sogan kürüne inşallah adet olmayız da seviniriz
Şuan bende soğan kürü ,aslan aslanpençesi,civan perçemi, uyguluyorum inşallah 1-2 ay içerisinde doğal yollarla hamile kalirim yoksa subatta transfer var:21:

Sağol kuzum inşallah bebişlerimiz hiç uğraştırmadan geliverir. :dua::KK200: Evet kuzum günaşırı denicez bakalım. Cumartesinden beri yoğun yumurtlama akıntım var hala devam ediyor bakalım telefondaki uygulamaya göre 2 gün kalmış yumurtlamaya böyle devam ederim bende. Bende kendi haline bırakıyorum canım, sadece yumurtlama belirtilerini takip ediyorum şimdilik hayırlısı kuzum. Testin az daha dursun kuzum. Şöyle 2-3 gün kala dene daha garanti olur. İnşallah güzel bir sonuç alırız canım hep beraber :KK200:
Amin canım inşallah, ohh çok güzel en azından vücudunu tanımak çok önemli bizler için, doğru zamanı yakalayabilmek için ama gün aşırıda zaten elinden geleni yapmış oluyorsun :) Gerisi Rabbime kalmış, ama sen çabuk hamiş kalırsın canım içime doğuyor, inşallah ta öyle olur :dua: Aynen canım birkaç gün daha bekleyeyim bakalım, sanki evde zaman daha çabuk geçiyor :) böyle zamanlarda işte değil de evde olsam keşke diyorum :)

Amin canım inşallah, ohh çok güzel en azından vücudunu tanımak çok önemli bizler için, doğru zamanı yakalayabilmek için ama gün aşırıda zaten elinden geleni yapmış oluyorsun :) Gerisi Rabbime kalmış, ama sen çabuk hamiş kalırsın canım içime doğuyor, inşallah ta öyle olur :dua: Aynen canım birkaç gün daha bekleyeyim bakalım, sanki evde zaman daha çabuk geçiyor :) böyle zamanlarda işte değil de evde olsam keşke diyorum :)

Evet canım çok şükür vücudumuzu tanıyoruz bize sinyaller veriyor zaten bu uygun zamanalar için ee bi de günaşırı yapınca zaten dediğin gbi elimziden geleni yapmış oluyoruz gerisi takdiri İlahi. Rabbim hepimize en doğru zamanda en hayırlısını en sağlıklısını nasip etsin inşallah. :dua:
Bana da evde zaman çok çabuk geçiyor kuzum ya iş güç gezme vs derken hafta sonu hemen geçiyor. Bakalım sende şöyle perşembe veya cuma günü mübarek günde bir test yapıver ordan ön heyecanımızı bastıralım. Bakarsın inşallah silik çizgi çıkarda pazarı daha rahat bekleriz kuzum :dua::nazar::KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

Benim bugün canisi arada kasıkta batma felan var ama göğüs agrım ve bel agrım çok hafif hadi bakalım hayrlısı :KK200:

birşey söylicem genitale hani lavaboya girdiginde temizlenirken bir açıklık yumuşaklık hissediyormusun :olamaz: parmagınla dokun sert birşey varsa regli olacaksın ama bi boşluk yumuşaklık varsa hamile olma ihtimalin çok yüksek :KK48:

birşey söylicem genitale hani lavaboya girdiginde temizlenirken bir açıklık yumuşaklık hissediyormusun :olamaz: parmagınla dokun sert birşey varsa regli olacaksın ama bi boşluk yumuşaklık varsa hamile olma ihtimalin çok yüksek :KK48:
Peki bende birşey sorayım ona bakarken hangi pozisyonda bakmam gerekiyor yani ayaktayken mi yatarken mi nasıl :KK48:

Bide yüzeysel olarak bakcam dimi. Ileri ittirmicem parmağımı?

Peki bende birşey sorayım ona bakarken hangi pozisyonda bakmam gerekiyor yani ayaktayken mi yatarken mi nasıl :KK48:

Bide yüzeysel olarak bakcam dimi. Ileri ittirmicem parmağımı?

,
canım tuvalet pozizyonunda çok az ilerletsen yeter anlarsın diğer zamanlardan farklı olduunu yarık gibi hemde baloncuk gibi birşeyler var sanki içinde ben çok yumuşak oldugunu fark etmiştim reglime birkaç gün kala

Ayyy kızlar çok hoşsunuz yerim sizi :KK70::KK70::KK70:

X