Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah ablam. Rabbim hepimize en kısa sürede versin inşallah

aynen inşallah bende öyle düşündüm git gel tekrar sitres yarapmıyım kendime dedim kese bebek kalp vs diye bakalım hayırlısı inşallah bi aksilik olmaz keseyide bebeğide görürüm haftaya

Anladım canım en iyisini yapmışsın erken gitsen ayrı bi bekleyişe gircen . Hamilelik nasıl gidiyor kuzum hissettirmeye başladımı topiğimizin ilk göz ağrısı kuzucuk. Rabbim sizi korusun canım herşey yolunda gitsin çok güzel günleriniz olsun.

Bende iyiyim kuzum sağol. Bitti canım başladık bakalım hayırlısı artık
Test için bekle bakalım kuzum. İnşallah bebişlerimiz yoldadır senin de o güzeli haberini alalım inşallah kuzum canı gönülden istiyorum inşallah nasip olsun şöyle tüp bebeğe gerek kalmadan tatliş taliş iki tane minik kzuu gelsin

Kuzum inşallah vardır ben rüya gördüğüm de iki hafta oluyor doğum yapmışım iki bebek verdiler kucağıma erkek bide o kadar güzel di ki duygulandım bile inşallah RABBIM nasip eder dedim aklimdan çıkmamıştı sonra adet oldum iki gün önce bitti sogan kürüne başladım Belki bu ay çıkar rüyam kısaca müftüyü arayıp anlatmıştım rüyamı kadın bana dedi Allah rüya ile haber yollar mis inşallah bir evladin olucak dedi uzun lafın kısası inşallah bu ay kalırız da Rabbim boş bırakmasın kucagimizi en tez zaman da versin rabbim amin.

Sağol canım çok teşekkür ederim.Bakalım belki alır içerim ama kendi bünyeme güvenemiyorum

Ayy inşallah. Bu rüyalar gerçeğe dönsün bebeklermiz bizi bekletmesin en yakın zamanda gelsin

Oh çok iyi her şey yolunda demek ki şükür.Kendini nasıl hissediyorsun normal dimi her şey ?

Ayy inşallah. Bu rüyalar gerçeğe dönsün bebeklermiz bizi bekletmesin en yakın zamanda gelsin
Inşallah canım inşallah ama stres yapma bak ben o kadar yapıyorum ki kaç yıldır yok Benim bu ay attım kafamdan sadece sogan kuru tedavimede ara verdim herşey kafana da bitio Rabbim kulunu duyar nasip etsin inşallah hepimize ikizler olsun 3ler olsun ❤❤❤

Cansın Hayırlısı olsun kuzum aramıza hoşgeldin inşallah bu ay annesini uğraştırmadan gelsin bebiş günaşırı mı planladınız kuzum. Benim de akıntım arttı, geçen aylarda adete yakın kuruluk olurdu ama baya uzayan yoğun akıntım oluyor, sadece sarımsı ve kokusuz. Bir de arada kasığımda batmalar oluyor ama soğan kürünün etkileri de olabilir bu akıntı vs o yüzden bıraktım bakalım kendi haline. Evde iki tane testim var aslında yaparım diyordum ama hiç içimden gelmedi nedense

aminnn inşallah şimdilik iyiyim göğüslerim şişti onun dışında kusmam yok ama koku hassasiyeti ve inanılmaz şekerim düşüyo yiyorum şişicemmmm herhalde çok zayıf hamile kalmadım zaten

Oh çok iyi her şey yolunda demek ki şükür.Kendini nasıl hissediyorsun normal dimi her şey ?

ya aslında görmedim yaa nasıl dayanıyorum bilmiyorum ama gitsem daha sitrese giricem 19 unda görürsem tam anlıcam hamile oldugumu bakalım hayırlısı aile dışı kimsey le paylaşmadık şimdilik bakalım rabbim kalbini duymayı kendisini görmeyide nasip etsin inşallah kusmam falan yok şimdilik annemde rahatt geçirmiş zaten başlasada haftaya belli olurmuş nasıl geçiriceğim bazıları gebe kalırkalmaz başlıyormuş kusma bazılarında 6.haftadan sonra

Canim hayırlı oksun inşallah çok sevindim kucağına da al sogan kürü kaç ay yaptın

Eminim her şey yolundadır rahat olmakta fayda var canım.Dualarımız bir olsun inşallah

Canım Rabbim senin de rüyanı gerçek olarak çıkarsın inşallah bu ay. Bende inanıyorum bu bebek rüyaları müjdenin habercisi. Biz bebişlerin geleceğine yoralım Rabbim de inşallah öyle çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…