Inşallah ablam. Rabbim hepimize en kısa sürede versin inşallahcennetkokulumm sağol kuzum , iyi valla ne olsun aynen devam sen nasılsın bitti mi adet?. benim de bata 56 gün var ama hiç test yapmak gelmiyor içimden nedense. BilgeUfuk kuzum rüyan hayırlara çıksın, inşallah o gördüğün senin kendi bebeğin olur ISTANBULLUGELINN hadi hayırlısı olsun canım çok iyi yapmışsın randevunu biraz geçe almakla, belki kalp atışını da duyarsın Dünya'nın en güzel ritmi
cennetkokulumm sağol kuzum , iyi valla ne olsun aynen devam sen nasılsın bitti mi adet?. benim de bata 56 gün var ama hiç test yapmak gelmiyor içimden nedense. BilgeUfuk kuzum rüyan hayırlara çıksın, inşallah o gördüğün senin kendi bebeğin olur ISTANBULLUGELINN hadi hayırlısı olsun canım çok iyi yapmışsın randevunu biraz geçe almakla, belki kalp atışını da duyarsın Dünya'nın en güzel ritmi
Inşallah canım. Çok merak ettik ama seni. Hadi bakalım doktor kontrolünden sonra da güzel sonuçlarla gel bize
buralardayım kızzlarrr aslında daha hastahaneye bile gitmedim kan değerinin 2000 lerde olması gerekiyor ya ben direk 6.haftada gidicem 19 una randevu aldım onu bekliyorumcennetkokulumm un dediği gibi bekleyiş bu süreçdede devam ediyor :)
BilgeUfuk hiç unuturmuyum sizi bu yola beraber çıktık inşallah herkezden güzel haberleri bekliyorm
Aminnnnnn inşallah kuzum inşallahInşallah çok sağolun tşk ederim. Rabbim hepimize en kısa zamnda nasip etsin
Inşallah canisi. Yeni cici annemiz dua et ne olursuninşallahhhh okudummm belirtileri inş sende hamişsindirrr hayırlısıyla
cennetkokulumm sağol kuzum , iyi valla ne olsun aynen devam sen nasılsın bitti mi adet?. benim de bata 56 gün var ama hiç test yapmak gelmiyor içimden nedense. BilgeUfuk kuzum rüyan hayırlara çıksın, inşallah o gördüğün senin kendi bebeğin olur ISTANBULLUGELINN hadi hayırlısı olsun canım çok iyi yapmışsın randevunu biraz geçe almakla, belki kalp atışını da duyarsın Dünya'nın en güzel ritmi
Kuzum inşallah vardır ben rüya gördüğüm de iki hafta oluyor doğum yapmışım iki bebek verdiler kucağıma erkek bide o kadar güzel di ki duygulandım bile inşallah RABBIM nasip eder dedim aklimdan çıkmamıştı sonra adet oldum iki gün önce bitti sogan kürüne başladım Belki bu ay çıkar rüyam kısaca müftüyü arayıp anlatmıştım rüyamı kadın bana dedi Allah rüya ile haber yollar mis inşallah bir evladin olucak dedi uzun lafın kısası inşallah bu ay kalırız da Rabbim boş bırakmasın kucagimizi en tez zaman da versin rabbim amin.Inşallah öyledir yani daha önce de görmüştüm böyle bebek felan ama o zamanlar çok kafama takıyordum. Ama bu ay o kadar rahattım ki anlatamam çok rahat davrandım hiç düşünmedim. Kendimi salıverdim. Vee bu güzel bir ne rüyamda ne de hayatımda hiç görmedim. Bide ben yenidoğan yoğun bakim hemşireliği yaptım orda bile bu kadar harika bir bebek görmedim. Inşallah vardr allahım inşallah
Sağol canım çok teşekkür ederim.Bakalım belki alır içerim ama kendi bünyeme güvenemiyorumAhh kuzum kıyamam bilemedim ki ters etkisi olur mu Saraçoğlu çok övüyor bu çayıda acayip faydaları var. Hormonları düzenliyor ama yine de sen bilirsin. Benim bi tanıdığım bunu çocuklarına bile ne zaman karnı ağrısa kullanır. O zaman sende adaçayı yap bakalım kuzum. Rabbim şifa versin inşallah
İnşallah gelmez de sağlıklı bir bebiş vardır içindeBende beklemedeyim abla hafiften bel ve göğüs agrım var. Kasıklarım da ağrı oluyor gelen giden yok
Ayy inşallah. Bu rüyalar gerçeğe dönsün bebeklermiz bizi bekletmesin en yakın zamanda gelsinKuzum inşallah vardır ben rüya gördüğüm de iki hafta oluyor doğum yapmışım iki bebek verdiler kucağıma erkek bide o kadar güzel di ki duygulandım bile inşallah RABBIM nasip eder dedim aklimdan çıkmamıştı sonra adet oldum iki gün önce bitti sogan kürüne başladım Belki bu ay çıkar rüyam kısaca müftüyü arayıp anlatmıştım rüyamı kadın bana dedi Allah rüya ile haber yollar mis inşallah bir evladin olucak dedi uzun lafın kısası inşallah bu ay kalırız da Rabbim boş bırakmasın kucagimizi en tez zaman da versin rabbim amin.
Oh çok iyi her şey yolunda demek ki şükür.Kendini nasıl hissediyorsun normal dimi her şey ?buralardayım kızzlarrr aslında daha hastahaneye bile gitmedim kan değerinin 2000 lerde olması gerekiyor ya ben direk 6.haftada gidicem 19 una randevu aldım onu bekliyorumcennetkokulumm un dediği gibi bekleyiş bu süreçdede devam ediyor :)
BilgeUfuk hiç unuturmuyum sizi bu yola beraber çıktık inşallah herkezden güzel haberleri bekliyorm
Ayy ablam inşallah çok sagol. Hepimize hepimize müjdeli güzel haberler inşallahİnşallah gelmez de sağlıklı bir bebiş vardır içinde
Inşallah canım inşallah ama stres yapma bak ben o kadar yapıyorum ki kaç yıldır yok Benim bu ay attım kafamdan sadece sogan kuru tedavimede ara verdim herşey kafana da bitio Rabbim kulunu duyar nasip etsin inşallah hepimize ikizler olsun 3ler olsun ❤❤❤Ayy inşallah. Bu rüyalar gerçeğe dönsün bebeklermiz bizi bekletmesin en yakın zamanda gelsin
CansınBende iyiyim kuzum sağol. Bitti canım başladık bakalım hayırlısı artık
Test için bekle bakalım kuzum. İnşallah bebişlerimiz yoldadır senin de o güzeli haberini alalım inşallah kuzum canı gönülden istiyorum inşallah nasip olsun şöyle tüp bebeğe gerek kalmadan tatliş taliş iki tane minik kzuu gelsin
Anladım canım en iyisini yapmışsın erken gitsen ayrı bi bekleyişe gircen . Hamilelik nasıl gidiyor kuzum hissettirmeye başladımı topiğimizin ilk göz ağrısı kuzucuk. Rabbim sizi korusun canım herşey yolunda gitsin çok güzel günleriniz olsun.
Oh çok iyi her şey yolunda demek ki şükür.Kendini nasıl hissediyorsun normal dimi her şey ?
Canim hayırlı oksun inşallah çok sevindim kucağına da al sogan kürü kaç ay yaptınya aslında görmedim yaa nasıl dayanıyorum bilmiyorum ama gitsem daha sitrese giricem 19 unda görürsem tam anlıcam hamile oldugumu bakalım hayırlısı aile dışı kimsey le paylaşmadık şimdilik bakalım rabbim kalbini duymayı kendisini görmeyide nasip etsin inşallah kusmam falan yok şimdilik annemde rahatt geçirmiş zaten başlasada haftaya belli olurmuş nasıl geçiriceğim bazıları gebe kalırkalmaz başlıyormuş kusma bazılarında 6.haftadan sonra
Eminim her şey yolundadır rahat olmakta fayda var canım.Dualarımız bir olsun inşallahya aslında görmedim yaa nasıl dayanıyorum bilmiyorum ama gitsem daha sitrese giricem 19 unda görürsem tam anlıcam hamile oldugumu bakalım hayırlısı aile dışı kimsey le paylaşmadık şimdilik bakalım rabbim kalbini duymayı kendisini görmeyide nasip etsin inşallah kusmam falan yok şimdilik annemde rahatt geçirmiş zaten başlasada haftaya belli olurmuş nasıl geçiriceğim bazıları gebe kalırkalmaz başlıyormuş kusma bazılarında 6.haftadan sonra
Kuzum inşallah vardır ben rüya gördüğüm de iki hafta oluyor doğum yapmışım iki bebek verdiler kucağıma erkek bide o kadar güzel di ki duygulandım bile inşallah RABBIM nasip eder dedim aklimdan çıkmamıştı sonra adet oldum iki gün önce bitti sogan kürüne başladım Belki bu ay çıkar rüyam kısaca müftüyü arayıp anlatmıştım rüyamı kadın bana dedi Allah rüya ile haber yollar mis inşallah bir evladin olucak dedi uzun lafın kısası inşallah bu ay kalırız da Rabbim boş bırakmasın kucagimizi en tez zaman da versin rabbim amin.