Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzucum benim sen ne güzel rüya görmüşsün öyle inşallah gerçek olsun gördüğün bebek gibi çok güzel bebeklerin olsun. Hafta sonu yazamadım ama şimdi okudum. Mide bulantılar vs varmış inşallah bebektendir canısı. Gününde bugünmüş gelmesin o kırmızı canavarlarda
melek gibi bir kuzu gelsin annesi gibi.

Civan perçemi alayim diye düşündüm ama hormonlarla çok oynamış olurum diye vazgectim.Ne de olsa bendeki etkisi herkesin tersi oluyor malum:)

Ahh kuzum kıyamam bilemedim ki ters etkisi olur mu Saraçoğlu çok övüyor bu çayıda acayip faydaları var. Hormonları düzenliyor ama yine de sen bilirsin. Benim bi tanıdığım bunu çocuklarına bile ne zaman karnı ağrısa kullanır. O zaman sende adaçayı yap bakalım kuzum. Rabbim şifa versin inşallah

Ya sen ne güzel bi insansın inşallah ablam 2 aksam üst üste miğde bulantim oldu bir kaç gndr de hiç ağzımın tadı yok zaten Allahım sen gör bizi yarabbim. O bebek in yüzü hala gözümün önünden gitmiyor o kadar güzel bir bebekti ki allahım ne olursun bu bir işaret olsun

Canim nasip Inşallah çıkar bende görmüştüm ama hayırlısı rüyan çıkar Inşallah

Kuzum inşallah dediğin gibi bu bir işarettir. Belirtilerin çok umut verici heyecanla senden güzel haberleri bekliyorum. Hele bir buradan bebiş geliyorrrr diye o güzel haberi ver inan kendim gibi sevinicem. Rabbim sana ve bütün isteyenlere bu güzel duyguyu tez zamanda yaşatsın inşallah. Ne olur gelmesin adetinde bebiş gelsin hadi inşallah inşallah.

Ya senin o güzel heycanını severim. Biliyorum ablam en az benim kadar mutlu olacağını iyiki varsınız. Ne olur gelmesin o kırmızılar hep beraber hamiş olalım hep beraber büyütelim kuzucuklarımızı inşallah ablam. Allah razı olsun senden bayılıyorum sana yaa

Inşallah amin canım rüyalar işarettir
Inşallah öyledir yani daha önce de görmüştüm böyle bebek felan ama o zamanlar çok kafama takıyordum. Ama bu ay o kadar rahattım ki anlatamam çok rahat davrandım hiç düşünmedim. Kendimi salıverdim. Vee bu güzel bir ne rüyamda ne de hayatımda hiç görmedim. Bide ben yenidoğan yoğun bakim hemşireliği yaptım orda bile bu kadar harika bir bebek görmedim. Inşallah vardr allahım inşallah

Sizlerde iyi ki varsınız kuzum ben de sana bayılıyorum güzel insan. Kardeş gibi cansın çıtı pıtı enerjik evimizin küçüğü olur ya sende bizim topiğimizin küçüğü neşesisin. Allah senden razı olsun güzel yüreklim

Senin düşüncelerini severim. Senin msjlari okuyup yazarken bile suratim hep sırıtıyor. Ya ne harika bi duygu hiç tanımadan görmeden sevebilmek

Senin düşüncelerini severim. Senin msjlari okuyup yazarken bile suratim hep sırıtıyor. Ya ne harika bi duygu hiç tanımadan görmeden sevebilmek

Bende aynıyım kuzum sizlerin mesajlarını okurken bende ekrana gülümsüyorum birileri görse bu kız neye gülüyor böyle diyecekler. Hem senin mesajları okurken bir de gülümseyen resmine bakıyorum aynı karşılığı vermemek mümkün mü

Yaa kurban olurum çok tşk ederim ablam Allah razı olsun valla çok mutlu oluyorum ben burda sizlerle konuştukça o kadar iyi geliyor kii

ISTANBULLUGELINN canım sen nerelerdesin nasıl gidiyor hamilelik

buralardayım kızzlarrr aslında daha hastahaneye bile gitmedim kan değerinin 2000 lerde olması gerekiyor ya ben direk 6.haftada gidicem 19 una randevu aldım onu bekliyorum cennetkokulumm un dediği gibi bekleyiş bu süreçdede devam ediyor :)
BilgeUfuk hiç unuturmuyum sizi bu yola beraber çıktık inşallah herkezden güzel haberleri bekliyorm

cennetkokulumm sağol kuzum , iyi valla ne olsun aynen devam sen nasılsın bitti mi adet?. benim de bata 56 gün var ama hiç test yapmak gelmiyor içimden nedense. BilgeUfuk kuzum rüyan hayırlara çıksın, inşallah o gördüğün senin kendi bebeğin olur ISTANBULLUGELINN hadi hayırlısı olsun canım çok iyi yapmışsın randevunu biraz geçe almakla, belki kalp atışını da duyarsın Dünya'nın en güzel ritmi

Inşallah canım. Çok merak ettik ama seni. Hadi bakalım doktor kontrolünden sonra da güzel sonuçlarla gel bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…