Kullanmadık ama faydasını adını çok duydum ablaKizlar aranızda arı sütü bal polen kullananlar var mı
Yumurta kalitesi için iyiymiş diyorlar aliyim en iyisi 20 gun sonra kontrolum var deniyim iyi geliyorsa paylasiyim cogu kisi kullandığı ay hamile kalmışKullanmadık ama faydasını adını çok duydum abla
Aynen ablam Bende öyle duymuştum. Bi kullan bakalım bizleri de bilgilerdirYumurta kalitesi için iyiymiş diyorlar aliyim en iyisi 20 gun sonra kontrolum var deniyim iyi geliyorsa paylasiyim cogu kisi kullandığı ay hamile kalmış
Tamam canımAynen ablam Bende öyle duymuştum. Bi kullan bakalım bizleri de bilgilerdir
Bizim bi akraba kullandı ama sonuç alamadı canımKizlar aranızda arı sütü bal polen kullananlar var mı
Tüp Bebek tedavisinde yumurta kalitesi için genelde kullanılıyormus canim Yeni ogrendimBizim bi akraba kullandı ama sonuç alamadı canım
Merhaba arkadaşlar 9 senelik evliyim ben dedim polikistik var aşılama yaptırdım sonuç vermedi yarıda kestiler 5 gündür soğan kürünü uyguluyorum adet düzensizliğim var soğan küründen sonra hangi kür önerirsiniz? Soğan kürünü bittikten sonra tekrardan soğan kürü yapayım mı ne dersiniz bilgi verirseniz sevinirim
'LH kaç canım senin bende sogan kürüne başladım bende de pko var bence soğanı dene bide incir ye dedi bana doktorum inşallah yüzlerimiz güler canım umut dünyasıMerhaba arkadaşlar 9 senelik evliyim ben dedim polikistik var aşılama yaptırdım sonuç vermedi yarıda kestiler 5 gündür soğan kürünü uyguluyorum adet düzensizliğim var soğan küründen sonra hangi kür önerirsiniz? Soğan kürünü bittikten sonra tekrardan soğan kürü yapayım mı ne dersiniz bilgi verirseniz sevinirim
O kadarını bilmiyorum canım ama zararı yoksa dene tabiki ne kaybedicez sanki senin ne problemin varTüp Bebek tedavisinde yumurta kalitesi için genelde kullanılıyormus canim Yeni ogrendim
Tşkler canım saolSoğan küründen iyi sonuç alabilmek için 3 ay uygulamak gerekiyor .. pkos var sende incir kürü sanırım herkese uygulanmıyor havuc kuruyle.. araştır onların biri yumurta çatlatma için biride tutunmasi için yanlış bilmiyosam
Tşk ederim canım saolSoğan küründen iyi sonuç alabilmek için 3 ay uygulamak gerekiyor .. pkos var sende incir kürü sanırım herkese uygulanmıyor havuc kuruyle.. araştır onların biri yumurta çatlatma için biride tutunmasi için yanlış bilmiyosam
Çikolata kisti var ve amh düşürüyor bu kistler... Bende 3cm kistle hamile kalamadim tüp bebeğe başladımO kadarını bilmiyorum canım ama zararı yoksa dene tabiki ne kaybedicez sanki senin ne problemin var
Sogan kürü çikolata kistini yok ediyor saraçoglunu ac dinle bak canim tup bebeğe bile gerek kalmaya bilir stres yapmaÇikolata kisti var ve amh düşürüyor bu kistler... Bende 3cm kistle hamile kalamadim tüp bebeğe başladım
7 ay önce denedim duzenli sekilde 3 ay . kucultmedi büyümedide.. geçen ay tekrardan basladim şimdi regl bekliyorm doktorum normal kiste iyi geldiğini soyledi cikolata kisti için söz konusu degilmisSogan kürü çikolata kistini yok ediyor saraçoglunu ac dinle bak canim tup bebeğe bile gerek kalmaya bilir stres yapma
Canim benim linkini atamadim saraç oğlu diyor sogan kuru 6 ay ve aslan pençesi dio dikkatli dinle halamın kızında vardı çikolata kisti kemal korogluna gitti 1 yıl tedavi oldu sogan kuru yaptı 1 yıl bittikten sonra oğlu oldu sagliklada doğdu bende de pko var bende başladım sogan kürüne inşallah adet olmayız da seviniriz7 ay önce denedim duzenli sekilde 3 ay . kucultmedi büyümedide.. geçen ay tekrardan basladim şimdi regl bekliyorm doktorum normal kiste iyi geldiğini soyledi cikolata kisti için söz konusu degilmis
Sonuç negatif kuzum maalesef ki.artik adet söktürücü çay falan içeyim bari.Adacayi iyiymis bu konuda
Canım benim günaydın.Herkese günaydın canlarım
Güzel bir hafta olsun inşallah. Güzel mutlu haberler alalım hep beraber.
Civan perçemi alayim diye düşündüm ama hormonlarla çok oynamış olurum diye vazgectim.Ne de olsa bendeki etkisi herkesin tersi oluyor malum:)Hayırlısı olsun kuzum biraz daha vakti var demek. Rabbim çok arattırmadan kavuştursun inşallah.
Adaçayı doğru canım birde civan perçemi adet söktürücü olarak ikisi de çok iyi. İnşallah hemen olursun da doktora gider tedavine başlarsın canım.