Eşim aşırı istiyo napcam bilmiyorum dolayısıyla hep aklımda.Sürekli tüp bebek diyip duruyo bugün biraz sinirlendim.Daha çatlatma aşamasına gelemedik kolay mı tüp bebek süreci dedim.Hayır regl olsam 3.günü gidip tahlillerimi yaptırcaz yol izliycez o da yok.Kuzum kocam o da diyo ki ben ne biliyim uğraşmayalım hemde belki ikiz olur tüp bebekle diye düşündüm diyBenim akıntı durmak sizin devam ediyor ama bi kaç gün önce göğüs ucunda hassaslık vardı 1 gün sürdü geçti dün de gün boyu gördüm ağrıdı bugün oda yok. Valla hiç bir anlam veremiyorum abla bende hiçbirine o yüzden diyorum yaa belirti aramicam. Adet ve gebelik belirtisi bildiğimiz aynı yani hiçbir değişiklik yok. Ben hiç belirti aramak istemiyorum adet olcakmisim gibi düşünüyorum
Yanı haklı aslnda benimki de öyle ama oda benim yaşım küçük olduğundan sana o tüp bebek için yapacaklarını şuan yaptırmam diyor. Bence birazcık daha sabredin ablam yaa tüp bebek gerçekten kolay değil. Aşırı zor sana bakcak birisi lazm hadi onu buldun diyelim tuvaletten tuvalete kalkcaksin sadece yataktan o kadar zor ki ilaçları bildiğin tamamı ile hormon zaten biryer yapılırken diğer yerler bozuluyor vücutta. Hakkınızda hayrlısı olsun ablam yaa inan hepiniz aklımdasınız hep dua ediyorumEşim aşırı istiyo napcam bilmiyorum dolayısıyla hep aklımda.Sürekli tüp bebek diyip duruyo bugün biraz sinirlendim.Daha çatlatma aşamasına gelemedik kolay mı tüp bebek süreci dedim.Hayır regl olsam 3.günü gidip tahlillerimi yaptırcaz yol izliycez o da yok.Kuzum kocam o da diyo ki ben ne biliyim uğraşmayalım hemde belki ikiz olur tüp bebekle diye düşündüm diyda haklı ne diyim.
Çok doğru diyosun kuzum.Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.Yanı haklı aslnda benimki de öyle ama oda benim yaşım küçük olduğundan sana o tüp bebek için yapacaklarını şuan yaptırmam diyor. Bence birazcık daha sabredin ablam yaa tüp bebek gerçekten kolay değil. Aşırı zor sana bakcak birisi lazm hadi onu buldun diyelim tuvaletten tuvalete kalkcaksin sadece yataktan o kadar zor ki ilaçları bildiğin tamamı ile hormon zaten biryer yapılırken diğer yerler bozuluyor vücutta. Hakkınızda hayrlısı olsun ablam yaa inan hepiniz aklımdasınız hep dua ediyorum
Amin ablam inşallah cümlemizinÇok doğru diyosun kuzum.Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.
Inşallah öyledir ablam çok sağol bakalım inşallah güzel güzel haberler veririz hepimiz birbirimize. Aa bide ben şey görmüştüm diğer konulardan birinde. Bi arkadaşın annesi soylemis türk kahvesi gebe kalmaya engelmis. Bayan o ay hiç içmemiş ve gebe kalmış. Ben acayip türk kahvesi tutkunuyum günde en az 1 fincan kesin içerim. Onun haricinde 3 fincan a kadar bile çıkarım. Bu son ay da baya azaltmistim ama o yazıyı yeni gördüm. Bu ay hiç farkında olmadan azaltma yaptım o da kendi isteğimle diil zamanım olmamıştı bi türlü o yüzden baya azalma oldu. Aceba onunda etkisiyle birşeyler olmuşmudur aceba diye de düşünmüyor değilim hani
Aynen öyle abla bakalım hayrlısı artkKuzum günde 1 fincanın zararı olmaz hatta faydalıdır bile. Evet kafein içerdiği için kahvenin aşırı tüketimi hamile kalmayı etkileyebiliyor. Kendini 1 fincanla sınırlarsan bişey olmaz. Bende nescafe severim günde 1 veya bazen 2 fincan içerim bol sütlü. Ama 2 hamileliğimde de kahveden tiksinmiştim o yüzden hamile kalınca da kahve derdim olmadı. İnşallah sende kalırsan madem çok seviyorsun tiksinirsen iyi olur
Malesef abla geçenkinde 2 defa yaptığım için şmdi 1 tane var onu da günüm geçmeden yapmayı düşünmüyorum
Kızlar peki fazla çay içmenin zararı varmıdır?Kuzum günde 1 fincanın zararı olmaz hatta faydalıdır bile. Evet kafein içerdiği için kahvenin aşırı tüketimi hamile kalmayı etkileyebiliyor. Kendini 1 fincanla sınırlarsan bişey olmaz. Bende nescafe severim günde 1 veya bazen 2 fincan içerim bol sütlü. Ama 2 hamileliğimde de kahveden tiksinmiştim o yüzden hamile kalınca da kahve derdim olmadı. İnşallah sende kalırsan madem çok seviyorsun tiksinirsen iyi olur
Ahh kıyamam ben sana , tamam canım bekle bakalım zaten Pazartesi'ye ne kaldı :)Malesef abla geçenkinde 2 defa yaptığım için şmdi 1 tane var onu da günüm geçmeden yapmayı düşünmüyorum
Ben günde 1 büyük fincan içiyorum ama zararı olduğunu hiç sanmıyorum, çünkü çay içmeyen yoktur heralde ya :)Kızlar peki fazla çay içmenin zararı varmıdır?
Bende asla atlamam sade bol köpüklü enfes :)BilgeUfuk cennetkokulumm kızlar benim de günde 1 tane şekersiz türk kahvem vardır valla çok seviyorum
Benim büyük fincanla günde 4-5 bardak içiyorum canım :)Ben günde 1 büyük fincan içiyorum ama zararı olduğunu hiç sanmıyorum, çünkü çay içmeyen yoktur heralde ya :)
Yaa aynen bencedeAhh kıyamam ben sana , tamam canım bekle bakalım zaten Pazartesi'ye ne kaldı :)
Bende bendede kahvesiz aslaaaBilgeUfuk cennetkokulumm kızlar benim de günde 1 tane şekersiz türk kahvem vardır valla çok seviyorum
Abla bende çok denemiştim ama bi türlü yükleyememiştim. Naptın sen testiiiKızlar buraya nasıl foto yükleyebilirim telefondan?