Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eşim aşırı istiyo napcam bilmiyorum dolayısıyla hep aklımda.Sürekli tüp bebek diyip duruyo bugün biraz sinirlendim.Daha çatlatma aşamasına gelemedik kolay mı tüp bebek süreci dedim.Hayır regl olsam 3.günü gidip tahlillerimi yaptırcaz yol izliycez o da yok.Kuzum kocam o da diyo ki ben ne biliyim uğraşmayalım hemde belki ikiz olur tüp bebekle diye düşündüm diy da haklı ne diyim.

Yanı haklı aslnda benimki de öyle ama oda benim yaşım küçük olduğundan sana o tüp bebek için yapacaklarını şuan yaptırmam diyor. Bence birazcık daha sabredin ablam yaa tüp bebek gerçekten kolay değil. Aşırı zor sana bakcak birisi lazm hadi onu buldun diyelim tuvaletten tuvalete kalkcaksin sadece yataktan o kadar zor ki ilaçları bildiğin tamamı ile hormon zaten biryer yapılırken diğer yerler bozuluyor vücutta. Hakkınızda hayrlısı olsun ablam yaa inan hepiniz aklımdasınız hep dua ediyorum

Çok doğru diyosun kuzum.Rabbim kucağımızı boş bırakmasın.

Kuzum günde 1 fincanın zararı olmaz hatta faydalıdır bile. Evet kafein içerdiği için kahvenin aşırı tüketimi hamile kalmayı etkileyebiliyor. Kendini 1 fincanla sınırlarsan bişey olmaz. Bende nescafe severim günde 1 veya bazen 2 fincan içerim bol sütlü. Ama 2 hamileliğimde de kahveden tiksinmiştim o yüzden hamile kalınca da kahve derdim olmadı. İnşallah sende kalırsan madem çok seviyorsun tiksinirsen iyi olur

Aynen öyle abla bakalım hayrlısı artk

Kızlar peki fazla çay içmenin zararı varmıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…