Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy ben çok fenayım acayip migdem bulanıyor. Derin derin nefes almaktan bir hal oldum sırf kusmamak için. Valla böyle yazdm ama k.bakmayin ne olur ..

Yaa oldu mu bu iş acaba insallah canım benim güzel sonuçlar olur sonunda
Yaa ayıptır söylemesi ablam dışarda hamburger yedik çok severim bende onu ama son bi kaç lokmasını zorla yedim patateslerini yiyemedim vee eve gelene kadar çok acayip oldum. Smdi biraz daha iyiyim kolonya felan kokladım limon kolonyası. Ama bilmiyorum yaa umarım olmuştur bu sefer

Biraz daha sabret bata az kaldı. Inşallah olacak

Günaydın güzellikler sabah yine kötü uyandım ağzımın hiç tadı yok birşey yiyemiyorum niğde bulatım da yok şuan. Ama bugün rüyamda o kadar güzel bir bebek gordum ki allahım kuzenimin bebeğiymis. Kucağıma aldığım anda gözlerim doluyor gözlerimi kapayıp allahım ne olursun bana da nasip et diye dua ediyorum. Ama ben hayatım boyunca bu kadar güzel bir bebek görmedim çok güzeldi kurban olduğum

Günaydın sanki belirtileri var gibi inşallah güzel haberlerini aliriz
Yaa abla sen foto değistirmişsin k.bakma tanıyamadım. Çok sağol valla bilmiyorum ağzımın tadı hiç yok ama hiçte varmış gibi düşünmek istemiyorum. Migdemi usutmusumdur belki diye dúsünüyorum

sahraag 5 aralık 'ta başladım kızlar pko var bende ve kalan olmuş mu ilk ay bilen duyan kalan var mı ☹ inşallah herşey güzel olur hepimiz için

sahraag 7 aralıkta başladım bende pko var sogan kuru ile ilk ay hamile kalan var mı bir umut işte ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…