Sonuç negatif kuzum maalesef ki.artik adet söktürücü çay falan içeyim bari.Adacayi iyiymis bu konudaAbla bende çok denemiştim ama bi türlü yükleyememiştim. Naptın sen testiii
Yaa oldu mu bu iş acaba insallah canım benim güzel sonuçlar olur sonundaAyyy ben çok fenayım acayip migdem bulanıyor. Derin derin nefes almaktan bir hal oldum sırf kusmamak için. Valla böyle yazdm ama k.bakmayin ne olur ..
Hadi yaaa aynen abla sen bi an önce adet olup tedavine bak inşallah güzel haberler aliriz tedavideSonuç negatif kuzum maalesef ki.artik adet söktürücü çay falan içeyim bari.Adacayi iyiymis bu konuda
Yaa ayıptır söylemesi ablam dışarda hamburger yedik çok severim bende onu ama son bi kaç lokmasını zorla yedim patateslerini yiyemedim vee eve gelene kadar çok acayip oldum. Smdi biraz daha iyiyim kolonya felan kokladım limon kolonyası. Ama bilmiyorum yaa umarım olmuştur bu seferYaa oldu mu bu iş acaba insallah canım benim güzel sonuçlar olur sonunda
Amin inşallah canım benimHadi yaaa aynen abla sen bi an önce adet olup tedavine bak inşallah güzel haberler aliriz tedavide
Biraz daha sabret bata az kaldı. Inşallah olacakYaa ayıptır söylemesi ablam dışarda hamburger yedik çok severim bende onu ama son bi kaç lokmasını zorla yedim patateslerini yiyemedim vee eve gelene kadar çok acayip oldum. Smdi biraz daha iyiyim kolonya felan kokladım limon kolonyası. Ama bilmiyorum yaa umarım olmuştur bu sefer
Bu ay hiç heycan felan yapmadım nedense böyle test yapma gibi bir isteğimde yok çok değişikBiraz daha sabret bata az kaldı. Inşallah olacak
Canim merhaba ben biraz gec yaziorum ama evet bencede 6 aralik pik olmuş 7 aralikta yaptinmi siliklestimi
Mrblar bana söylediniz sanırım inşallah vardır bi sefer yaa çok tşk ederimGünaydın sanki belirtileri var gibi inşallah güzel haberlerini aliriz
Yaa abla sen foto değistirmişsin k.bakma tanıyamadım. Çok sağol valla bilmiyorum ağzımın tadı hiç yok ama hiçte varmış gibi düşünmek istemiyorum. Migdemi usutmusumdur belki diye dúsünüyorumGünaydın sanki belirtileri var gibi inşallah güzel haberlerini aliriz
Evet resmi değiştirdimYaa abla sen foto değistirmişsin k.bakma tanıyamadım. Çok sağol valla bilmiyorum ağzımın tadı hiç yok ama hiçte varmış gibi düşünmek istemiyorum. Migdemi usutmusumdur belki diye dúsünüyorum
Pazartesi ablaEvet resmi değiştirdim
Bat ne zaman canım
Herkese merhabalar,
Çoğumuz çok kolay hamile kalabilirken, ben de dahil bazılarımızın da bu konuda uğraş vermesi gerekebiliyor.
Ben daha önce 1 düşük yaşadım malesef turner sendromu dendi ve 9. haftada kalbi durmuştu meleğimin.
Daha sonrasında 9 ay kadar korunduk ve tekrar denemeye başladık, gelin görün ki 1,5 seneden fazla zamandır hala denemekteyiz. Bu süreçte eşime 2 defa spermiogram testi yapıldı, sonuçlar mükemmel olmasa da kötü değil dedi doktor, Benim hormonlarım normal, en son Eylül ayında HSG çekildim ,tüplerim açık çıktı. sonrasında 1 ay korunduk ve diğer ay tekrar denedik ama regl oldum, Regl olunca, burada da daha önce okuduğum soğan kürü geldi aklıma, baya araştırdım ve neredeyse yapan bayanların hepsi yaptıkları ay hamile kalmışlar. Beni de bir heyecan sardı tabii, denemekten ne kaybederim ki dedim, hem birçok faydası da varmış.
Bu süreci sizlerle birlikte takip edip, güzel haberlerimizi birbirimize verelim , şu soğan kürünün faydasını bizler de kanıtlayalım istiyorum :)
Ben 29 Ekimde soğan kürüne başladım arkadaşlar ve bugün 3. günüm, normalde adet ve yumurtlama günlerim hiç şaşmaz, ama bugün yumurta akı kıvamında ,yumurtlama akıntısı gibi yoğun bir akıntım oldu, ben bu durumun kürden kaynaklandığını düşünüyorum ve bu beni mutlu etti. Bu arada gün aşırı değerlendiriyoruz, kür boyunca yaşadıklarımı sizinle de paylaşmak istiyorum.
Kürün nasıl yapılışını bizzat İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden alıp sizlerle paylaşıyorum;
,Benimle birlikte başlayanlar haydi buyrun bekliyorum deneyimlerinizi :)
Hepimize şifa olsun
https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi
Soğan kürünü uygulayıp şafak sayan güzel anne adaylarımız
@ISTANBULLUGELINN --> Hamile
begonya_ --> Bat 5 Aralık
BilgeUfuk --> Bat 10 Aralık
Mucizem4564 --> Bat 15 Aralık
badenzi --> Bat 16 Aralık
@junes --> Bat 21 Aralık
@cennetkokulumm --> Bat 25 Aralık
@Kedilikadinn --> Bat 27 Aralık
sahraag 5 aralık 'ta başladım kızlar pko var bende ve kalan olmuş mu ilk ay bilen duyan kalan var mı ☹ inşallah herşey güzel olur hepimiz içinHerkese merhabalar,
Çoğumuz çok kolay hamile kalabilirken, ben de dahil bazılarımızın da bu konuda uğraş vermesi gerekebiliyor.
Ben daha önce 1 düşük yaşadım malesef turner sendromu dendi ve 9. haftada kalbi durmuştu meleğimin.
Daha sonrasında 9 ay kadar korunduk ve tekrar denemeye başladık, gelin görün ki 1,5 seneden fazla zamandır hala denemekteyiz. Bu süreçte eşime 2 defa spermiogram testi yapıldı, sonuçlar mükemmel olmasa da kötü değil dedi doktor, Benim hormonlarım normal, en son Eylül ayında HSG çekildim ,tüplerim açık çıktı. sonrasında 1 ay korunduk ve diğer ay tekrar denedik ama regl oldum, Regl olunca, burada da daha önce okuduğum soğan kürü geldi aklıma, baya araştırdım ve neredeyse yapan bayanların hepsi yaptıkları ay hamile kalmışlar. Beni de bir heyecan sardı tabii, denemekten ne kaybederim ki dedim, hem birçok faydası da varmış.
Bu süreci sizlerle birlikte takip edip, güzel haberlerimizi birbirimize verelim , şu soğan kürünün faydasını bizler de kanıtlayalım istiyorum :)
Ben 29 Ekimde soğan kürüne başladım arkadaşlar ve bugün 3. günüm, normalde adet ve yumurtlama günlerim hiç şaşmaz, ama bugün yumurta akı kıvamında ,yumurtlama akıntısı gibi yoğun bir akıntım oldu, ben bu durumun kürden kaynaklandığını düşünüyorum ve bu beni mutlu etti. Bu arada gün aşırı değerlendiriyoruz, kür boyunca yaşadıklarımı sizinle de paylaşmak istiyorum.
Kürün nasıl yapılışını bizzat İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinden alıp sizlerle paylaşıyorum;
Hepimize şifa olsun
https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi
@junes --> Bat 21 Aralık
Herkese merhabalar,
Hepimize şifa olsun
@junes --> Bat 21 Aralık
Var canım bizim istanbullugelinimiz var başka varmı bilmiyorum bu topikte ama yapıpta hamile kalan çoksahraag 7 aralıkta başladım bende pko var sogan kuru ile ilk ay hamile kalan var mı bir umut işte ☹