• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim canım 7inci günü başlıyor sun 15gun günde 2 bardak şuan bende bu kürü deniyorum içtikten sonra zayifliyorsun fark edersin
Bende soğan kürü içiyorum bugün 7.gun oldu evet zayıflatıyor gercekten.ilk içtiğim günler çok yoğun koyu renkte akıntım oldu anlamadım ama şuan kesildi akıntı inşallah şifa olur

Bende soğan kürü içiyorum bugün 7.gun oldu evet zayıflatıyor gercekten.ilk içtiğim günler çok yoğun koyu renkte akıntım oldu anlamadım ama şuan kesildi akıntı inşallah şifa olur
İnşallah canım valla ben yapı olarak birazda balık etliyim eşim zayıflamış sın diyor 🤭🤭ne yaptın diyor

Rica ederim canım 7inci günü başlıyor sun 15gun günde 2 bardak şuan bende bu kürü deniyorum içtikten sonra zayifliyorsun fark edersin
normalde adetten 2 3 gün sonra için diye gördüm ama nasıl yapılacak tam bilginiz varsa aydınlatır mısınız? Birde 15 günlük kürden sonra bitiyor mu? Tekrarlamak gerekir mi?

Yani yumurtlama doğurgan donemlerimde ice bilirmiyim bi şey olmaz değil mi???o donemde sonrada devam etmeliyim yani??cunki kizlar yazmiştilar yumurtalama doneminde biraktim
Canım ben soğan kürünü kullanmadan önce çok araştırma yaptım yumurtalama ve sonrası kullanan bazı kadınlarda düşük olmuş bu kür yüzünden mi bilmiyorum ama kadınlar buna bağlıyor bende o yüzden yumurtalamayı görünce bıraktım kullandığım ilk ay hamile kaldım ama bence bu çocuk yapma sadece kadınla bitmiyor eşinle de ilgilen sperm kalitesini artıran besinler kürler ben 3 ay bütün geme alışkanlığımızı değiştirdim 3 ay içinde 2 kez hamile kaldım

Sizde mi adetin 7. Günü başladınız. Başlama günü ile ilgili farklı şeyler okudum. Biraz kafam karıştı

Canım ben soğan kürünü kullanmadan önce çok araştırma yaptım yumurtalama ve sonrası kullanan bazı kadınlarda düşük olmuş bu kür yüzünden mi bilmiyorum ama kadınlar buna bağlıyor bende o yüzden yumurtalamayı görünce bıraktım kullandığım ilk ay hamile kaldım ama bence bu çocuk yapma sadece kadınla bitmiyor eşinle de ilgilen sperm kalitesini artıran besinler kürler ben 3 ay bütün geme alışkanlığımızı değiştirdim 3 ay içinde 2 kez hamile kaldım
Siz ne zaman içtiniz. Zamanı konusunda ben de kararsızım. Deneyenlerden fikir almak iyi oluyor.

Ben regli bitince hemen başladım . Nisanın başı ay sonunda hamile kalmıştım
Bende regl bitince baslamak istiyorum ama kafama takilan yumurtalama gunu icmelimiyim yoksa icmemelimi🤷🏻‍♀️cunki benim yumurtalamam regl bitdikden sonra basliyor 1hafta benim için olumlu gunler 6 7.ci gunler yumurtalama gunu kafam karisti🤦🏻‍♀️

Regli bitince yumurtalamam ne kadar erken benim 12.gündü. Yani sen bilirsin arkadaşım ben dediğim gibi ovulasyon testini de aynı an kullandım ve yumurtala ertesi gün çatlamayı gördüm bıraktım

Evet aynı ay kaldım ama sadece soğan kürü yapmadım ben
Neler yaptın anlatabilir misin benim yaş 39 eşimde ileri sperm hızı düşük ve şuan e vitamini çinko eşim kulkaniyo bende infolik kombi ve soğan kürü yapıyorum inşallah vesile olur

Neler yaptın anlatabilir misin benim yaş 39 eşimde ileri sperm hızı düşük ve şuan e vitamini çinko eşim kulkaniyo bende infolik kombi ve soğan kürü yapıyorum inşallah vesile olur
Ben beslenmeye çok dikkat ettim sperm ve yumurta kalitesine iyi gelen ürünleri tükettik eşime keçiboynuzu özü çakşır suyu ve havuç suyu verdim beslenme dışında yaptığım herşey ilk denemem di ve ilk ay oldu cnm

Fastfood hiç yemedik . Daha çok sebze yemekleri havuç brokoli ceviz fındık badem keçiboynuzu özünü bende kullandım mesela ayrıca arı sütü polen karışımı aldım aynı ay süte karıştırıp içtim bende 36 yaşındayım sigara da var maalesef yani ciddi bir probleminiz yoksa bunlar işe yapıyor tabi ilk önce Allah’ın izniyle

Back