• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende farkedilir bi akıntı olmadı ama bi keresinde kür bittikten sonra küçük beyaz şeffaf pıhtı geldi akıntı gibi değildi
o dedigin bana yumurtlamadan sonra oldu beyaz parca gibi bi akinti oldu neyse insallah ise yarar en azindan kistim gitsin ona bile raziyim

Merhaba arkadaşlar soğan kürünü duyanınız veya yapanınız belki vardır ramazan ayında olduğumuz için kürü sadece bir kere yapabiliyorum aç karnına ve biraz ılık içiyorum adet bitiminde başladım tüp bebek tedavisi görüyorum şuan devlet durdurduğu için askıya alındı.yardimcı olmanızı veya fikir vermenizi istiyorum etkisi olurmu bilmiyorum.
Sabah aksam denemen lazm bir kere den etkili olmaz sanmiyorm.. sahurda ac karna icip öyle denesen ?

Merhaba arkadaşlar soğan kürünü duyanınız veya yapanınız belki vardır ramazan ayında olduğumuz için kürü sadece bir kere yapabiliyorum aç karnına ve biraz ılık içiyorum adet bitiminde başladım tüp bebek tedavisi görüyorum şuan devlet durdurduğu için askıya alındı.yardimcı olmanızı veya fikir vermenizi istiyorum etkisi olurmu bilmiyorum.
Merhaba Hatice hanım
Tüp bebek tedavilerine başlamadan önce çakşır suyu aslanpençesi suyu hayıt tohumu soğan kürü gbi alternatiflere başvurmalısınız bence . Devlet karşılıyor mu ? Para mı ödemek durumunda kalıyorsunuz tüp bebeğe bu arada

Ayrıca klomen ve f harfiyle başlayan bı hap var yumurtlama çatlatma iğnesi olayları filan onlardan haberdar mısınız bilmiyorum

Tüp bebek öncesi buyollwri bı denemenizi oneririm

o dedigin bana yumurtlamadan sonra oldu beyaz parca gibi bi akinti oldu neyse insallah ise yarar en azindan kistim gitsin ona bile raziyim
Benimde geçenlerde çok ilginç kocaman bir parça düştü .günlük pedim düştü sandım.

Afedersiniz ama ...
Rahim duvariymis sanırım öyle okudum dökülmeler yaparmış yumurtlama olmayınca.

Yada pkosluyum kist düştü belkide

Gerçi pkos inci tanesi gibi oluyor deniyor ama
.

Benimde geçenlerde çok ilginç kocaman bir parça düştü .günlük pedim düştü sandım.

Afedersiniz ama ...

.
Niye dalga geçiyorsunuz?

Niye dalga geçiyorsunuz?
Asla dalga geçmiyorum neyden bahsediyorsunuz siz ?lütfen yeniden okuyun tanımadığım insanları alaya alacak kadar aşağılık değilim işin günah boyutu da beni ayrı korkutur bence siz gerçekten yeniden okuyun neresi alay ?

Asla dalga geçmiyorum neyden bahsediyorsunuz siz ?lütfen yeniden okuyun tanımadığım insanları alaya alacak kadar aşağılık değilim işin günah boyutu da beni ayrı korkutur bence siz gerçekten yeniden okuyun neresi alay ?
Uyku sersemi yanlış okumuşum kusura bakmayın

Afedersiniz ama ...

.
yaa oylemi bu ayda tutmazsa cok uzulurumm😔

Bende daha önce içmiştim çok düzenli olmasa da. Şimdi sormak istediğim birşey var benim adetlerim düzensiz ama doğum kontrol hapını bırakınca eski düzenine dönüyor sanırım. 22 günde oluyorum bu hesaplamada da yumurtlama tarihi hemen adet sonrası gösteriyor çok uygulamada sitede hesapladım hepsi aynı adetten hemen sonra. Ben içebilir miyim ki şimdi yumurtlama tarihinde bırakılıyor ben napcam

Back