- 26 Mart 2018
- 28.455
- 127.980
- 598
2seneden fazla oldu canım. Sebepsiz infertilite. 2 aşılama, 1 tüp bebek negatif.en kisa zamanda kaliriz insallah ne zamandie istiyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2seneden fazla oldu canım. Sebepsiz infertilite. 2 aşılama, 1 tüp bebek negatif.en kisa zamanda kaliriz insallah ne zamandie istiyosun
o dedigin bana yumurtlamadan sonra oldu beyaz parca gibi bi akinti oldu neyse insallah ise yarar en azindan kistim gitsin ona bile raziyimBende farkedilir bi akıntı olmadı ama bi keresinde kür bittikten sonra küçük beyaz şeffaf pıhtı geldi akıntı gibi değildi
hmmm Allahim nasip eder insallahh2seneden fazla oldu canım. Sebepsiz infertilite. 2 aşılama, 1 tüp bebek negatif.
Allah her hastalığın şifasını vermiştir. Araştırıp bulmak denemek önemli. Bol bol dua et hayırlısıyla olur inşallah stres yapma inan çok etkiliyor.o dedigin bana yumurtlamadan sonra oldu beyaz parca gibi bi akinti oldu neyse insallah ise yarar en azindan kistim gitsin ona bile raziyim
insallahh insallahAllah her hastalığın şifasını vermiştir. Araştırıp bulmak denemek önemli. Bol bol dua et hayırlısıyla olur inşallah stres yapma inan çok etkiliyor.
Sabah aksam denemen lazm bir kere den etkili olmaz sanmiyorm.. sahurda ac karna icip öyle denesen ?Merhaba arkadaşlar soğan kürünü duyanınız veya yapanınız belki vardır ramazan ayında olduğumuz için kürü sadece bir kere yapabiliyorum aç karnına ve biraz ılık içiyorum adet bitiminde başladım tüp bebek tedavisi görüyorum şuan devlet durdurduğu için askıya alındı.yardimcı olmanızı veya fikir vermenizi istiyorum etkisi olurmu bilmiyorum.
Merhaba Hatice hanımMerhaba arkadaşlar soğan kürünü duyanınız veya yapanınız belki vardır ramazan ayında olduğumuz için kürü sadece bir kere yapabiliyorum aç karnına ve biraz ılık içiyorum adet bitiminde başladım tüp bebek tedavisi görüyorum şuan devlet durdurduğu için askıya alındı.yardimcı olmanızı veya fikir vermenizi istiyorum etkisi olurmu bilmiyorum.
Benimde geçenlerde çok ilginç kocaman bir parça düştü .günlük pedim düştü sandım.o dedigin bana yumurtlamadan sonra oldu beyaz parca gibi bi akinti oldu neyse insallah ise yarar en azindan kistim gitsin ona bile raziyim
Niye dalga geçiyorsunuz?Benimde geçenlerde çok ilginç kocaman bir parça düştü .günlük pedim düştü sandım.
Afedersiniz ama ...
Rahim duvariymis sanırım öyle okudum dökülmeler yaparmış yumurtlama olmayınca.
Yada pkosluyum kist düştü belkide
Gerçi pkos inci tanesi gibi oluyor deniyor ama
.
Asla dalga geçmiyorum neyden bahsediyorsunuz siz ?lütfen yeniden okuyun tanımadığım insanları alaya alacak kadar aşağılık değilim işin günah boyutu da beni ayrı korkutur bence siz gerçekten yeniden okuyun neresi alay ?Niye dalga geçiyorsunuz?
Uyku sersemi yanlış okumuşum kusura bakmayınAsla dalga geçmiyorum neyden bahsediyorsunuz siz ?lütfen yeniden okuyun tanımadığım insanları alaya alacak kadar aşağılık değilim işin günah boyutu da beni ayrı korkutur bence siz gerçekten yeniden okuyun neresi alay ?
yaa oylemi bu ayda tutmazsa cok uzulurummBenimde geçenlerde çok ilginç kocaman bir parça düştü .günlük pedim düştü sandım.
Afedersiniz ama ...
Rahim duvariymis sanırım öyle okudum dökülmeler yaparmış yumurtlama olmayınca.
Yada pkosluyum kist düştü belkide
Gerçi pkos inci tanesi gibi oluyor deniyor ama
.
Sadece sahurda içtimSabah aksam denemen lazm bir kere den etkili olmaz sanmiyorm.. sahurda ac karna icip öyle denesen ?
Bi faydası olmaz pekSadece sahurda içtim
Bence acele etmeyin adetinizi bekleyin bittikten 3 gün sonra başlayın düzenli bir şekilde tarifine uygun olarak kullanın 15 günKzlar bende adetim biteli cok oldu sogan kürüne başlasam mı bilemedim ki
Şimdi başlasam zararı olurmu ki diger ayda tedaviye başlayacağım yine çünküBence acele etmeyin adetinizi bekleyin bittikten 3 gün sonra başlayın düzenli bir şekilde tarifine uygun olarak kullanın 15 gün