• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fastfood hiç yemedik . Daha çok sebze yemekleri havuç brokoli ceviz fındık badem keçiboynuzu özünü bende kullandım mesela ayrıca arı sütü polen karışımı aldım aynı ay süte karıştırıp içtim bende 36 yaşındayım sigara da var maalesef yani ciddi bir probleminiz yoksa bunlar işe yapıyor tabi ilk önce Allah’ın izniyle
Gebeliginiz sağlıkla ilersin inşallah 🙏Allah sağlıkla evladinizi kucağınıza almayı nasip etsin 🙏

Kızlar bende soğan kürünü denemek istiyorum, ama şöleki adetim 5gün sürüyor ve yumurtlamam yaklaşık 9-10-11 . Günlerden birinde oluyor. Adetim bitince 6. Gün başlayıp yumurtlama gününe kadar mı yapmalıyım? Yoksa 10gün ara vermeden devam mı etmeliyim?

Kızlar bende soğan kürünü denemek istiyorum, ama şöleki adetim 5gün sürüyor ve yumurtlamam yaklaşık 9-10-11 . Günlerden birinde oluyor. Adetim bitince 6. Gün başlayıp yumurtlama gününe kadar mı yapmalıyım? Yoksa 10gün ara vermeden devam mı etmeliyim?
ibrahim saraçoğlu adet bitiminden 2 3 gün sonra başlayın.15 gün günde 2 kez kürü uygulayın diyor.

Soğan suyunu yaptığım ay hamile kaldım şu an 7 haftalık hamileyim bence beraberinde ovulasyon testi de yapılmalı yumurtalara olduğu gün bırakın derim eşinize de çakşır suyu biz denedik Herşey Allahtan ama özellikle soğan suyu kimyasaldan sonra bana çok iyi geldi
Merhaba peki normal şartlarda içmeden önce adetiniz düzensizmiydi bende başlayacağımda ben 2 3 ayda 1 adet oluyorum o yüzden sizinki kadar etkili olur mu acaba dedim sizin adet düzeninizi merak ettim

Adet bitiminden 3 gün sonra başladım ben aç karnına (içtikten sonra en az 15 dk bir şey yemeden) günde iki kez orta boy soğanı ince kabuğunu soyup 4 e böldüm 1 buçuk su bardağı klorsuz kaynamış hazır suda 5 dk kaynatıp sıcağa yakın (ılık değil sıcağa yakın olacak kesinlikle) . Öyle içtim 15 gün boyunca. Ve hamile kaldım Allah a şükürler olsun 😊
Tebrik ederimmm acaba kacinci ayinizda hamile kaldiniz bende tedaviye baslamadan son kez denesemmj diyorum gerci neyin tedavisini yaptircam onufa bilmuyorum............

Merhaba kızlar bende 20 Nisan da ğçneye başladım adet in 2. Günüydü not alde ğnsilün direnci de var bende ya 34 günde bir felan adet olurdum maalesef bu ay 3 gün geçti olmadım ve yumurtlama belirtilerini de adet olmam gerekn tarihide yasadım, göğüsleri bile şişmesi normalde adete yakın baya şişrrdi ama inanın hiç. Bişi yok niye böyle oldu acabss

kizlar ben adet oldum. Sogan suyunu bu ay yapmistim buraya yazmistim. ben cikolata kisti icin icmistim cok fazla akintim oldu icimin temizledigini hissettim resmen. 2 aydir adetlerim hep 5 gun gecikmeli oluyodu bu sefer tam gununde oldu. Cok agrili sizili olurdu neredeyse bayilacak kadar oluyodum ama ilk defa bu kadar az agrili atlattim. Sogan suyunun ise yaradigini dusunuyorum. Biter bjtmez tekrar yapicam ondan sonra doktor kontrolum var oraya gittigimde kistimin ne durumda oldugunu ogrencem burayada bildiririm

Back