- 15 Mayıs 2020
- 50
- 21
- 3
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle katılıyorum ben de soğan kürü ile hamile kaldımSoğan suyunu yaptığım ay hamile kaldım şu an 7 haftalık hamileyim bence beraberinde ovulasyon testi de yapılmalı yumurtalara olduğu gün bırakın derim eşinize de çakşır suyu biz denedik Herşey Allahtan ama özellikle soğan suyu kimyasaldan sonra bana çok iyi geldi
Kesinlikle katılıyorum ben de soğan kürü ile hamile kaldım
yumurtlama oldugu gun biraktigimda toplam 9 gun icmis oldum ise yararmi ki acabaSoğan suyunu yaptığım ay hamile kaldım şu an 7 haftalık hamileyim bence beraberinde ovulasyon testi de yapılmalı yumurtalara olduğu gün bırakın derim eşinize de çakşır suyu biz denedik Herşey Allahtan ama özellikle soğan suyu kimyasaldan sonra bana çok iyi geldi
6kaç haftalık bebeğin
kaç haftalık bebeğin
Yarar tabi yumurtala görünce bırakmamızın nedeni düşük olmasını engellemek soğan suyu çok etkili Rahmi temizliyor ama 2.kürünü de yap benim yapmama gerek kalmadı ama devam et benceyumurtlama oldugu gun biraktigimda toplam 9 gun icmis oldum ise yararmi ki acaba
Aramızda 1 hafta var Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bize
Amin canım inşallahAramızda 1 hafta var Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin bize
bende oyle dusundum yumurtlama zamani biraktim simdi adet gununu bekliyorum ondan sonra tekrar devam edecem insallah gerek kalmaz tabiYarar tabi yumurtala görünce bırakmamızın nedeni düşük olmasını engellemek soğan suyu çok etkili Rahmi temizliyor ama 2.kürünü de yap benim yapmama gerek kalmadı ama devam et bence
Evet kalp sesini bile duydum senAmin canım inşallahkese göründü mü
![]()
kese göründü kalp sesi de haftaya inşallahEvet kalp sesini bile duydum sen
Aynen Kalp atışını da duyarsın artıkkese göründü kalp sesi de haftaya inşallah![]()
İnşallah canımbende oyle dusundum yumurtlama zamani biraktim simdi adet gununu bekliyorum ondan sonra tekrar devam edecem insallah gerek kalmaz tabi
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAynen Kalp atışını da duyarsın artık ❤
AminRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Mehraba bende pazar reglim bitiyor önümüzdeki hafta benim icin olumlu gunler 23 mayista yumurtalama günüm ben şimdi nasil yapmaliyim?3 gun sonra başlarsam dogurgan dönemim zaten 1hafta onlari kacircam mi yoksa nasil anlamadim?yardim ede bilirmisiniz???Adet bitiminden 3 gün sonra başladım ben aç karnına (içtikten sonra en az 15 dk bir şey yemeden) günde iki kez orta boy soğanı ince kabuğunu soyup 4 e böldüm 1 buçuk su bardağı klorsuz kaynamış hazır suda 5 dk kaynatıp sıcağa yakın (ılık değil sıcağa yakın olacak kesinlikle) . Öyle içtim 15 gün boyunca. Ve hamile kaldım Allah a şükürler olsun![]()
Saraçoğlu reglden 2 3 gün sonra başlayın diyor ben bütün videolarını izledim. Bebek olursa bi zarar vermez diyordu. Siz başlayın 2 3 gün sonra. Günleri niye kaçırasınız ki soğan kürünü bi takviye olarak düşünün ve normal hayatınıza devam edinMehraba bende pazar reglim bitiyor önümüzdeki hafta benim icin olumlu gunler 23 mayista yumurtalama günüm ben şimdi nasil yapmaliyim?3 gun sonra başlarsam dogurgan dönemim zaten 1hafta onlari kacircam mi yoksa nasil anlamadim?yardim ede bilirmisiniz???
Yani yumurtlama doğurgan donemlerimde ice bilirmiyim bi şey olmaz değil mi???o donemde sonrada devam etmeliyim yani??cunki kizlar yazmiştilar yumurtalama doneminde biraktimSaraçoğlu reglden 2 3 gün sonra başlayın diyor ben bütün videolarını izledim. Bebek olursa bi zarar vermez diyordu. Siz başlayın 2 3 gün sonra. Günleri niye kaçırasınız ki soğan kürünü bi takviye olarak düşünün ve normal hayatınıza devam edin