- 23 Mayıs 2017
- 22
- 7
- 86
- 33
Pardon kuzum diğer arkadaşa demiştim se inkini cevapladim :)Adetlerin ağrılı geçiyorsa o yüzden içiyorum dersin canim yalan soylesen basın agrimaz gercekten de oyle adet ağrısı kisti olan hamilelik için binbir derde deva soğan :) bence icmelisin bişey kaybetmezsin
Daha hic bilmiyor esimin ailesi cocuk istedigimizi, kür yaptigimi ogrenince olmuyor mu yoksa vs diyip beni strese sokarlar mi diye dusundum. Kendileri de gereksiz uzulur. O yuzden. Bekleyeyim ben en iyisi.
Rahim filmi cektirme canım. Özel doktorum rahim filmi enson çekilmesi gerekn birsey. Rahim filminde sorun olan kişi sayısı yüzde birdir diyor. Ben cektim şçpişmanım. Para ve stres boşuna gidiyorBenimde dün bitti kurum 15 günü tamamladım 4.5 cmlik bi kistim vardı perşembe günü rahim filmi cektiricem 1 buçuk yıldır bebeğim olmuyor benim de hem kur hem güm aşırı ilişki oldu haziran 19 adet günüm bakalım ne çıkacak çok merak ediyorum bir buçuk yıldır yemedigim icmedigim kalmadı ınş isteyen herkese evlat verir rabbim bu mübarek günlerin hatrina
Bende öyle düşünüyorum doktorum da çok ısrarcı olmadi açıkçası sen bi düşün istersen çekeriz istemezsen adetin üçüncü gün gel yumurtlamana bakıp tedaviye başlarız dedi ama kararsızım bilmiyorum ya tuplerim tıkalı ise bende ozel e gidiyorum ve anestezili istedim bideRahim filmi cektirme canım. Özel doktorum rahim filmi enson çekilmesi gerekn birsey. Rahim filminde sorun olan kişi sayısı yüzde birdir diyor. Ben cektim şçpişmanım. Para ve stres boşuna gidiyor
Adetin bittikten sonra basliyosun canım bir kuru soğanı sabah ayrı akşam ayrı aç karnına kabuklariyla 4 boluyosun 20 dk 2 bardak kaynamis suya atiyosun 5 dk kaynatiyosun bi bardak cikiyo zaten iciyosun ama eğer mide ağrısı yaparsa tok da icebilirsin. 15 gün devam ediyosun sonra bir hafta ara veriyosun sonra bi daha eğer hamile olduğunu anlarsan kesersin içmeyi. Inş ise yarar bebislerimizi alırız kucagimiza. Akintin fazlalasabilir korkma içini temizliyor. Şifani verir ınş allahKızlar merhaba, bende yeni üyeyim bu kür nasıl yapılıyor banada bilgi verirseniz çok sevinirim
Adetin bittikten sonra basliyosun canım bir kuru soğanı sabah ayrı akşam ayrı aç karnına kabuklariyla 4 boluyosun 20 dk 2 bardak kaynamis suya atiyosun 5 dk kaynatiyosun bi bardak cikiyo zaten iciyosun ama eğer mide ağrısı yaparsa tok da icebilirsin. 15 gün devam ediyosun sonra bir hafta ara veriyosun sonra bi daha eğer hamile olduğunu anlarsan kesersin içmeyi. Inş ise yarar bebislerimizi alırız kucagimiza. Akintin fazlalasabilir korkma içini temizliyor. Şifani verir ınş allah
Soganin kahverengi kabuklu soğan olması şart.Ona da dikkat edin lutfen her sogan ayni etkiyi vermiyormus.Şu dönemde yok maalesef.Ben bulamadımKızlar merhaba, bende yeni üyeyim bu kür nasıl yapılıyor banada bilgi verirseniz çok sevinirim
Tamamdır canım çok teşekkürler dikkat edicemSoganin kahverengi kabuklu soğan olması şart.Ona da dikkat edin lutfen her sogan ayni etkiyi vermiyormus.Şu dönemde yok maalesef.Ben bulamadım
Aa supermis iyi ki soyledin oyle yapayim ben :))Adetlerin ağrılı geçiyorsa o yüzden içiyorum dersin canim yalan soylesen basın agrimaz gercekten de oyle adet ağrısı kisti olan hamilelik için binbir derde deva soğan :) bence icmelisin bişey kaybetmezsin
. Hadi hayırlısı ınş ise yarar hepimizde canım hamile oluruzAa supermis iyi ki soyledin oyle yapayim ben :))
Aminn canım inşallah bırakma sen ona devam et yiyebiliyorsan incirde ye yumurtalıklarda çok işe yarıyor8.günümdeyim deva ediyorum ama allahım isteyen dileyen herkese hayırlısını versin inşallah
canım ben içemedimAdetlerin ağrılı geçiyorsa o yüzden içiyorum dersin canim yalan soylesen basın agrimaz gercekten de oyle adet ağrısı kisti olan hamilelik için binbir derde deva soğan :) bence icmelisin bişey kaybetmezsin
rahim filmi en önemlisi aslında. benim arkadaşım 2 sene naptıysa çocuğu olmadı en son tüp bebek için gitti o zaman rahim filmi çektirdi. meğer tüpleri tıkalıymış açılmış film çektirirken o ay hamile kaldı. rahim filmi zor bi durum değil uyutarak da çekiyorlar ben öyle çekildim. bence geç kalma çektir canım.Bende öyle düşünüyorum doktorum da çok ısrarcı olmadi açıkçası sen bi düşün istersen çekeriz istemezsen adetin üçüncü gün gel yumurtlamana bakıp tedaviye başlarız dedi ama kararsızım bilmiyorum ya tuplerim tıkalı ise bende ozel e gidiyorum ve anestezili istedim bide
rahim filmi en önemlisi aslında. benim arkadaşım 2 sene naptıysa çocuğu olmadı en son tüp bebek için gitti o zaman rahim filmi çektirdi. meğer tüpleri tıkalıymış açılmış film çektirirken o ay hamile kaldı. rahim filmi zor bi durum değil uyutarak da çekiyorlar ben öyle çekildim. bence geç kalma çekt
Niye icemedin canımcanım ben içemedim
bende bu ay başladım sogan kürüne İnşAllah hayırlı olur canım sıkma canını
Evet canımSogan kuruyle.mi hamile kaldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?