- 30 Ocak 2016
- 783
- 589
- 53
- 42
- Konu Sahibi Fato38fato
-
:))) Benim 11. günum normal su iciyomuş gibiyim artık. Alisıyorsun galiba
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun..:))Amin tesekkur ederim. amliyat sonrasi icin bir sey diyemem canim bilmiyorum. ibrahim saraçoglunun sitesinde ayrintili anlatiliyo bi bak istersen. Adetin bittikten hemen sonra baslayip sabah aksam ac karnina 5 dakika kaynatip iciyosun. myom'un büyükse ameliyat dediyse inan hic bir fikrim yok bu konuda. Gecmis olsun Rabbim şifa nasip etsin bir an önce
Canm çok teşekkür ederim çok sagol..Umarım herkes emeğinin karşılığını alır. .ibrahim saraçoğlunun sitesinde 3 cm den büyük miyomlar için etkii olmayabilir yazıyo..bence arkadaşın dedği gibi ordan daha net bi bilgiye sahip olursun bi bak..
Canm çok teşekkür ederim çok sagol..Umarım herkes emeğinin karşılığını alır. .
:)) Normalde bende bitkisel şeyleri zor içerim ama içimde çok kuvvetli bir his var, bu soğan kurü işe yarayacak ve ben hamile kalacağım diye, o hevesle gözüme gözükmüyor sanırım.maşallah ne güzel az kalmış.darısı bana:))ben böyle yutkunurken geliyo ya kokusu kötü oluyorum zaten pek pişmiş soğan sevmem..
Aminn inşallah..inşallahhh canım..mis kokulu akıl beden ve ruh sağlığı yerinde şanslı bebişlerimiz olsun:)))
Yemekten 2 saat sonrada olur diyor saracogluiyi akşamlar
çok vaktinizi almadan bilenler için bir şey soracağım. Ben 4 gündür İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü uyguluyorum,bugün akşam kürünü aç karnına unuttum ve yemeketen sonra aklıma geldi. sizce tok karnına içmeli miyim? Kür aksamış olur mu böyle? Bebiş istediğim için bu kadar önemsiyorum lütfen saçma demeyin
Canim bi çok kişiden ayni şikayeti duydum bende. Bende kabuklarıyla kaynatiyorum zatenKizlar meraba ben sogan kurunu bu ay denedim gebe kalmak icin ama rastgele denedim gun icnde ac tok die dusunmeden ictigim oldu adetim cok duzenliydi bu ay bir hafta gec oldum acaba yanlis mi yaptm nide ben soganlari kabuklariyla birlikte kaynattmm
Ama bazi yerlerde kabuklari soyup kaynatin diyor kafam karisti gecen ay rasgele ictim simdi adetimin 2.gunu tekrar baslasammi ne dersn cnm
Ama bazi yerlerde kabuklari soyup kaynatin diyor kafam karisti gecen ay rasgele ictim simdi adetimin 2.gunu tekrar baslasammi ne dersn cnm
Canim ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım. yapip yapmamakta kararsizdim o gün karar verip başladim. önce dedigin gibi kabuklarini soydum kaynattim sonra saraçoğlunun sitesine baktim, orada böyle bir şeyden bahsetmiyordu bende soymamaya başladim. Bugün 12.günüm. persembe regl günüm ve soğan kürümun son günü.Ama bazi yerlerde kabuklari soyup kaynatin diyor kafam karisti gecen ay rasgele ictim simdi adetimin 2.gunu tekrar baslasammi ne dersn cnm
Bnimde adetimin 2.gunu basliuorum adetkn ne varsa temizlesn die umarim dogtu yapiyorimdur
Bencede başla biz kalbimizi temiz tutalım Allah büyükBnimde adetimin 2.gunu basliuorum adetkn ne varsa temizlesn die umarim dogtu yapiyorimdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?