soğan kürü (yardım)

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun..:))

ibrahim saraçoğlunun sitesinde 3 cm den büyük miyomlar için etkii olmayabilir yazıyo..bence arkadaşın dedği gibi ordan daha net bi bilgiye sahip olursun bi bak..
Canm çok teşekkür ederim çok sagol..Umarım herkes emeğinin karşılığını alır. .

maşallah ne güzel az kalmış.darısı bana:))ben böyle yutkunurken geliyo ya kokusu kötü oluyorum zaten pek pişmiş soğan sevmem..
:)) Normalde bende bitkisel şeyleri zor içerim ama içimde çok kuvvetli bir his var, bu soğan kurü işe yarayacak ve ben hamile kalacağım diye, o hevesle gözüme gözükmüyor sanırım.

Yemekten 2 saat sonrada olur diyor saracoglu

Kizlar meraba ben sogan kurunu bu ay denedim gebe kalmak icin ama rastgele denedim gun icnde ac tok die dusunmeden ictigim oldu adetim cok duzenliydi bu ay bir hafta gec oldum acaba yanlis mi yaptm nide ben soganlari kabuklariyla birlikte kaynattmm

Kizlar meraba ben sogan kurunu bu ay denedim gebe kalmak icin ama rastgele denedim gun icnde ac tok die dusunmeden ictigim oldu adetim cok duzenliydi bu ay bir hafta gec oldum acaba yanlis mi yaptm nide ben soganlari kabuklariyla birlikte kaynattmm
Canim bi çok kişiden ayni şikayeti duydum bende. Bende kabuklarıyla kaynatiyorum zaten

Ama bazi yerlerde kabuklari soyup kaynatin diyor kafam karisti gecen ay rasgele ictim simdi adetimin 2.gunu tekrar baslasammi ne dersn cnm

Ama bazi yerlerde kabuklari soyup kaynatin diyor kafam karisti gecen ay rasgele ictim simdi adetimin 2.gunu tekrar baslasammi ne dersn cnm
Canim ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım. yapip yapmamakta kararsizdim o gün karar verip başladim. önce dedigin gibi kabuklarini soydum kaynattim sonra saraçoğlunun sitesine baktim, orada böyle bir şeyden bahsetmiyordu bende soymamaya başladim. Bugün 12.günüm. persembe regl günüm ve soğan kürümun son günü.

Bnimde adetimin 2.gunu basliuorum adetkn ne varsa temizlesn die umarim dogtu yapiyorimdur

kızlar merhabaaa.bugün soğan küründe 7 günüm.sağ kasığımda ağrı olmaya başladı .sizdede varmıydı oldumu böyle ağrılar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…