- 12 Kasım 2016
- 147
- 61
- 18
- 34
- Konu Sahibi Fato38fato
-
teşekkür ederim :)Bisey olmaz icebilirsiniz.
bende aynı şekilde düşündüm, o yüzden kaynattım şimdi içeceğim. Teşekkür ederimhiç içmemekten iyidir bence. tok karına da olsa içmelisin bence
Merhaba. Ben sogani güzelce yıkıyorum 1.5 bardak suya soğanı dörde bölüp atıyorum, 5 dakika kaynatıyorum. ılıyınca içiyorum. Hatta ılıktan buraz sıcak içiyorum tadı daha az belli oluyo. Burnumu kapatıp dikiyorum tepeme. ilk başlarda zor geldi ama alıstim zamanla. içtikten sonra o kokusu rahatsiz ediyo hemen agzima zeytin, kuru yemiş evde ne varsa bir şey atıyorum. yoksa kokusu midemi bulandiriyomerhaba ben aç karnına içemiyorum midemi bulandırıyo..siz kürü nasıl yapıyosunuz anlatırmısınız???
Merhaba. Ben sogani güzelce yıkıyorum 1.5 bardak suya soğanı dörde bölüp atıyorum, 5 dakika kaynatıyorum. ılıyınca içiyorum. Hatta ılıktan buraz sıcak içiyorum tadı daha az belli oluyo. Burnumu kapatıp dikiyorum tepeme. ilk başlarda zor geldi ama alıstim zamanla. içtikten sonra o kokusu rahatsiz ediyo hemen agzima zeytin, kuru yemiş evde ne varsa bir şey atıyorum. yoksa kokusu midemi bulandiriyo
Merhaba. Ben sogani güzelce yıkıyorum 1.5 bardak suya soğanı dörde bölüp atıyorum, 5 dakika kaynatıyorum. ılıyınca içiyorum. Hatta ılıktan buraz sıcak içiyorum tadı daha az belli oluyo. Burnumu kapatıp dikiyorum tepeme. ilk başlarda zor geldi ama alıstim zamanla. içtikten sonra o kokusu rahatsiz ediyo hemen agzima zeytin, kuru yemiş evde ne varsa bir şey atıyorum. yoksa kokusu midemi bulandiriyo
Hiç bir şeyini almıyorum kökü falan hep kalıyor. yikarken o en diş kabugu bazilarinin soyuluyor, o zaman onu atiyorum. Kaçinci gunun, mümkün oldugunca aç yaomaya çalıs. Amin insallah canimaynen bende öle yapıyorum.kahve rengi kabugu kalıyodimi?başını kesip atıyomusun???ama aç karnına içersem midemi daha çok bulandırır diye tıka basa değil ama biraz bişey yedikten sonra içiyorum...allah yardımcımız olsun.emeklerimiz başa gitmesin...
Myoma da iyi geldigini duydum. Kist, myom, iltihap,menapoz gibi durumlarda kullaniliyor. Daha bir çok faydası var netten araştırabilirsin. Biz bebek istedigimiz için kullanıyoruz şu anda.Bu soğan kürü neye yarıyor? Bende myom var ameliyat olabilirim.Ben de içebilir miyim en azından sonrasinda ufak myom varsa faydası olabilmesi için?
Ameliyat sonrası başlasam olur mu?Myomum cok küçük değil o yüzden alınması gerekiyor.Ama sonrasında gözle görülmeyecek kadar küçük olan varsa onlar için önlem almak istiyorum.Nezaman başlamak gerekiyor ve ne kadar süre uygulamam gerekiyor hiç bilgim yok.Allah kolaylık versin inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla yavruna kavuşursun..Allah kimsenin emeğini araya vermesin..Myoma da iyi geldigini duydum. Kist, myom, iltihap,menapoz gibi durumlarda kullaniliyor. Daha bir çok faydası var netten araştırabilirsin. Biz bebek istedigimiz için kullanıyoruz şu anda.
Sabah ac ( mide sikayetin varsa yemekten iki saat sonra) aksam yatarken icmek daha iyi. Ben yatarken icmistim. En son onu ictiginde daha etkiliiyi akşamlar
çok vaktinizi almadan bilenler için bir şey soracağım. Ben 4 gündür İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü uyguluyorum,bugün akşam kürünü aç karnına unuttum ve yemeketen sonra aklıma geldi. sizce tok karnına içmeli miyim? Kür aksamış olur mu böyle? Bebiş istediğim için bu kadar önemsiyorum lütfen saçma demeyin
Sogan kuru tam bebis icin degil ama. Once onu yapmak daha iyi. İltihaptan dolayi bebek olmuyorsa olmasina vesile tabii ne sorunun varsa bide hamilelik oncesi rahmi temizliyor. Eger hamile kalmayip adet olursan sarac oglunun havuc incir kurunu dene video diye gir anlatiyor kendi afziylaiyi akşamlar
çok vaktinizi almadan bilenler için bir şey soracağım. Ben 4 gündür İbrahim saraçoğlunun soğan kürünü uyguluyorum,bugün akşam kürünü aç karnına unuttum ve yemeketen sonra aklıma geldi. sizce tok karnına içmeli miyim? Kür aksamış olur mu böyle? Bebiş istediğim için bu kadar önemsiyorum lütfen saçma demeyin
Hiç bir şeyini almıyorum kökü falan hep kalıyor. yikarken o en diş kabugu bazilarinin soyuluyor, o zaman onu atiyorum. Kaçinci gunun, mümkün oldugunca aç yaomaya çalıs. Amin insallah canim
Amin tesekkur ederim. amliyat sonrasi icin bir sey diyemem canim bilmiyorum. ibrahim saraçoglunun sitesinde ayrintili anlatiliyo bi bak istersen. Adetin bittikten hemen sonra baslayip sabah aksam ac karnina 5 dakika kaynatip iciyosun. myom'un büyükse ameliyat dediyse inan hic bir fikrim yok bu konuda. Gecmis olsun Rabbim şifa nasip etsin bir an önceAmeliyat sonrası başlasam olur mu?Myomum cok küçük değil o yüzden alınması gerekiyor.Ama sonrasında gözle görülmeyecek kadar küçük olan varsa onlar için önlem almak istiyorum.Nezaman başlamak gerekiyor ve ne kadar süre uygulamam gerekiyor hiç bilgim yok.Allah kolaylık versin inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla yavruna kavuşursun..Allah kimsenin emeğini araya vermesin..
:))) Benim 11. günum normal su iciyomuş gibiyim artık. Alisıyorsun galiba3 .günüm bugün...atmıyorum bende ama çok içmesi valla..:)
Tamam canim tesekkur ederimSogan kuru tam bebis icin degil ama. Once onu yapmak daha iyi. İltihaptan dolayi bebek olmuyorsa olmasina vesile tabii ne sorunun varsa bide hamilelik oncesi rahmi temizliyor. Eger hamile kalmayip adet olursan sarac oglunun havuc incir kurunu dene video diye gir anlatiyor kendi afziyla
Ameliyat sonrası başlasam olur mu?Myomum cok küçük değil o yüzden alınması gerekiyor.Ama sonrasında gözle görülmeyecek kadar küçük olan varsa onlar için önlem almak istiyorum.Nezaman başlamak gerekiyor ve ne kadar süre uygulamam gerekiyor hiç bilgim yok.Allah kolaylık versin inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla yavruna kavuşursun..Allah kimsenin emeğini araya vermesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?