• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü (yardım)

İyi geceler kızlar hayırlısıyla soğan kürünü bugün bitirdim.inşallah güzel haberlerim olursa yazarım buraya..okadar kötü değilmiş gerçekten zamanla alışıyor insan..hepimiz için hayırlısı olsun..

İyi geceler kızlar hayırlısıyla soğan kürünü bugün bitirdim.inşallah güzel haberlerim olursa yazarım buraya..okadar kötü değilmiş gerçekten zamanla alışıyor insan..hepimiz için hayırlısı olsun..
Canım bu soğan kürü nasıl uygulanıyor bilgilendirir misin ben bilmiyorum da günde kaç defa her gün mü acaba karnına mı tok karnına mı

Canım bu soğan kürü nasıl uygulanıyor bilgilendirir misin ben bilmiyorum da günde kaç defa her gün mü acaba karnına mı tok karnına mı

canm saraçoğlunun sitesine adetin bitiminde 3. vey 7. gün başlayın..sabah ve akşam aç karnına yemeklerden 10 dk önce 15 gün içilicek yazıyo.ben 3.günü başladım...

Merhaba kizlarrr bende basliyorum sogan kuune acaba aramizda bunu uygulayip hamile kalan oldumu merak ettim hepinizin acikcasii😊😊

Back
X